פורים 2006!

v i k i D

New member
../images/Emo151.gif פורים 2006!

אז... פורים בפתח, ועוד כפחות מחודש נבוא מחופשים לבתי הספר, מקומות עבודה [?], מסיבות וכל השאר..
ואני מניחה שלהרבה בנות כאן, כמוני, אין עדיין רעיונות... אז לשם כך נפתח השרשור הנוכחי!
שרשרו לכאן רעיונות [מקוריים, תודה] לתחפושות, למה התחפשתן בשנים קודמות, תמונות, אתרי תחפושות, ולאלו שדווקא כן יש רעיון או כיוון, שתפו אותנו! אתר נחמד שמלמד איך להתאפר לפורים ולבנות דמויות... מאד שימושי
: http://www.tadmit4u.net/newsletter/article-23-4.html קדימה, לעבודה:]

../images/Emo203.gifנממ יש לי כמה רעיונות..

בקבוצה: -בנות הפאוורפאף -הקוסם מארץ עוץ וכל שאר הדמויות שאיתו..
-נמנמ דרדסים? יחיד: -שופט/ת -טינקרבל -פיטר פנית[יענו פיטר פן בנקבה] ויש גם קומונת תחפושת אז לא זוכרת

סקססית

New member
אני רוצה להתחפש עם חברות שלי

לבנות הפאוורפאף ואנחנו לא יודעות איך. רעיונות

v i k i D

New member
הממ..

[אאל"ט בקומונה של פורים יש רעיונות איך אפשר להתחפש לזה.. קפצי לשם
]

מממממממממ

אני לא בטוחה עדיין אם להתחפש..כי אין ממש לאן ואולי זה גם קצת פדיחה להתחפש לבצפר כי רוב הילדים לא מתחפשים.. מממ הרעיונות- בלרינה, אלה יוונית, נסיכה מאגניבה כזאת [זאת אומרת לא עם שמלה ארוכה נפוחה וזה...הרבה יותר פשוט, אבל העיקר זה הכתר =] ].

אלה הכי מעצבנים,שלא רוצים להיתחפש

זה הכי כיף להיתחפש לדעתי דווקא אצלנו פאדיחות לא להיתחפש...בכל זאת,זה פורים,זה כל הקטע,גולם מתחפשים ומשקיעים
ואם לא רוצים להשקיע במקוריות ובכסף,גם זה קל לעשות..אישית הייתי צריכה לתחפושת שלי רק לקנות פאה (דרך אגב,בספונטניות אני וחברות שלי היתלהבנו מאותן פאות ובעקבותן עלינו על התחפושת)

י"א

וזה לא שאני לא רוצה להתחפש...להפך אני רוצה
אבל אני מפחדת שלא יווצר מצב שאני יהיה היחידה או בין היחידים שמחופשים.......כי זה אפשרי.

v i k i D

New member
אם זכרוני איננו מטעני,

ואת מהבצפר שאני חושבת שאת, לא נראה לי שזה אפשרי
ואם את כל כך לא בטוחה, שכנעי כמה חברות שלך[:

v i k i D

New member
[:

טוב.. אז שנה שעברה התחשפתי לרדבול [והיה כ-כ-ה יפה
] שנה קודם התחפשתי לשפן, ולפני זה כבר לא מעניין

יש הרבה תחפושות../images/Emo3.gif

הרשימה יותר מידי ארוכה לדעתי צריך פשוט ללכת למרכז קניות קרוב ולהיסתכל באביזרים והתחפושות ולבחור ככה תחפושת,לפי האיבזרים שהכי נדלקים עליהם היום הייתי בקניון,וואי מזה רציתי לקנות משהו אבל יש לי הכל לתחפושת שלי
היו שם המון דברים מגניבים לתחפושות פריקיות/גוטיות...ולשודדי ים היו דברים ממש יפים...ולקטנים היתה תחפושת של בובספוג
מושלמת

למעלה