בשרטי

New member
נכון שחיים הוציא אותו??../images/Emo190.gif

סחטיין דורר-גאווה לאומית!

RM 7

New member
יופי דרור שמייח בשבילך !

טוב מאד את שעשית עם הקלאץ הפעם הוא ננעל כמו שצריך וגם המשולשות הם כמו שצריכות להיות אז עבדת נכון והדג בחוץ כל הכבוד ..במהלך המלחמה אחרי הנעילה, אם יש צורך אתה יכול לפתוח מעט קלאץ לא חייב להיות מכוון ל-90 %

תפסתי

New member
רועי

הקלאץ' היה סגור כמעט לגמרי, לא יודע אם 90% או 85% אבל הדג לקח בדקה הראשונה חוט ולא הסכים להתקרב... במקרה הזה אני מאמין שקלאץ' יותר פתוח לא היה מאפשר למשוך אותו מעל הריף. -תודה על הטיפ !

דרור בדוח שלך טעית . אין 2 חמורים יש רק חמור

אחד. זה שתוקף חתיכת פלסטיק . לגבי הפייט של הגומבר . העונה מתחממת . חכה שתראה את הפייט של הבייבי . מקווה שיהיה לך כמו תמיד הצלחה בבאות

תפסתי

New member
חן חן מאמון

אני די מצפה כבר לתחילת עונת הבייבי...אין לי ניסיון איתם -עדיין. הגומבר פתח כמעט לגמרי טבעת - אתה אומר שהבייבי יותר חזק ?

ועוד איך...גומברים נוטים להישאר

על פני המים ומדיי פעם סלטות באוויר . הבייבי נותן משיכות לכיוון הקרקעית והעומק מבחינת כוח יש הבדל בהצלחה עם הבייבי

gaichuk

New member
עד כאן.

הגומבר פתח כמעט לגמרי טבעת ??? אם כך,הטבעות בדמוי הזה דפוקות ולא יעזור בית דין! שיהיה דג של 10 קילו,זה לא משנה. אם הוא יצא בעזרת חוט 0.15 כמו שהשתמש דרור ומה שלא עומד במאמץ זה הטבעת,היא זו שדפוקה. בזמנו הכנתי טבעות פשוטות מקפיצי מתיחה. חלקן עמדו במאמצים וחלקן לא. את כולן בדקתי עם החוט שאני מז'רז'ר איתו ואלו שנפתחו,נזרקו עם הקפיץ שממנו יצאו... הבייבי הכי גדול שתפסתי עם הציוד ז'ירז'ור לא הגיע לקילו והפייט היה נחמד. יותר חזק מגומבר באותו המשקל ללא ספק אבל הכל מתחת למים... אין קפיצות... אין סלטות... קשה... לגבי הסיגרים של שטרייק פרו,פשוט להחליף טבעות לפני הדיג.

alonj

New member
סחתיש על התפיסה ../images/Emo45.gif

הלוואי על כולנו כאלו חיות חביבות בג'רג'ור

תפסתי

New member
סניור דוחונובצ'יק מכה שנית

מה אגיד ומה אומר... ישבתי אתמול שעתיים מ 11:00 תפירות ושפצורים על הווסט, חידוד קרסים, מיון וסגירת טבעות :)) ב 3:45 נפגשים ובסביבות חמש מתחילים לסרוק את רצועת החוף. הזמן עובר -שום כלום... חצי שעה לפני הזריחה בחוף האצ'קלוני מתחיל פס אור בהיר של זריחה ואני מכוון לנקודה הנכונה. זריקה ארוכה של הסיגר ומיד עם הנחיתה נותן מספר משיכות חזקות להרבה מים לבנים בחושך ומיד משיכה וקצף של דג מתפרע מרחוק- באזור ה 60 מטר. הקלאץ' מאוד הדוק והדג מנגן עם הרולר ועד שהוא מגיע קרוב לחוף עוברות יותר משתי דקות, המקל להזכירכם לא מהחבר'ה הקשוחים והרולר ממש התאמץ. הדג כבר אחרי סדרת הקפיצות שלו ובתעלה ליד החוף הוא סוחב הרבה יותר חלש ממה שציפיתי ולא קופץ בכלל. ממתין לגל הנכון שפיץ של מקל הצידה ולמטה ותוך כדי הליכה הגומבר (נראה קצת פחות מ 2 קילו) ותשוש נגרר אל החול רחוק מהגלים. סחה על הבוקר... קצת אוויר מהאקשן – אשקרה מעייף. מהאירוע המכונן לפני הזריחה ועד השעה שבע לא קורה כלום, למרות שהחבר מבחין בזוג גומברים מרחוק שמתעלמים מכל התצוגה האורקולית שארגנו להם. תוך כדי הליכה חזרה אני מחליף לארטיסט ומעיף לנקודה רחוקה נוספת שאני מרגיש שנכון שיסתובב בה טורף. מקפיץ במכות קטנות מהירות על המים ובום ! חתיכת מכה... הפעם גומבר מרוקאי. דג באותו גודל כמו הראשו אמה מה: איך שנתפס התחיל לקפוץ- ממרחק של 40 מטר, ואני מושך כל הזמן כדי לשמור אותו לכיווני ואת החוט מתוח עד לחוף. הוא קופץ וסלטות וברגים ואחורה וצוקהרות...ואני מקרב אותו מהר כי אני חושש שאחת הקפיצות תביא לפרידה כואבת. מחכה לגל שיעלה אותו מהתעלה העמודה והופ הוא עולה , אבל פתאום המרוקאי מזנק לכיוון שלי...הדג לפני 5 מטר, על החול מפרפר... אני עסוק בשבריר השניה לא להפגע מהג'יג מגיע גל והדג עושה רוורס. מבאס, אבל אני לא גרידי...יש גומבר נאה בשקית ואני מתנחם בידיעה שעוד אחזור משם בלי שום מטען יפה

gaichuk

New member
סחתיין!

שו הדא ארטיסט? גומברים זה כמו אוטובוס. הלך אחד יבוא אחר... אתמול בלילה באכזיב לא בא... סידרת טבעות חדשות לסיגר?

תפסתי

New member
- קבל

הדג נתפס בעומק של 3-5 מטר -לא יודע להגיד במדוייק. מה שאני כן יודע להגיד זה שיש מקומות שמהם הם נכנסים , יש מקומות בהם הם מחפשים, ויש מקומות שלא... עם יד על הלב...גם פחית קולה עם משולשת היתה מקבלת ביס. דבר נוסף, לפי ניתוח ממצאי המכון הפתולוגי של הדמויים הדג אשקרה חושב שהוא ממשפחת ה-
לפי הסימנים הוא נושך פעם ראשונה ושאתה נותן הוקסט הוא חושב שהדג בורח לו ודופק עוד ביס.

gaichuk

New member
קבל עם תיקון...

אל תזלזל בפחית קולה... הלשוניות הישנות מעולות לספינרים...

למעלה