מיאו... חתולה?! |מיאו|../images/Emo176.gif
שם: אופיר
כינוי: אופירע האינטרנטי, אופיהרר, זרע
...
חברה שלי גם קוראת לי אופירית ויש גם פירי וכאלה.
גיל? זקנה.
סתם לא, 15 ו-5 ימים גדולה משמרית.
פנויה? אינדידי. כאילו, פאק איט, אם לא הייתי פנויה- באמת הייתי מנהלת פורום?! סקר מן הצמח קובע שניהול הוא התחליף האולטימטיבי לסקס.
סתם, פנויה.
צבע עיניים: משתנה בין ירוק לחום.
גובה: גבוהה.
1.65-1.70 כזה
משקל: אני מהמרת על 50.. לא זוכרת.
מידת נעליים: 37-38 (38 רק עם גרביים
)
משקפיים או עדשות: יש לי משקפיים (מספר נמוך) אבל אני חושקת בעדשות.
אחים\אחיות? אח-אסף-כמעט 22, ואחות-אביב- 20 וקצת. כולנו ב-א'.
ספר אהוב: יש המונים.. הארי פוטר, סדרת "בית קטן בערבה", הסיפור שאינו נגמר, ו.. גם "בית צבוע" שקראתי לאחרונה, של ג'ון גרישם- מומלץץץץץץץ.
סרט אהוב: שטחי להגיד "שרה"ט"?
אם ככה... לוידעת, אף פעם לא הבנתי יותר מדי בסרטים שלא כתוב עליהם בגאון "Disney".
סרט דיסני אהוב: ^_^. הבסיסיים והאהובים: אלאדין, מלך האריות, היפה והחיה
, וכל החדשים יותר: הרקולס, טרזן, דינוזאור (זה פחות קלאסי
), הגיבן מנוטרדם.. אני אומרת את כל אלה שראיתי לאחרונה- בכלליות כל סרט דיסני שראיתי- התאהבתי מיידית.
הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: כאב ראש שיש לי עכשיו... *אנחה*, ו.. פרידות, ו... אנשים שמצפים ממני למשהו שהם לא נותנים בהדדיות. (כמו, חברות. למשל.)
הדבר האהוב, באופן כללי: שוקולד, סרטים של דיסני, החברים שלי, החיות שלי, והמחשב שלי
, וכמובן- מוסיקה. לשיר. ולכתוב. ולקרוא. יש המון.
צבע אהוב: כחול וכתום ב-ה-י-ר. שונאת צבעי צומי וגאווה.
מקצוע אהוב: היסטוריה שהוא גם הצד החזק שלי, אממ.. אנגלית, ספרות, כל מה שהוא לא *רדו למטה*
מקצוע שנוא: ספורט או מתמטיקה.
מאכל אהוב: אני לא טובה במאכלים. אבל כל מה שלמדתי לאכול בבית- זה האוכל האהוב עליי. יעני אוכל ביתי. אה ובמסעדות אני בד"כ לוקחת דגים. ^_^ יאמייי. וקלאמרי – תנסו פעם! (מטוגן)
טעם גלידה: לאחרונה טעמתי קפוצ'ינו שזה משו BEST, אבל כל גלידות אריה בטעמי פירות למיניהם זה טעים ברמה בלתי תאומן... כמו ירדן.
וגלידת אגוזים!
שוקולד או וניל? שניהם, ביחד, מעורבבים חצי-עיסתי.
(בגלידה)
פרח: פרח שעווה שנקרא אופיר. על שמי, דה.
(חפשו אצל המשווקים המורשים.
)
מספר: הדבר היחיד שמספרים לוקחים חלק בחיי זה זיכרון טוב. יש לי קליטה טובה למספרים. אבל מזל, הם.. לא בדיוק נותנים לי.
ספורט לצפייה: התעמלות אומנותית. אני אוהבת את כל הדברים שהם לא "ספורט גברי". שובניסטים.
ספורט למשחק: כדורשת! ^_^
אות: מ'! ושמרית תעיד.
שם לבן: וואו אמ.. כל מה שהוא לא "אור" או "דניאל" או כל שם נדוש שכזה. אני חושבת על "ארז" או "אורן" או "אלעד" או.. "תומר" חח או שלא. סתם אני כבר אחשוב על משו.
שם לבת: כל מה שהוא לא "דניאל", "שני" או "אור", או "גל" או המוני כזה. בקיצור בקשר לשמות – לילדים שלי יהיה שם מיוחד! "ליאה" למשל זה שם מדהים..
חורף או קיץ: בדיוק מה שירדן אמרה.
*סוגדת עד מאוד* אבל קיץ כי ים ובריכה, וחורף כי גשם. מים רולז.
