שבת 17.9

gate11Maccabi

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

ג'אמפ לא קשור ל DB בכלל

יגעו בסקילים רק של לוחמים קוסמים וקשתים...... אבל תמיד יש מלאאאא טובי לב במשחק......

gate11Maccabi

New member
אבל קראתי על שינויים ב%דמג' במספר סקילים

של שאדוור ושל NL, אבל לא מצאתי שום דבר בנוגע לDB :\ אז בקיצור סתם אמרו לי ?:\ אני מקווה שבאמת אין שינויים, אחרת נדפקתי גם עם הNL וגם עם הDB ששניהם הדמויות הכי חזקות שלי

מ י ל ר

New member
השמוע אומרת שהג'אמפ יגיע בסוף החודש?

לא הבנתי מהשירשור הקודם..

gate11Maccabi

New member
זאת לא שמועה, הודיעו

הודיעו באתר בהודעה הזאת של הGM, עד סוף החודש יהיה ג'אמפ, השאלה היא אם השבוע או שבוע הבא

מ י ל ר

New member
מה? אבל, מה? ../images/Emo2.gif

חיכיתי לזה כול כך הרבה זמן ופשוט הודיעו שזה יהיה בסוף החודש?

אתה רוצה שהם ידחו את זה לעוד חצי שנה?../images/Emo3.gif

כי אתה נשמע מהזה מאוכזב שזה בסוף החודש

מ י ל ר

New member
מה? לא!

אני רוצה שזה יגיע עכשיו לא התכוננתי לזה נפשית! על פי עיקרון אני מוכן, רק נשאר לי לברר אם אני צריך BB או בליזרד.. איזה הלתבטות
איזה לי את השרשרת שמושכת מפלצות איזה כיףףףףףףףףףףףף

btekx

New member
אז תחכה עוד יותר שבוע או שבועיים

בגלל שמגיע ראשון קודם ללוחמים וחלק השני לקוסמים... אז חייב לחכות...

Don Nirtin

New member
אלעד../images/Emo267.gif

הם לא מחלקים את זה לחלקים. הם פשוט מכניסים את כל השינויים בפאץ' אחד ענק שנקרא אסנשיין (עלייה, בתרגום חופשי למדי).

btekx

New member
באמת?! זה יותר מגניב!!

ומה עם שיפור PQ ועוד שאר?

Don Nirtin

New member
הכל מהכל../images/Emo267.gif

אגב- הם הצהירו שהם שמעו שהקהילה מבואסת על זה שרוצחים את הEXP בונוס בLCH. זה לא יקרה בגלובל, לפי הבטחתם.

מ י ל ר

New member
זה לא יותר מגניב

זה ממש אבל ממש מגניב אחרי הג'אמפ אתה יכול לקרוא לי "אדון הקרח", או "אל הברקים" אם נסתובב ביחד ניהיה אדון הקרח (או אל הברקים) ומלך הפירטים ונעשה "ארררר" ביחד (כי לאדון הקרח/אל הברקים אין מילה מגניבה, הוא מעתיק ממך הפירטים) -סיפור אמיתי-

btekx

New member
אל ברק? הכוונה לזאוס?

זאוס הוא אל השמיים ואל האלים ומשתמש כמתקפה העיקרי ברקים האלוהי!! או לפחות אקרא לך פיקצ'ו! משפט שתמיד אתה יגיד: "פיקה פיקה!!" כנראה שזה יתאים לך

למעלה