תפסתי

New member
סניור דוחונווצ'יק

לאחר פגישה לילית עם חיים ב 02:30 וקפה קצר נושאים לחוף -שקר כלשהו- בדרום. השפל מאפשר הליכה מהירה ואנחנו ב 04:00 עם הדמויים במים. רצינו גומבר. אבל הגומבר לא רצה לצאת בנקודה הקודמת, ניסיתי WTD , פפי, והרבה הרעשה כבדה וכלום... בדרך חזרה עצרתי במקום שתמיד ידעתי שיביא לי דג. אבל הפעם התעצלתי לטפס על הריף וזרקתי מהחוף. זריקה ראשונה למים של הסיגר - משיכה ראשונה לספלאש גדול של מים, משיכה שניה שלישית וגוף גדול מזנק באוויר ומחטיא אני ממשיך להקפיץ את הדמוי בקטנה -קפיצה נוספת ויש נעילה, ועכשיו הוסקט חזק....ומה עושים ? הדג מאחורי הריף, אני על החוף ובינינו 20 מטר של מים רדודים עם סלעים בולטים. הקלאץ' הפעם בעיצת רועי סגור ב 90% והחמור מושך מהים והחמור מהחוף מושך גם. אחרי וויכוח של דקה הוא מסכים להתקרב לריף. החכה מכופפת כהוגן ואני היסטרי מהחוט בד שעומד לשפשף את הריף ובדיוק אז מגיעה התקפה גלים. אני מפמפם את הדג פעמיים ומושך בלי הפסקה - הדג עבר את הריף, אבל נמצא בעומק של 50-100 ס"מ מסולע מאוד וכל תזוזה ימינה זמולה החוט בד פוגש את סלע... ראש בראש והגומבריון קולט שהוא עומד נשום אוויר. במטר האחרון של המים הוא שוב מושך חזק שמאלה ומוציא לי חוט אבל אני עושה שריר גדול יותר... מקל הצידה ולמטה הליכה אחורה ומתפלל שלא יקפוץ, יתעטש, יזנק, יתחרט והגומבר בחול. בתפיסה העבודה עם הסיגר - מיד עם הנפילה משיכה להרבה מים, עצירה של שניה ועוד משיכה. משקל הגומברית (היו ביצים), קצת פחות מ 2 קילו להערכתי... חוט 0.15 מקל שייקספיר אגדת הפורל 15-40 גרם אורך 2.40 סטראדיק ועכשיו -נסיעה לירושלם

shragam

New member
גומבר ודו"ח נחמדים מאוד ../images/Emo45.gif

היום בסידני חוץ מתקיפה אחת על ה
לא היה כלום
, חרשנו את סידני, אבל הדגים לא שיתפו יותר מדי פעולה

thaid

New member
בחוף?

תפסת את הגומבר בחוף ממש שיש בו גלים??

אחלה דוח...

נפלא פשוט נפלא אחלה דג שמעתי למי שיש ביצים הוא גבר לא ? חחחחח רק המקום לא ברור

asia7

New member
../images/Emo22.gif למה לא יא שועל ..

ממתין בסבלנות ...שתפקע מתישהו , רבאקקקקקקק אתם חוגגים
דור העתיד ( השועל והשועלה )
אגב דרור , אם יש דבר הכי משמעותי בעיניי זה לזרזר עד הדקה האחרונה ! לעקשנות , אמונה ולמרפי יש חוקים משלהם .

anubis8

New member
יופי של דג,לאחרונה

אני שומע על תפיסות של גומברים רק מאזור אשדוד דרומה, יש גומברים גם באזור ת"א צפונה? עד מתי נמשכת העונה שלהם?

brotal

New member
אייי.... חוסו על החרבות...

וגם לא עומדים שם חחחחחחחחחחחחחחח....... אבל הוא עוד צעיר.. נסלח לו..

תפסתי

New member
אייל ...

לפי העיצוב הגלשן מהשנים 87-90....? דרך אגב, אני גם מלמד את הקטנה שלי. אצלי היא מתחילה בבוגי, זה נותן בסיס הרבה יותר טוב, ויותר בטוח...

Papageno1791

New member
בדיוק כמו בסרט!! ../images/Emo202.gif

אתה כותב את הדו"ח בצורה שאפשר לירואת את האקשן כמו בסרט! כל הכבוד!

מברוק על הדג

אהבתי את הביקורת ב "חוף שקר כלשהו". אם אתה מגיע לירושלים ומרגיש רע עם זה, תן ביקור, קוס קפה אירוח קטן ויהיה לך יותר קל בירושלים (ככה אני שורד בעיר מגעילה זו-סליחה ללא מסכימים איתי).

mv1

New member
אם היו לוקחים את כל מה שאני אומר

על מהם התנאים להצלחה בדייג ומעבר מדייג חובב למיקצועי אז אתה זה המודל עקשן חוקר לא נותן לכשלונות והכשלות לשבור אותו ותמיד תמיד תמיד ממשיך לנסות זה תותח כל הכבוד ממש תענוג לראות התפתחות מיקצועית בהצ"בבא.......

תפסתי

New member
פשששש.....אפשר לקבל ממוסגר עם חותמת ?

חן חן על הפרגון. בגילנו כבר מבינים שהצלחה בדייג זה כמו כל דבר בחיים: מטרה ברורה, נכונות ללמוד, התמדה והצבת גבולות ברורים- ובסוף מגיעים. בכל מקרה, באוקטובר אכתוב סיכום שנה ראשונה, בטח מישהו ששוקל לוותר (קשה...קשה) יוכל למצוא כמה נקודות אור. שכחתי לציין שהפייט של הגומברית הנ"ל היה הכי חזק שפגשתי. הגומבר הקודם שהשתחרר לי על WTD פתח קצת את הקרסים ויצר על הדמוי חריטה אומנותית אבל היום קיבלתי מלחמה אמיתית. בשביל הפרופורציה...נסו לפתוח (גם עם עם פלייר) את טבעת של הקרסים של הסיגר כדי לנסות להבין. בעיני זה לא כל כך ברור איך דג בגדול ובמשקל כזה מייצר כל כך הרבה כוח.

למעלה