שבת 17.9

../images/Emo2.gif נמכר בבלילה ../images/Emo6.gif

רק בגלל שזה לא דברים רגילים. וגם אין להם ממש מחיר בשוק..... כשאני לא ממש יודעת מה המחיר של משהו אני מנחשת, מעריכה ..... לפעמים אני מופתעת בעצמי כשמשהו נמכר במחיר ששמתי אותו.
(מיקי - אם את קוראת כאן. מטה קסמים 116 MATT מכרתי ב 99 מיל. זה לקח לי שבוע למכור אותו..... אבל בסוף נמכר במקום מעולה בשוק. שלך 118 MATT שזה הרבה MATT מעל הממוצא לשרביט דרגה 90. הצרה היא שאין הרבה קוסמים במשחק..... אז אם יש לך סבלנות, תמכרי במעל 100 מיל לדעתי.)

מ י ל ר

New member
בוקר טוב!

היה לי דור ספוט בחדר 19 וכנראה שעשו לי DC חחח מעניין אם מכרתי משהו בכלל, היה לי הפעם חנות נחמדה

MomerS

New member
התחדשתי בNX לחיה ../images/Emo6.gif

כנראה אקנה גם את המאזנים וגם אולי נעלים אבל זה לבינתיים (פשוט לא יכלתי לחכות לציוד קבוע...
)

Hasselblad

New member
גם לי היה לילה מוצלח!

אז אחרי שבועיים עם ספוט לא משהו... ואחרי שאתמול נשארתי ערב כדי לתפוס ספוט אחרי הסרבר צק, אז אתמול סוף סוף היה לילה מוצלח! לא רק שתפסתי את הספוט האהוב עלי גם תפסתי עוד שני ספוטים איתו... וכבר הספקתי לחלוק עם חבר את הספוטים.. היום בבוקר קמתי לגלות שהחגורה שיש לי סוף סוף נמכרה! אני מנסה למכור אותה כבר שבועיים נראה לי! עכשיו נשאר רק למכור את העגילים ועוד כמה דברים קטנים לפני שנגמרת החנות.

Hasselblad

New member
איזה קטע!

רק עכשיו ראיתי שבתמונה אפשר לשים לב שאבישי עולה רמה! אז אבישי כנראה פיספסתי בגלל שהייתי עסוקה בפרי מרקט... קבל מזל טוב עכשיו במקום

אבישי ר

New member
ככה צריך

CK זה לא דמות לכיף... זה דמות להעיף אותה ל 120 בשביל UA ובשביל ה empress blessiing

מ י ל ר

New member
אה בקשר לקווסט

נכון אתה צריך להרוג את הארפס? אז אני אוכל לעזור לך בזה.. אומנם אני לא אראה את הדרופים שאתה צריך, אבל אין ספק שהם יפלו לי אם אנחנו בפארטי, רק אתה תוכל לראות / להרים אותם. עזרתי לדיי הרבה אנשים שם, אפילו אנשים רנדומלים. אם אני הולך לשם אני מחפש הוואבי, ככה שאם זה יהיה לעזור לך ועל הדרך לחפש דרופים - למה לא?

אבישי ר

New member
את האמת שתיכננתי להשתמש

בכרטיס של דאבל דרופ במשימה הזאת אבל נראה כבר תודה על ההצעה :)

מ י ל ר

New member
טוווווווו אובבבבבבבב

אני מדבר על הקקטוס המגניב שיש לך שם בתיק

מ י ל ר

New member
מה? למה שיפגעו?

DB הם אלוהי המייפל, אף אחד לא יגע בהם.. בחיי הם חזקים כמו מפלצות

gate11Maccabi

New member
לפי מה שאומרים הם נחלשים בצורה משמעותית

אני חייב לדעת אם זה נכון