זהב או כסף: כחול וכתום בהיר.
אסוציאציות: באג: שולת שאפט: מה זה? אייסיקיו: R-C-Q, R-C-Q (מהפרסומת! ^_^) שחור: לבן פרות: מו בלה: "את שמנה בלה!" אם את אינטו פאנפיקים פאנפיק אהוב: לא קוראת פאנפיקים של באג. פאנפיק אהוב שכתבת: לא כותבת באגים. הכי חשוב בכתיבה: לסיים אותה. ואימרו אמן. סרט אחרון שראית בקולנוע: לא זוכרת. אבל אני עוד מעט בימים הקרובים רואה את פיינדינג נימו. וברוס הגדול מכולם. מאזין למוסיקה עכשיו: לא. כואב לי הראש. צבע החולצה שאתה לובש: סגול. לקחתי שמעטס כי לא התכוונתי לפגוש היום אפ'חד.. מקצוע שנוא: הא?! יעני בעבודה? אז.. לנקות? להקה אהובה: יש את בריטני ספירס, אבל היא לא להקה.
שיר אהוב: אני לא רוצה להגיד, זה משתנה כל כך הרבה. אני מאודדד אוהבת את השירים של דיסני, של בריטני, ושל hitman 2000
. מה את עושה כמשעמם לך?: מעצבנת את הכלבים שלי, מתאגרת את עצמי עם הארי פוטר החמישי, מתחברת בחשאיות.. כותבת SMSים לאנשים אהובים.
שומעת מוסיקה, חושבת.. פורומים: באג, HP, ישובי לב השרון, נד"ב, כשאהיה גדול (או משו
), אממ.. זהו. אלה הקבועים. הספר האחרון ש-סיימת- ודעתך עליו: "בית צבוע" (ר' למעלה), ספר מדהים. ריגש אותי בצורה שרק "בית קטן בערבה" וקריאה מספר 1000 של הארי פוטר בקטע שהוא נלחם עם וולדמורט הצליח. מצליח לספר דברים נוראיים וקיצוניים בדרך הכי תמימה ומקסימה שיש. כל כך מומלץ! ציטוט נבחר: כרגע, היה טוב וטוב שהיה. אני מצוברחת איי גס. השלימי: "בלי..." מכבי אין חברים?

"אין לי..." no body.. to call on my own.
אייקון אהוב:
,
, ו...
דההה. זה האייקון שלי. ^_^ קור או חום: חום ומזגן על קוררר
. דראקו או הארי? מן הסתם לא דרעקו. סתם נאצי במסווה. דאלי או מי?!
תמונה נוכחית על הדסקטופ: דגיגים כתומים על רגע כחול. רגע, רק עכשיו שמתי לב שזה כתום וכחול!
זה שמתי לפני ההפלגה שלנו, כדי להרוג את עצמי מציפייה. הפיצול שלי מרושע לפעמים. כשאהיה גדול אני אהיה: כריסטופר קולמבוס. יכריחו ילדים תמימים לזכור את השם שלי לנצח! *מואהאהאהא*
שם שהיית רוצה להיקרא בו: הרבה זמן כעסתי על ההורים שלי על ה"אופיר" הזה, אבל עכשיו הבנתי, עם התרבות השמות "שני", "אור" ו-"דניאל" אצלינו, שיש לי שם מיוחד, אז.. שאני אסתום ת'פה ואגיד תודה. את נלחצת ממבחנים? פעם בכלל לא רשמתי לעצמי מתי יש מבחנים. זה הלך לי כל כך חלק שלא שמתי לב. היום אני לא נלחצת, אבל אני בהחלט מקדישה יותר מעצמי בשביל להצליח במבחן... ספרים באנגלית- כן או לא? לא ממש אכפת לי. שפה נחמדת סך הכל. אבל תמיד עדיף עברית. הרגל מגונה: לחיות בסרט, לעצבן בכוונה, להיות צבועה, לא לבלוע כדורים. עדיף להיות ממוצעים נקודה. המורדים: הל נו! כמה שעות אתה במחשב ביום: ברור שיותר מדי....
פורום שאתה מנהל: אף אחד. זה הפיצול שלי שמנסה להשתלט על העולם. אני חושבת שאני אקרא לו נחמיה ואקנה לו כלב. הקלדה עיוורת: יודעת. "שנאה עיוורת היא השטן!" ואני מדברת על הסכסוך הערבי-ישראלי כמובן, אני מדברת על ערבים קטנים שיושבים על הגב של אבא שלהם עם קלצ'ניקוב ושונאים את ישראל אפילו בלי לדעת למה. אח"כ הם גדלים להיות מחבלים, נכנסים לי למושב והורגים את הקב"ט. ככה לא עושים שלום.... הלכתי לישון.