יום שבת

noyy

New member
חחחחחחחחחחחח מפגרת

הרגל כבר
שלא תדעי איזה ייסורי מצפון יש לי כשאני אוכלת משהו לפני הזמן בטעות! אז בכוונה? את בכלל מצחיקה, שומרת לייט. אוכלת בשר, שותה כוס מים ואז חושבת שהכל התנקה לך ואוכלת חלבי חופשי מה את חושבת, אלוהים לא רואה??

חח לא צריך לחכות בין חלב לבשר,רק רבע שעה

או מים. אז שושששש ומה 4 שעות בין בשר לחלב?? שלוש!!

noyy

New member
בסדר מעיין!

אני יודעת שעדות שונות מאמינות בדברים שונים. נניח או 6 בין בשר לחלב וחצי שעה ההיפך, או 4 בין בשר לחלב ושעה ההיפך וכו' אבל את.. ממש המצאת לך חוקים משלך

ויקיפדיה גדולת הדור חושבת כמוני!!

"בין אכילת חלב לבשר אין צורך להמתין כלל, אלא די לנקות היטב את הפה. אמנם מובאות דעות בהלכה שלאחר גבינות קשות יש להמתין כמו אחרי בשר" בין בשר לחלב הם מביאים מאה אלף מנהגים, משעה אחת ועד 6 שעות, אבל הפוך אין כזה דבר לחכות שעה, אז מי ממציאה? אה?

noyy

New member
טוב ניצחת

אחרי שהבאת לי הוכחה חותכת מויקיפדיה (!!), אין לי עם מה להתווכח בכלל..

אממ

קמתי באיזה 12 וניסיתי ללמוד ללשון. עשיתי דו"ח מעבדה בביולוגיה. יצאתי לרוץ בהר איתן וחזרתי אחרי שעה ומשהו... ועכשיו אני מתחמקת מללמוד למבחן בלשון ולסיים כבר את הדו"ח מעבדה המעצבן הזה.

© h i l a ©

New member
יום מגעיל

ב4 בבוקר היו לי בחילות וקמתי מזה. אחרי שסוף סוף הצלחתי לישון בערך ב5 וחצי קמתי והקאתי בלי סוף, רק ב8 וחצי הבטן שלי נרגעה ונרדמתי עד 10 וחצי בערך... אחרי זה שוב הקאתי עד 11 וחצי וב12 נכנסתי למקלחת. איזה כיף להתרחץ אחרי הרגשה מגעילה
כנירא מהשווארמת חתולים שאכלתי יום לפני. לא אוכלת יותר שווארמה, זה לא שווה את המאמץ
(ולחשוב שבכלל רציתי פיצה :( ) מחר אמור להיות לי מבחן באומנות, ואין מצב שאני אצליח להתכונן עכשיו, אני אמציא לה משהו מחר ^^ חוץ מזה יש לי לעשות 3 עבודות ענקיות בהיסטוריה שאפילו לא התחלתי, בוק ריפורט ועוד כל מיני שיעורים באנגלית שלא עשיתי עד היום... והכל עד יום שלישי :(

Snow fairy

New member
יום טירוף

קמתי ב10 ואחותי איפרה אותי ויצאנו ליער לצלם [יצא מגניב לגמרי!!!] אח"כ הלכתי ליאלו עם הדרוצ ולמדנו קצת למתמ' עכשיו אני בבית, ב9 בייביסיטר ואני עוד צריכה לעשות 3 חיבורים באנגלית+רישום באמנות... וואעע

Snow fairy

New member
חח תסתפקו באחת,

כשאחותי תחזור מטורקיה אני אשים עוד, בינתיים היא ביקשה שאני לא אתפרע עם התמונות

למעלה