פורים 2006!

../images/Emo112.gif../images/Emo110.gif גם אני ראיתי את

התחפושת של בובספוג והיא כזאת מדהימה...
יש מצב שאחי מתחפש לבובספוג

../images/Emo207.gifמנצל"שת>>קניתי מפוקס שתי../images/Emo28.gif

חולצות... אחת סטרפלס (או איך שלא כותבים את זה) מהממת!! והשניה גופיה, שרואים כזה חלק כאילו שמתחת יש עוד גופיה (אבל זה מחובר)... הם ממש יפות=] ואני הולכת לקנות עוד חולצות מתישהוא חח.....

חח זה נראה לי מה שאני רציתי

רק שאני מחכה למבצעים
למרות שאני פוחדת שעד שיהיה אותם כבר לא יהיה את החולצה הזאתי..

עדידי15

New member
לא מתחפשת השנה../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

אני חושבת שהספיק לי. נראה כבר.

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif נאממ..

השנה נתחפש לשלגון ושבעת הגמדות.אנחנו 7 חברות ונצרף עוד בן שהוא שילגיה ואנחנו הגמדות שלו. צריך לצאת משו חמוד. שנה שעברה אני ועוד 2 חברות התחפשנו לאלות יווניות ולפני שנתיים התחפשתי לחתולה שחורה. הנה האלות

../images/Emo112.gif../images/Emo110.gifשאלה....../images/Emo35.gif../images/Emo26.gif

בתחפושת של החתולה.. הכנת את החצאית טוטו לבד? או שקנית(אם כן, איפה וכמה עלתה לך?)...

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif אמא שלי הכינה

לקחתי חצאית סקוטית, תפרתי עליה בד שחור ואז 2 שכבות של בד טול מכווץ במרחק של איזה 6 ס"מ

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif ועל הדרך...

למישהי יש רעיון מה אפשר לעשות עם המחוך הזה? תפרתי אותו והוא יפה אבל לאן שמים אותו? אולי אפשר להוסיף לו משו איזה רקמה או לוידת.. יש רעיונות? ובקשר לחצאית- מישהי מעוניין לקנות אותה?

|פפר| אם את מתכננת להתחפש

לגמדה, תוכלי לצבוע אותה באדום או משהו, להוסיף עוד כמה טאצ'ים שקשורים לתחפושת וזה יהיה מתאים לטעמי. גם אף אחד לא ישים לב...

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif שום הכנות מיוחדות

שמה את הבד על הגוף, שיחקה איתו קצת וקשרה במקומות אסטרטגיים [או עם סיכות בטחון נראה לי] ושמה חגורות שזורות מזהב

../images/Emo112.gif../images/Emo110.gifפורים פורים../images/Emo151.gif

החג שאני הכי הכי אוהבתתתת
אני רוצה להתחפש למתאגרפת
אבל אולי משהו אם חצאית טוטו- השאלה שלי היא איך תופרים חצאית טוטו לבד בבית

גם אני מתחפשת למתאגרפת ../images/Emo151.gif

איך את מתחפשת לזה?? יש לך אולי רעיונות לאיך אני יתחפש לזה כי אני רוצה להתחפש למתאגרפת ליידי כזאת (אני מתחפשת עם חבר שלי) יש לי כבר כפפות

../images/Emo112.gif../images/Emo110.gifאממ...

חשבתי לבקש מאמא שלי שתתפור לי גופיה-גוזיה בצבע ורוד מסטן + מכנסון/בוקסר ורוד תואם אם הסימן הזה של המתאגרפים! אבל נראה לי שזה קצת יותר מדי השקעה- לקנות בד, לתפור... אבל מצד שני אני ממש אהבתי את הרעיון של המתאגרפת
אז אני כבר יידבר אם אמא שלי נראה מה היא תגיד...

למעלה