...
I Want You To Want Me

הגרסה המקורית של....../images/Emo105.gif

i want u to want me היא של הלהקה : cheap trick ואם עדיין לא הבנתם: cheap trick עוד פעם? cheap trick אני חושבת שרשמתי את זה בפורום מליון פעם...אבל לא נורא...העיקר שעכשיו (הגיע הזמן...) כולם ידעו!!! :*)

איזה פרק!!!!!!!!../images/Emo105.gif

וואו! איזה פרק יפה!!!!! איזה מאניקית האלכס הזאת........(ראיתם את הפרומו?! איזה מגעילה!!) ואיזה חמוד פייסי!!! איך שהוא הבטיח לה שהיא תקבל את המשרה בחזרה והסתכן בפיטוריו.... וג´ואי הייתה ממש בסדר עם צ´רלי (לא מבינה מה הבעיה שלכן...) היא עשתה את זה לטובתו....היא לא רצתה שהוא ירגיש רע עם זה שפיספס את הזדמנות חייו...... ואפילו צ´ארלי היה חמוד (כן,כן זה משפט שנכתב על ידי...) איך שהוא שר...ונעלב....אבל אני חושבת שהוא הבין שזה הדבר הטוב ביותר לעשות (לעזוב...) וזה רק אני או ש...ג´ק וג´ן בכלל לא היו בפרק!!!!! מוזר..... ואוליבר כזה מטורף רציתי לסתום לו את הפה...איך הוא פישל...אבל מזל שדוסון הנלהב שכנע את האיש לתת להם הזדמנות נוספת..... חחח...ואיזה חמודים ג´ואי ופייסי בבר שם היו כאלה מבולבלים!!!! ונכון בפרומו...איזה חמדה אודרי בסוף שהיא במיטה עם בובה של ארנב או משו וקוקיות..... בקיצור,פרק מהמם!!!!! מחכה בקוצר רוח לפרק של שבוע הבא (אלכס ה******) איזה יופי!!! אני אראה שוב את הפרק מחר...חח ייפי לי!!! נ.ב בואו לצ´אט...

ליייי!!!!!!!

זה לא פייר! זה לא פייר! זה. לא. פייר! (היי, את יודעת מה זה מזכיר לי? שיום אחד ישבתי לתומי וחשבתי, "היי, מה הפירוש של ´פייר´ בעברית? אז חיפשתי במילות, וראיתי שזה ´הגינות´ או ´ממש´. ´הגינות´, בסדר. ´ממש´?! בכל אופן, אויש, זה כל כך לא הנושא...! בחזרה להודעה עכשיו...) למה?! למה עוד פעם?!?!? כשהוא עזב את ב"ג בכיתי, כאילו דמעות וזה. וזה היה עוד לפני שהערצתי אותו (עידן היורה). איזה... סניף, סניף... חמוד.... דפוקה! (סליחה בשנית... אני רק מבטאת את רגשותי העזים כלפי ג´ואי... גרר....) איך?! למה?!?!?!?!!?!?

M o o n G i r l

New member
חחח אני מעולם לא אהבתי אותה במיוחד

אבל הפרק דווקא היה מאכזב
ציפית ליותר דרמה..לפרק סוחט דמעות..שהם יפרדו בעצבות..ולא באדישות כאילו זה סתם היה סטוץ מסריח..

LillipooT

New member
מאמי..... ../images/Emo60.gif

אני יודעת.. אני יודעת איך את מרגישה.. אוף זה כזה מדכא! אני יודעת שאת כועסת על ג´ואי.. וגם אני כעסתי עליה.. אבל תביני שזה החלום שלו.. היא עשתה את זה בשבילו.. מה שמרגיז אותי.. חוץ מהטסריטאים המטומטמים האלה שלא יכולים לזהות כשרון!! .. זה שהוא היה ממ.. סתם בשבילה! היא לא נראה לי הרגישה מה שהוא הרגיש.. והייתה לו כזאת אכזבה בעיניים.. וגם מה היא אומרת לדוסון?? "כרגיל.. שברתי כמה לבבות" צריך לסרס את הג´ואי הזאת :))

LillipooT

New member
אני נשבעת לכם אני יודעת את הפרק

בעל פה..חח.. אתמול התחלתי לדקלם לחברה שלי את כל הפרק.. אחרי שראיתי את הפרסומת.. כל כך עצוב! ועוד קטע שממש הצחיק אותי..חח.. "אוקי..אי סינק דט גילר נידס מדקשיון!"

LillipooT

New member
../images/Emo26.gif סקר חדש ../images/Emo36.gif

בנוגע לפרק.. לכו ותצביעו!

אני לא מבינה!!!

מה היה כל כך נורא בפרק? טל, למה אמרת לי שאני אבכה?!?!? הוא בסך הכל הלך!! אז? אז בסדר, הוא חמוד, והחיוך שלו כובש, והוא וג´ואי ממש ממש ממש חמודים ביחד, והוא השתנה לטובה, ואני חייכתי בכל הקטעים איתו בגלל שהוא ממש חמוד, והוא ממש מצחיק כשהוא מנגן בגיטרה (בריאן מוויזר הרבה יותר חמוד!!) אבל זה לא אומר שצריך לבכות!! זה רק אומר שצ´רלי צריך להחליף את דוסון!! ופייסי יהיה הכוכב הראשי, ויקראו לסדרה פייסי קריק!! טל, כמו שתמיד רצית? אויש, אני מפחדת מתגובות, אני מוקפת מעריצי דוסון!!!!! אההה........אני חושבת שאני אפסיק. תודה ולהתראות.

LillipooT

New member
אני..אישית.. ../images/Emo60.gif

הגבתי מאוד קשה.. את צריכה להבין שאת מדברת פה עם אנשים מכורים לסדרה וחלקם גם מכורים לצ´אד מייקל מוריי (צ´ארלי כמובן) .. היה לי כל קשה לראות אותו עוזב.. וכל הקטעים איתו היו כל כך מרגשים! כל כך נורא! הוא כזה מסכן.. הוא כל כך התלהב.. וחששב שהיא תסע איתו, ואז הוא רצה להשאר בשבילה.. והיא דחתה אותו.. Joey: You have to go on this tour. If you don´t, you´ll regret it, and, Charlie, if you´re staying because of me... don’t. Charlie: Wow. That´s a hell of a lot to go through just to break up with a guy. Joey: Would you have responded to anything less? Charlie: Yeah. Probably not.

Chloe

New member
אוווווווף

למה ג´ואי הייתה צריכה להיות חמודה בפרק? מה היא לא מבינה שזה מקשה עליי לשנוא אותה??? לפי דעתי הפרק לא היה כ"כ עצוב, ןצ´ראלי היה כזה חמוד!!!!!!!!!!!!! |מואהב| ואוף למה לא הראו את ג´ק וג´ן
זהו נגמרו האופים

למעלה