אני היחידה כאן שלא אוהבת את צ´ארלי?
טוב......הייתי בטלפון עם חברה שלי וידיד שלי כששמתי לב שכבר 21:15.......אני ניתקתי להם בפרצוף (מסכנים....סתם) וירדתי למטה לכוון את הקלטת והכל......לפעמים צריך לומר תודה שערוץ שלוש קצת מאחר

בכל מקרה.....התחיל הפרק וממש ציפיתי למשהו מרגש סטייל העונה השלישית הקטע של ג´ואי ופייסי...אבל לא....היה פרק נחמד, אבל, הוא לא ריגש אותי בכלל... צ´ארלי היה בסדר.... ג´ואי היתה בסדר....פייסי היה בסדר (טוב, פייסי לא היה בסדר.....פייסי היה חמוד, פייסי היה שווה, פייסי היה פייסי ((((((

).....אודרי היתה בסדר.....ותאמינו או לא, גם דוסון היה בסדר (כל הקטע עם אוליבר היה טיפשי, אוליבר היה טיפש מוות, מה הבעיות שלו להביא לדוסון לדבר ושיצא להם מזה משהו???? לאיש יש בעיות, צריך להרוג אותו!!!!! הוא כמעט הרס הכל! אני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל, מזל שדוסון קיים!........אוקיי.....הייתי חייבת להתפרץ על מישהו

) וזהו......כאילו......צ´ארלי עזב......אף פעם לא היה לי משהו נגדו.....עצבן אותי שאנשים רואים את הסדרה בגללו.וזהו......שומדבר נורא לא קרה.....היה נחמד שהוא שר לג´ואי "איי וונט יו טו וונט מי", שומדבר חוץ מזה.........בעצם, עצם העובדה שלא ראו את ג´ק וג´ן בפרק יותר עצובה מזה שצ´ארלי הלך..... אז......זהו....מחכה לפרק הבא.....אני שונאת שונאת שונאת את אלכס!!!!!!! ואודרי ממש חמודה, הקטע של המכות במועדון.....(((