יום שבת

B a m b o o k

New member
אממ היינו ברמב"ם אתמול עד 2 ככה

והיה משעשע. דויד שתה יותר מדי
וזה ממש מצחיק לראות אותו שיכור, הוא כזה חמוד ככה. והיום אמא העירה אותי ב11 לארוחת שבת
ואז חזרתי לישון מ2 עד 6

Broken sound

New member
ממ סופ"ש.

אתמול היה בית ריק לשיר. הגעתי מוקדם וזה. סתם היינו אצל והיה נחמד. נשארנו לישון שמה אני תומר שחר[שהלכהב6בבוקר] ונועם. נשארנו היום אני ותומר, העברנו זמן איכותי ביותר.היה כיף. החברים הכי טובים שיש יו.

שבט טאיינו צאו לדרךXD

אז ככה אני מער משעה 6 וחצי בבוקר!!!!!!! אז ככה היה לנו סמינר הדרכה הנהגתי והיה הכי כיף שבעולםםםם באוטובוס הלוך נסענו עם שבט עומר ועשינו מלא מלא מורל אנחנו מן שבט כזה שאוהב לעשות מורל,יש לי תפתיח של הישרדות בפלאפון ולאחת מהשבט שלי יש לה בנדנה כמו של הישרדות אז חירפנתי אותם כל הדרך שבט טאיינו צאו לדרך. ירדנו מהאוטובוס וכמובן עשינו מורלללל ואז התחלקנו לאחוות היינו כל הראשגדים ביחדדדד אללה ראשגדים. היה ממש כיף נהנהתי בתחנות למרות שידעתי הכל חוץ מבהתמאצות. ואז חזרנו לשבט והיה לנו ישיבת שכב"ג דיברנו על מלא מלא מלא נושאים חשובים. נ.ב אהעאהעאהעהאעאהע אני שונא אותם!!!!

NoFaRi1

New member
הלכתי עם חברות לאיזה פיצה פלייס

היה מצחיק וטעים ואני מתביישת לומר אבל אשכרה ממש נהניתי עם האמריקקיות האלה :] ואז נסענו לבית העצום של אחת מהן ופתאום גם כל העולם הגיע לבית שלה... וסתם ראינו סרט עם שיחות סקס מאוד מעניינות עם ענבר... סתם הורדתי מערכה P: טוב ביי

Anni Lupu

New member
יום הולדת 17

הייתי כל היום בבית... עשיתי עבודה בספרות וישבתי מול המחשב בלי לעשות כלום. היה קצת מבאס, עד שהלכתי לצופים והרשגדית שלי משנה שעברה הביאה לי עוגה שהכינה לי, והצוות הקודם ישב איתי איזה 45 דקות. חזרתי הביתה, ויצאתי עם חברות לפסטה מיה ברמת החייל.

למעלה