שרשור חדשים!

וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

קוראים לי כרמל, ואני עוד פחות משלושה חודשים אהיה בת 15
בלה.
הב פאן

Blizzard Beach

New member
וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני נעה *האחות הקטנה של הפורום* ואני רק בת 12. אבל עוד *סופרת* 3-4 חודשים אני בת 13

lali37

New member
../images/Emo24.gifברוכהבאה אלינו../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

ברברונת

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif שאלוווווום

שמי ענבר, אתם יכולים לקרוא לי ברברונת ו.. אני מכורה לבנות גילמור. זו פשוט תוכנית... מושלמת. אני מכורה אליה. מודה באשמה

*עושה העתק הדבק*

סלחי לי אבל יותר מדי חדשים
זה טוב זה טוב חדשים! קוראים לי שמרית, בת 15 מלב השרון, ואני המנהלת של הפורום הזה. בשביל שלא יהיו אי הבנות פה בפורום את מוזמנת לקרוא את המאמר לחדשים (עם חוקים בתוכו וזה) שנמצא באדום חזק כזה בעמוד הראשי של הפורום. קריאה נעימה! והשתלבות נעימה כמובן

ברברונת

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif היי שמרית

קודם כל, נסלח ונשכח. שנית, קראתי כבר מזמן את המאמר לחדשים ועכשיו קראתי שוב (צריכה להיות גאה בי.. חיחי.. צומי) ושלישית, מה זה בדיוק "לב השרון" כי גם העיר שלי נחשבת "לב השרון" אה... ולמי שמעוניין, ניתן להשיג אותי פה: מסנג'ר: [email protected] אייסי: 142765574 זייהו

Sweet Misery

New member
ברוכהבא! ../images/Emo140.gif

התמכרות לבאג זה בריא.
אני הדר, עוד מעט 15.

ברוכית הבאית../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

קוראים יל כרמל, ואני עוד שלושה חודשים בערך בת 15...

PURPLE CHICKEN

New member
צ'אלום!../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

אני ירדן, בת 14 וכמעט 3 חודשים ו... את יכולה לקרוא לי איך שאת רוצה.
כן כן, באג (
--> באג --> ב"ג --> בנות גילמור) זו פשוט תוכנית מושלמת. כולנו מכורים אליה.
אה, וזאת לא אשמה, אין לך במה להודות. להיות מכור לבאג מעיד על אנשים מיוחדים. בצורה טובה.
תהני לך כאן!

Blizzard Beach

New member
הא... שלום שלום../images/Emo70.gif../images/Emo94.gif

אנוכי נעה ואני כמעט בת 13.... וכולנו מכורים פה
.

