...
I Want You To Want Me

לא להתעצבן...:*)../images/Emo105.gif

אמרתי שאת תבכי כי אמרת לי שאת אוהבת את צ´ארלי וג´ואי ומי שראה את הפרק כתב(ה) תגובות קשות!! היה כאן בכי!!! איומים להתאבדויות!! קנוניות נגד ג´ואי!!! באמת... היה פרק מהמם!!! ואת רוצה שאני אבכה?! אני יודעת שנגמרת העונה..לא צריך לדכא אותי!!

מצטערת....

קיוויתי שלא תקראי את זה...אבל על מי אני עובדת, הא? היי, אני מודה שזה יותר עצוב מהמוות של אבא של דוסון!! וואי, אני נוראית!!!! :)

בקשר לסקר....../images/Emo105.gif

אני חושבת שאין שום קטגוריה שאני מתחברת איתה.... כאילו אני לא ממש רוצה שצ´ארלי ישאר..זה לא ממש חשוב לי....ואני חושבת שג´ואי עשתה את המעשה הנכון.... אבל כן אכפת לי מכל הבנים שמתאהבים בה.... אה..לא נורא....הצבעתי משו באמצע...

מתן ב

New member
למה?

אני גם שונאת את ג´ואי, אבל כבר ממזמן... אבל אני מבינה אותה, נראה לי אני הייתי עושה את אותו הדבר. החלום של צ´ארלי זה לנגן ולהצליח בלהקה, נכון? אז הוא סוף סוף קיבל את ההזדמנות שלו, היא עשתה את הדבר הנכון, היא ידעה שצ´ארלי יהיה מאושר יותר בסיבוב הופעות למרות שהוא הציע להישאר ולא היא ביקשה ממנו... חוץ מזה, אהבתי את הקטע של המכות בבאר, איך הם התחילו להרביץ אחת לשנייה... נקרעתי! התחלתי לשנוא את דוסון, כי הוא היה ממש מניאק לאוליבר, אוליבר היה גם טיפש אבל למה סתם ככה להעליב אותו?!?!?!?

westlife rules

New member
הממ...

עכשיו אני מתחילה לא לאהוב אותה.. כי צ´ארלי הוא בן אדם חתיך ויפה, והיא ככה יורדת עליו ומלכלכת עליו, ולא רוצה אותו?? היא צריכה לומר תודה שוהא רוצה אותה בכלל!!! (חחח...) אני גם אהבתי את הקטע של הבר.. חחחחחחחחח... נקרעתי מצחוק!! מרוב צחוק ירדו לי דמעות!!!! זה היה קורעעעע!!! אהבתי את הפרצוף שפייסי עשה כשאודרי התחילה עם כל השטות הזאת בבר.. כזה חמודי מודי!!! אני אוהבת ותמיד אוהב את דוסון!! הוא הכי הכי!! גם אם לך היה קורה מה שקרה לו עם אוליבר היית מתעצבנת. אוליבר מעצבןןן אני לא אוהבת אותו!! הוא ממש דפוקקקק... נכון שהחלום שלו זה להיות בלהקה וזה..אבל ככה להתייחס אליו? לא.. הוא חמוד מידי!!!

memm

New member
אני הבנתי בסוף הבנתי למה היא לא

רצתה אותו הוא נהיה רומנטיקן מידי הוא נהיה דוסון! והיא התחילה לצאת איתו כי הוא לא דוסון. הוא ילד רע הוא קליל הוא ההפך המוחלט של דוסון!!! בסוף הוא נהיה דוסון אומנם דוסון לא ישיר אבל הוא יתחנן והוא יעשה איזה מחווה רומנתית גדולה! בגלל זה אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל אני מבינה אותה היא איפה שהוא צודקת!

LillipooT

New member
הדברים שג´ואי אמרה די נכונים..

על זה שמערכות יחסים לא נמשכים הרבה זמן.. ואז מה?! ודוסון באמת דפוק.. ממש חצוף.. אבל האמת שאוליבר באמת התנהג כמו ממ..אדיוט.. אבל ככה הוא. והמכות... היה ממש גדול!

../images/Emo15.gif...../images/Emo7.gifI Want You To Want Me

קצת מאכזב ... סיכום הפרק: לוזר הפרק - חב´רה , אני לא מאמינה שאני אומרת את זה: דוסון לירי ... לזרוק ככה את אוליבר רק בגלל שהוא קצת יותר ספונטני ממנו ... איזו פלצנות רבותיי ... איזו כבדות... שיקח את החיים יותר בקלילות... תמיד יש ותמיד יהיו הזדמנויות בשבילו, הוא רק צריך להאמין בעצמו... זאת רק הזדמנות אחת שכמעט נהרסה לו ... ציון: 6 בסולם קרין ( בכל זאת דוסון לירי ... ) " שיא הרגש ": ג´ואי פוטר. אם היה פרס על חוסר רגישות היא הייתה מקבלת אותו בטוח... " אתה תעיר את כל הקמפוס " - לבחור שהיא שברה לו את הלב ועומד לעזוב אותה לסיבוב הופעות עם הלהקה שלו... וששר לה שיר מדהים ורומנטי במיווחד ... אני חייבת את השיר הזה... ציון: 3 בסולם קרין הרומנטיקן: צ´רלי טוד. אני מודה ( אוי זה ממש קשה לי להודות בזה... ) הוא נהפך לרכיכה רומנטיקנית ... למרות שקצת אכזב אותי... אחרי כל הספוילרים והתמונות בפורום ציפיתי להרבה דמעות ועצבות... אבל לפי דעתי הם נפרדו בצורה יפה ... ( לצלילי אלאניס מוריסט הגדולה... ) ציון: 9 בסולם קרין ( השיר מאוד ריגש אותי ... ) המצחיקה : אודרי לידל. " נשמע כמו חתול גוסס " - על השיר של צ´רלי ... " בונוס, לצ´רלי טוד יש רגשות ... " - על ההתלבטות של ג´ואי בעניין של צ´רלי אם להיות איתו או לשבור לו את הלב... ציון: 6 בסולם קרין ( יש גבול לחוסר רגישות שלה ... ) הוינר: פייסי וויטר . הצעת סקס מעולם אחר משרילין פן ... והוא סירב !!! הוא מאוהב !!! הוא באמת מאוהב !!! איזה מתוק !!! ציון: 10 בסולם קרין ( ככה צריכים להתנהג ... ) טוב, היה פרק מקסים, המוסיקה גדולה ומרגשת כרגיל (אלאניס מוריסט !!!) אני כבר מחכה לפרק שבוע הבא ... ביי ...

