שרשור חדשים!

Blizzard Beach

New member
וולקאמון../images/Emo70.gif../images/Emo94.gif../images/Emo24.gif

אנוכי נעה, בת כמעט 13 ולא שפויה מנטלית. תיהני ותשתלבי בפורומינו הקט

PURPLE CHICKEN

New member
וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

יו, כמה חדשושים.
נמנממ... אני ירדן, ואני ראיתי רק שני פרקים מהעונה השלישית, אבל השאר בדרך. ששש.. אסור לדבר על זה.
אמת. בנות גילמור היא סדרה שולתת לחלוטין.
זייהו, תהני לך.

bubaale

New member
אוינק? ../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif

טוב, אז אני לא ממש חדשה, כי הייתי כותבת פה פעם די הרבה, אבל עבר כבר די הרבה זמן... (לא כל כך, למען האמת, אבל נראה כאילו זה היה לפני שנים, לא? לא? זו רק אני?
) אז אני שמחה להודיע על קאמבק מרשים, נוצץ ומלא פייטים סגולים מטאליים!
Group hug???
לא? לא צריך, העיקר הכוונה! התגעגעתי!

PURPLE CHICKEN

New member
|חיבוקבוצתי|

משום מה כל עניין הפייטים הסגולים הזכיר לי את "פרסיליה מלכת המדבר".
הו וול...

bubaale

New member
השרשור הארוך והמפחיד נמחק...../images/Emo80.gif

כמה מפתיע...
אז אני רק אגיד טודע, כדי לא לצאת מניאקית!

שלום לכם!!!

הרגע ראיתי שיש פורום כזה... (אם הייתי יודעת קודם הייתי מגיעה לפני כן)... הסיפור שלי עם בנות גילמור: ראיתי כל פרק של העונות שודרו בארץ מיליון לפחות 6 פעמים... לחבר שלי יש את כל הפרקים מוקלטים ומסודרים לפי מספר פרק... כווווווולם אומרים לי שאני מזכירה את רורי... לא בחיצוניות... אבל בהתנהגות... מאוד... קיצור... אני אוהבת את בנות גילמור

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

אני כל כך נהנית כשבאים חדשים. תביאי גם את החבר שלך! גם לי יש ת'פרקים מוקלטים. אבל ב-12 קלטות. לא קלטת לכל פרק. מה רציתי.. אה כן, הכי חשוב. קוראים לי שמרית, בת 15 מלב השרון, ואני המנהלת של הפורום הזה. בשביל שלא יהיו אי הבנות פה בפורום את מוזמנת לקרוא את המאמר לחדשים (עם חוקים בתוכו וזה) שנמצא באדום חזק כזה בעמוד הראשי של הפורום. קריאה נעימה! והשתלבות נעימה כמובן

Sweet Misery

New member
שלומות! ../images/Emo24.gif

אני הדר, עוד מייעט 15.
גם לי יש כמעט את כל הפרקים מוקלטים (42 מתוך 44
), חלקם יותר מפעם אחת.
ברוכהבא וספרי לחברייך!

הלוואי שיכולתי להביא את החבר...

יש רק בעיה אחת... הוא בצבא... והוא חוזר פעם בחודש/שלושה שבועות הביתה לאיזה 36 שעות וחוזר לבסיס... (בהן הוא צריך להספיק הכל!) בכל מקרה.. אני כותבת לו מכתב עכשיו, ומספרת לו שהצטרפתי לפורום של התוכנית האהובה עלינו... הוא בטח ישמח.

למעלה