יום שבת

sky darkens

New member
ת"א עולה באש. ../images/Emo3.gif

יאללה בלומפילד. שבת ירוקה לכולם.

sky darkens

New member
עונה וחצי לא הוצאתי מילה על הבן זונה הזה.

שיילך כבר הביתה, הוציא לי את החשק לחיות. ~אורי, מילה שלי שפעם הבאה שאני בת"א אתה מקבל בירה. אח שלי וחברים שלו יצאו בדקה 80 מהמשחק וגררו אותי.~

דקה 80? וואו...

לא יצאתי מהמשחק מול סכנין ב1-0 להם במבול לא נורמלי, וגם מחאתי כפיים ועודדתי עד הסוף... הקהל שלכם פשוט עצוב :S

sky darkens

New member
ברני מה הקשר?

מה אני מייצג את הקהל של חיפה? ואין לי איך לחזור בלי החברים של אחי הגדול ואחי. מה אתה רוצה שאני אשאר שם? |:

זונע

New member
אחי אתם לא אוהדים

גועל נפש פשוט, יוצאים באמצע ומעודדים אולי פעמיים בכל המשחק לא בא אליך בטענות או משהו כי אני יודע שאתה באמת אוהד...אבל הקהל שלכם בזיון. ואגב, אנחנו חייבים לך בירה
אבל בקטנה.

sky darkens

New member
רגע, ההתערבות לא הייתה 'מי שמנצח מקבל בירה

מהמפסידים?' אם לא, אז אללה, פנקו אותי.
ואורי, אתה פשוט לא מבין איזה עידוד מטורף נתנו בחודש וחצי האחרונים. העידוד שהיה בקריה נגד נתניה בפיגור 1-0, העידוד בטדי בפיגור 1-0, במשחק זוועה נגד בני יהודה... בכל משחק. אני חושב שהיום, אפילו ל'תומכים' של רוני לוי, כמוני, נשבר ממנו. פשוט נשבר. אני מוכן להפסיד גם את הגביע העונה אם זה מה שיגרום לפיטורים שלו. רק שילך הביתה הזבל הזה. יאללה, יהיה טוב.

זונע

New member
חח לא

אמרתי "מי שמנצח קונה בירה למפסידים" ושמע, לעודד את הקבוצה זה משהו אחר מלשנוא את המאמן...אפשר לשלב את שניהם

sky darkens

New member
אז סבבה, אתם חייבים לי בירה. ../images/Emo3.gif

ואני חושב שאנחנו כל-כך מייאושים שכרגע אנשים רוצים להפסיד כדי שהוא יעוף. <כבר עברנו את השלב של לקלל אותו. אם אתה זוכר בעונה שעברה עפה עליו אבוקה, מקלות, 90 דקות של קללות, שום דבר לא הזיז אותו. ומסתבר ששום דבר גם לא יזיז אותו חוץ מעצמו. יעקב שחר הודיע שהוא לא יפטר אותו.
שמישהו ירה בי.>

זונע

New member
תיודע, לי לא כזה אכפת...../images/Emo3.gif

סתם תאמת שיחקתם בסדר היום נהניתם מחור ענק בהגנת שמאל שלנו(עד מתי יגאל אנטבי
תמות כבר)...לא הלך-לא נורא.

../images/Emo12.gif

מתי הצעת ולא הסכמתי? תבוא לת"א ונעשה סיבוב פאבים
ברצינות אני מדבר. אתה יודע כמה חסרים לי חברים שאפשר להיכנס איתם לפאבים?

noyy

New member
לא הרגשתי משהו

ההורים מהבוקר מעצבנים אותי. אז עשיתי מקלחת מושקעת כזאת עם פילינג ומסכה וכל מיני שטויות, ואחריה שמתי קרמים ושמנים וררר! כל המצב רוח חזר
עוד מעט נעשה קצת ביולוגיה ואח"כ בא לי לראות סרט. אני רוצה פיצה! אבל צריך לחכות 4 שעות

גם אני עשיתי מקלחת מושקעת עם שטויות ומסכה ../images/Emo12.gif

ולמה תמיד את מחכה פי עשר מכולם בין בשר לחלב (ומסתבר שגם להפך) |: מה הם עשו לך?

למעלה