../images/Emo15.gifהבייביסיטר התבטל !!!../images/Emo98.gif

ייייששששש !!! ראיתי דוסון קריק אצלי בבית כמו שצריך !!! אז ככה: בסוף הלכתי עם אחותי לבדיקה שלה ( יש לה עוד בן ,ראו באולטראסאונד ... ) בכל זאת החידון יהיה מחר... כי טל לא נמאת בפורום !!! טוב, אני בצ´אט... ביי ...

LillipooT

New member
ממ.. ../images/Emo60.gif

דוסון באמת קצת הגזים.. זה היה כזה רע מה שהוא אמר לאוליבר.. אוליבר היה כזה מסכן.. ועוד אחרי "שיחת הנפש" שהייתה להם בפרק שעבר.. לא יפה מצידו!! אבל זה היה ממש מצחיק "הוא... בסדר?" "הוא על סמים או משהו.." אוליבר הזה..חח..פשוט טפש..אבל חמוד בכל זאת. אודרי הייתה גדולה..אני ממש אוהבתא ותה. והיה פרק כזה מרגשששש

Luthien

New member
אני היחידה כאן שלא אוהבת את צ´ארלי?

טוב......הייתי בטלפון עם חברה שלי וידיד שלי כששמתי לב שכבר 21:15.......אני ניתקתי להם בפרצוף (מסכנים....סתם) וירדתי למטה לכוון את הקלטת והכל......לפעמים צריך לומר תודה שערוץ שלוש קצת מאחר :) בכל מקרה.....התחיל הפרק וממש ציפיתי למשהו מרגש סטייל העונה השלישית הקטע של ג´ואי ופייסי...אבל לא....היה פרק נחמד, אבל, הוא לא ריגש אותי בכלל... צ´ארלי היה בסדר.... ג´ואי היתה בסדר....פייסי היה בסדר (טוב, פייסי לא היה בסדר.....פייסי היה חמוד, פייסי היה שווה, פייסי היה פייסי ((((((:) ).....אודרי היתה בסדר.....ותאמינו או לא, גם דוסון היה בסדר (כל הקטע עם אוליבר היה טיפשי, אוליבר היה טיפש מוות, מה הבעיות שלו להביא לדוסון לדבר ושיצא להם מזה משהו???? לאיש יש בעיות, צריך להרוג אותו!!!!! הוא כמעט הרס הכל! אני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל, מזל שדוסון קיים!........אוקיי.....הייתי חייבת להתפרץ על מישהו :) ) וזהו......כאילו......צ´ארלי עזב......אף פעם לא היה לי משהו נגדו.....עצבן אותי שאנשים רואים את הסדרה בגללו.וזהו......שומדבר נורא לא קרה.....היה נחמד שהוא שר לג´ואי "איי וונט יו טו וונט מי", שומדבר חוץ מזה.........בעצם, עצם העובדה שלא ראו את ג´ק וג´ן בפרק יותר עצובה מזה שצ´ארלי הלך..... אז......זהו....מחכה לפרק הבא.....אני שונאת שונאת שונאת את אלכס!!!!!!! ואודרי ממש חמודה, הקטע של המכות במועדון.....(((:)

ויי!!!!../images/Emo105.gif

אם זה היה קורה לי (ולא נראה לי שזה היה קורה לי...) הייתי מתאבדת!!! רק מהלחץ!!! היום כמעט שכחתי ללכת לבדוק עם הוידאו מקליט (כי כוונתי והכול אבל אני תמיד הולכת לבדוק) אז בשיר רמתי למטה(כמעט שברתי את הרגל) וחזרתי בזמן!! וזה היה מלחיץ..... אני גם לא אוהבת את צ´ארלי...את לא לבד!!!

Luthien

New member
(((((:) ../images/Emo19.gif

אני כמעט התאבדתי.....אני לא מנתקת לאנשים בפרצוף! אני זוכרת שבשידורים החוזרים של העונות הראשונות לפני שנתיים הקלטת שלי הפסיקה להקליט ותוך שתי שניות שמתי קלטת חדשה.......זה היה סופר מלחיץ......בייחוד כשזה באמצע פרק.....בעעעעעעע

../images/Emo15.gifממש לא !!!../images/Emo98.gif

אבל תודי שהשיר היה מדהים !!! כמובן לא הביצוע של צ´רלי, הביצוע המקורי פשוט מרגש !!! ביי ...

BlueyedQT

New member
ג´ואי נהגהבחוכמה אבל היא עדיין |כ

יהיה עוד פרק עם צ´רלי?! בבקשה תגידו שיהיה!!!!

למעלה