שלום לכל החדשושים../images/Emo13.gif

חשבתי שבגלל שיש כל כך הרבה חדשים אולי נמלא שאלון...קטן
(לקחתי חלקים מכל מיני פורומים, תפוזיים ולא תפוזיים)
שם: מיכל
כינוי: את הכינויים לא ניתן לספור. ממִכְלוֹל למיכ צבת הדשא.
גיל?: 14 ו-27 ימים
פנוי/ה?: יאפ
צבע עיניים: חום/ירוק.
גובה: אין לי מושג.
משקל: אין לי מושג.
מידת נעליים: אין לי מושג אבל אני חושדת ש-36 או 37 או משהו כזה.
משקפיים או עדשות?: לא.
אחים/אחיות?: כן. נאור, 17; שירה, 9; ונועה, 8.
ספר אהוב: Alice in Wonderland והמשכו
סרט אהוב: פייט קלאב!
סרט דיסני אהוב: אלאדין. אני לא יודעת למה, אבל, כן.
הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: משתנה.
הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: כנ"ל!
צבע אהוב: כחול.
מקצוע אהוב: בביצפר כאילו? אנגלית, ספרות...לא כולל השיעורים הלא-...לימודיים
מאכל אהוב: אין לי מושג
טעם גלידה: אה...בע.
שוקולד או וניל?: וניל.
פרח: ורד לבן.
מספר: 2, 4, 21 ו-22.
ספורט לצפייה: כדורגל, לפעמים כדורסל ודברים אחרים.
ספורט למשחק: כדורגל, מחניים. כדורסל זה הכלי של השטן.
אות: בע.
שם לבן: יותר מדי.
שם לבת: כנ"ל.
חורף או קיץ?: חורף.
זהב או כסף?: כסף. אסוציאציות
באג: רולז
שאפט: רולז
איי סי קיו: אסף.
שחור: משתלט
פרות: הדבר האחרון שישאר כאן אחרי סוף העולם.
בלה: בלה. אם את/ה אינטו פאנפיקים
פאנפיק אהוב שקראת: I Miss You, I Read the News Today, Oh Boy...
פאנפיק אהוב שכתבת: יש יותר מדי, ואני נוטה לבקר אותם
הכי חשוב בכתיבה: כמעט הכל. בשביל כתיבה טובה צריך יותר מאלמנט אחד לטובתך.
סרט אחרון שראית בקולנוע? ברוס אולמייטי.
מאזין למוזיקה עכשיו?: רק לקולות שבראש שלי.
צבע החולצה שאתה לובש?: לבן.
מקצוע שנוא: ערבית!
להקה אהובה: הביטלס
שיר אהוב: וואו, יש מלא.
אבל נראה לי שבאופן כללי A Day in the Life של אהוביי.
הו ג'ון!
מה אתה עושה כשמשעמם לך: כל מיני. שומעת מוזיקה, קוראת ספר...וואטאבר.
פורומים שאתה משתתף בהם: הביטלס, פאנפיקים, בנות גילמור, באפי קוטלת הערפדים, סרטים, ספרות, סופרים צעירים, ועוד הרבה...אה, בעצם, הממ, 4 של בנות גילמור. ו-3 של הביטלס.
הספר האחרון שקראת, ודעתך עליו: הארי פוטר ומסדר עוף החול (החמישי). אהבתי מאוד! פור האריל'ה
ציטוט נבחר: וואו, הרבה, הרבה יותר מדי! אבל בשנייה זו: Thank you George, we'll miss you. סניף.
פתגם חביב: המממ...בעע.
השלם/השלימי: "בלי..." שלום אין תקווה. אני נורא נאיבית לפעמים *rolls eyes*
השלם/השלימי: "אין לי..." מספיק תקליטים! אין לי מספיק CDs! אין לי פטיפון!
אייקון אהוב:
קור או חום: קור, כמובן.
דראקו או הארי: קשה להחליט. במיוחד אחרי החמישי. Sigh.
דאלי או גילתנאס: בלה.
תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף): אני כרגע בבראד (המחשב של נאור), והרקע הוא שחור משעמם (לא שיש לי משהו נגד שחורים
). בסקוט (מחשבי הקט), לעומת זאת, יש רקע טרורי מדהים!
כשאהיה גדול אני אהיה...: סופרת / עיתונאית / קוראת ספרים/שומעת מוזיקה וכותבת על זה / כל התשובות נכונות.
שם שהייתי רוצה להיקרא בו: יש הרבה.
אתה נלחץ ממבחנים? פעם נלחצתי, עכשיו הרבה פחות.
ספרים באנגלית - כן או לא? כן, כן, כן!
הרגל מגונה: כסיסת ציפורניים
מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? אני נמוכה ותמיד מתלוננת על זה, אבל אני עדיין לא בטוחה.
המורדים, כן או לא? לא מענייני.
כמה שעות אתה במחשב ביום? ...הרבה.
פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- הייתי רוצה לנהל את פורום הביטלס, אבל מכיוון שיש לו מנהלת מצוינת, אולי של ג'ון/פול/ג'ורג'/רינגו...אבל בע.
הקלדה עיוורת - יודע? ...חלקית.
השלם: "..... זה השטן~!" זה משתנה. אני דווקא אומרת את המשפט הזה די הרבה...דוגמאות: מנעולים/ערבית/רופאי שיניים, וכו'. הממ.

doh! יש לי עוד שאלה! תוסיפו:

מה אתה רוצה שאלוהים יגיד לך כשתגיע לשערי גן-עדן: שתי אפשרויות: 1) "הו, חיכינו לך עם ההופעה
פול, רינגו, ג'ורג', ג'ון - אתם יכולים להתחיל!" 2) "מיכל, אני רוצה שתכירי את ג'ורג' האריסון וג'ון לנון."

