E.T. PHONE HOME

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

צלליתה

New member
רגע לפני שאני יוצאת

פונה לכולם ומבקשת שכולם יבינו שלכולם קשה. אין מקום כאן לתחרות "מי יותר מסכן" ולמי יש סיכוי טוב יותר למות, וגם אם יגיע מישהו עם הוכחות נחרצות שיש לו רק עד מחר לחיות, איני חושבת שמגיע לו כאן במה להשתלחויות. בואו ננסה כולנו לשמור על איפוק. וסתם ככה בקשה קטנטנה מעוד חיפאית שמבלה את ההפגזות האלה לגמרי לבד ונורא קשה לה והעור שלה נעשה דק וכל שטות מקפיצה וכל אמירה מתפרשת לרעתי והכל כואב והכל מכאיב אנא תבינו שהמצב לא רגיל נפגש אחרי המלחמה ונתחשבן שמרו על עצמכם

צלליתה חמודה ../images/Emo140.gif

שמרי על עצמך. שולחת חיבוק חם ומקווה שהחיים יחזרו לשיגרה במהרה.

magy

New member
וכמו בכל פורום

כשיש שרשור ארוך ומרוגש זה כשיש מלחמה בין גולשים בזה אתם טובים בשביל זה חזרתם? כדי להראות לנו כמה אנחנו קטנים על יד שניכם? נו באמת............. הערכתי אתכם יותר...........קודם. קילקלתם הכל...........

איקס ברבוע - אני ממש לא

מבינה מדוע אתה מתעקש להכנס ולהתנשא ולהפוך את כולם לקטנים, רעים, ממש לא מבינה מה אתה עדיין מחפש פה. עוד מישהי שלפה פתאום צפרניים והדבש שניגר כל הזמן הפך להיות ללענה. מגי תרגישי נפלא עם עצמך ומי שלא טוב לו פשוט שיעלם במרחבי הפורומים כן אנחנו רוצים להיות לפעמים רציניים וכן רוצים לפעמים לדבר שטויות ולא חובה להיות כאן. לא למגי אין משתפ"ים שאומרים דברים בשליחותה.

מאיר פז1

New member
איני מתערב // מתערה // או לוקח חלק

במחול השדים הזה // מסיבה אחת פשוטה // היגעתי לכאן כדי להכיר אישה // נטו // ברוטו // טרה // טרהלהלה // // שאר זיבולי השכל // // אינם מעינינים אותי //

מאיר פז1

New member
בטח מגי // בבוודאי // כמובן ../images/Emo6.gif

המוני // נשים צובאות לפתח ביתי? נאלצתי לשכור // כמה מזכירות // רק כדי להרים טלפונים // ולתאם פגישות // כדי שיותר מאוחר // אוכל גם אני // להרים משהו פור גוד סיק

לאט לאט לאט עם הרבה סבלנות

גם אתה פז תמצא את המיועדת לך מתוך ההמוניות הצובאות לפתחך.......

מאיר פז1

New member
תודה יקירה // את יודעת לפרגן ../images/Emo13.gif

מאחל גם לך לפגוש את האיש // שיעניק לך חום ואהבה אני כבר רואה בעיני רוחי // שלט התלוי על דלת ביתך "כאן גרים בכייף // צפורת וריצ'רד גיר"

תודה מאיר פז על הפרגון.מסתפקת גם

ב"ריצ'רד גיר"ישראלי...........איש עם נשמה גדולה. ה"ריצ'רד גיריות" פחות חשובה. יום נפלא שיהיה לך ולכל בית ישראל

למעלה