פורים 2006!

../images/Emo220.gif../images/Emo210.gif אני מתחפשת השנה למשהו

מזה מגניב, לדעתי אף אחד עוד לא חשב עליו. התחפשתי בשנים קודמות: א. בילבי [יצא הכי מגניב בעולם, ריססו לי את השיער בכתום, העמידו לי את השיער, היה לי בובת קוף, והיה מזה מגניב
] ב. פיה
ג. גיבורת-על, הייתי עם בגדים אדומים צמודים [סבא תפר לי
] ד. מלצרית [יצא מגנוב] ה. בראץ [איפרו אותי מהממם, והאיפור זה מה שעשה את כל ההופעה]. ו. נסיכת פופ [בדיוק כמו רוני בפסטיגל הקודם
אני אעלה תמונה אם אני אמצא
] ז. זה השנה והולכת להיות לי תחפושת יפיפייה. וכמה רעיונות: מתאגרפת. חייזרית. סוכנת חשאית. בוקרת. גמדה [חברה שלי התחפשה ויצא מזה מגניב] דמקה [יוצא מדהים]. קניבלית. מלצרית על גלגלים [בנים מהכיתה שלי התחפשו לזה יצא מגניב]. ויש לי עוד כמה רעיונות. למי שרוצה

shooroo

New member
אני מתחפשת עם חברה לדפנה ודודידו.

זה יהיה ממש מצחיק. חברה שלי שמה תחפושת ענקית כזאת של דודידו, ולי יהיה בקבוקים ומלא סיכות, וסרבל ענקי עם חולצה בצבע-צומי ואולסטאר זוהרות. D: רציתי להתחפש לסאקורה אבל המ, זה מלא עבודה. רעיונות?D: הממ. פיה בלרינה וונדר וומן צבעית [יכול לצאת יפה] הודית^^ סוכריה בובת סמרטוטים
נו עזבו אותי אנלא מקורית.

מ ו ג ה

New member
בובה../images/Emo9.gif

מגניףףף דפנה&דודידו חיחיחחי עכשיו תסבירי לי, איך אני אוכל להתחפש לוונדר וומן?
אני יודעת, אני אקנה בוקסר כזה כחול עם כוכבים סטייל דגל ארה"ב כמו שיש לוונדר וומן המקורית, והשאר אני פשוט לא יודעת

M a r i a n22

New member
אני מתחפשת לדורותי מהקוסם

מארץ עוץ...יכול להיות שאני אעשה אותה קצת אפילה....

../images/Emo220.gif../images/Emo210.gif כמה ילדים שאני מכירה

התחפשו ביחד לכל החבר'ה מארץ עוץ [היה בעיתון תמונה], יצא להם מגניב. בהצלחה

נועוW

New member
פורים../images/Emo214.gif../images/Emo95.gif

זה החג חח .. אבל קודם פסח
ממ אני לא יכולה כל כך לכתוב את הרעיונות שלי לתחפושות כי יש לי כמה חברות שהן פה מסתובבות .. אבל אני יוכלה לתת כמה רעיונות
שודדת
טינקרבל
שלגיה
מיני מאוס
דובון אכפת לי[אל תשאלו אותי איך
]
מתאגרפת

ברוש36

New member
מ..אני לא רוצה להגיד עדיןן.../images/Emo9.gif

אבל הנה כמה רעיונות! -מלצרית[התחפשתי לזה לפני כמה שנים
] -שפנפנה[התחפשתי לזה שנה שעברה, יצא ממש חמוד!!] -פיה
-מלאך
שחור/לבן. -חתולה שחורה/לבנה. -טינקרבל, שלגיה ועוד דמויות מצויירות. -בוקרת -דבורה -פרפר בינתיים לא עולה לי שום דבר נוסף בראש
.

למעלה