Sweet Misery

New member
שוב ראית סטודיו למשחק? ../images/Emo6.gif

ארמ. שם: הדר כינוי: היידי (
), הדי, סורקי, סמיילי, דוקטור סמיילי, מם, H, Head Sucker
. גיל?: 14 ו-358 ימים.
פנוי/ה?: אכן.
צבע עיניים: ירוק. גובה: 1.56. משקל: אין לי מושג. מידת נעליים: 37/8 משקפיים או עדשות?: משקפיים. אחים/אחיות?: אמיר (20) וערן (22). ספר אהוב: "התפסן בשדה השיפון" של ג'.ד. סלינג'ר. סרט אהוב: "שיקאגו", "משחקי פיתוי", "דו"ח מיוחד"... סרטי נעורים כגון "סיפור אהבה בלתי נשכח", "יש לה את זה" ו"מעודדות צמודות". סרט דיסני אהוב: אה...
הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: אין לי שמץ. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: בלה. צבע אהוב: כחול-אפור כהה, אדום כהה וצהוב בננה
. מקצוע אהוב: בביצפר כאילו? אנגלית. מאכל אהוב: ג'אנק פוד (המבורגר, צ'יפס), סלט ירקות. טעם גלידה: רום שוקולד וצימוקים. שוקולד או וניל?: וניל. פרח: ורדים צהובים. מספר: 3,5,8. ספורט לצפייה: התעמלות אומנותית ומכשירים. וריקוד. זה נחשב. ספורט למשחק: ריקוד! נחשב! אות: בלה. H. שם לבן: בלה! שם לבת: סרינה, דנה, לורליי, אלקסיס, אודרי, סקאוט. חורף או קיץ?: חורף. זהב או כסף?: כסף. אסוציאציות באג: מיילוווו.
שאפט:
איי סי קיו: בלה. שחור:
פרות: מוו? בלה: בלה. אם את/ה אינטו פאנפיקים פאנפיק אהוב שקראת: "Both Sides Now", "Oh, to Be Amish", "The World's Oldest Proffesion", "Past Imperfect", "Shivery"... ועוד. פאנפיק אהוב שכתבת: אם כבר, The Scientist. הכי חשוב בכתיבה: הרצון והאהבה למה שאתה עושה, וההתמדה. סרט אחרון שראית בקולנוע? מוצאים את נמו. מאזין למוזיקה עכשיו?: לא. צבע החולצה שאתה לובש?: שחור. מקצוע שנוא: מתמטיקה.
להקה אהובה: קולדפליי, The Verve. שיר אהוב: "Something to Sleep to", "'Til I Get Over You", "Tuesday Morning" של מישל בראנץ', "Warning Sign", "Amsterdam" של קולדפליי. מה אתה עושה כשמשעמם לך: כלום.
פורומים שאתה משתתף בהם: באג, עוד שניים של בנות גילמור, אחד של מיילו. בעברית, מישל בראנץ' הוא היחיד (חוץ מבאג) שאני בו בקביעות. הספר האחרון שקראת, ודעתך עליו: אלוהים, אני באמצע ארבעה. "פראני וזואי" של סלינג'ר, "מנסים להציל את פיגי סניד" של ג'ון אירווינג, "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה" של... מישהו o_O ו"אל תיגע בזמיר" של הארפר לי. ציטוט נבחר: המ. פתגם חביב: דאבל המ. השלם/השלימי: "בלי..." מיילו בבאג... הדר עצובה!
השלם/השלימי: "אין לי..." כוח. אייקון אהוב:
קור או חום: פושר.
דראקו או הארי: לא פוטרית. דאלי או גילתנאס: O.O תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף): רקע ליטראטי (רורי וג'ס) ודהים של קאט. כשאהיה גדול אני אהיה...: משהו יצירתי. שם שהייתי רוצה להיקרא בו: משהו מרשימת השמות לבת שלי.
אתה נלחץ ממבחנים? במתמטיקה.
ספרים באנגלית - כן או לא? אכן.
הרגל מגונה: כסיסת ציפורניים. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? בין.
המורדים, כן או לא? בלע! איכסה, שוקרן. כמה שעות אתה במחשב ביום? ...הרבה. פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- באג או מישל בראנץ'. הקלדה עיוורת - יודע? אכן. השלם: "..... זה השטן~!" מתמטיקה.

"מה עדיף להיות, נמוך או גבוה?:

-בין.
"
ו, ו, "מה אתה עושה כשמשעמם לך?: כלום
"
לוליישן
ואכן, צפיתי בסטודיו למשחק
השראה משרה ג'סקיה פרקר
לא ענית על השאלה עם אלוהים
היום! היום היום היום היום!

למעלה