שרשור חדשים!

h i l a d i

New member
היי לכם - אני חדשה!!

אני פשוט שרופה על התוכנית הזו!!!! תכנית גדולה!!! אבל אני בטוחה שכולכם כבר יודעים את זה!!! הפרק האהוב עליי הוא הפרק שבו מקס מציע ללורליי נישואין - עם 1000 חינניות צהובות.... התחלתי לראות פרקים של בנות גילמור מעונות שלא שודרו בארץ רק בגלל הפרק הזה... זה היה פרק ממש ממש ממש רומנטי וחמוד... גם הפרק שאחרי - כשרורי ולורליי קופצות מאושרות אחרי שלורליי רומזת לרורי שהיא אמרה - "כן". ויש לי שאלה - למישהו יש מושג כמה פרקים יש בעונה השלישית? תשובה אחת תספיק לי - תודה - אין צורך שכל השרשור יעסוק בזה...פשוט שמישהי תכתוב את המספר בנושא ההודעה - תודה!!! אני הבנתי שהעונה השלישית לא תגיע לארץ לכל המאוכזבות... האמת היא שראיתי את כל הפרקים של העונות ששודרו בארץ בכל אחד מהשידורים - זאת אומרת שאת הפרקים אני יודעת כבר בע"פ.... מונולוגים כל כך שנונים ומשעשעים - ממש מופע סטנד אפ!!! טוב, זה הכל להפעם, מבטיחה להשאר בפורום.... הילה. נ.ב. - שימרית, ככה זה בסדר? אני מקווה שכן...

NeTuSh2

New member
מעים מאוד ../images/Emo140.gif

אני חדשה פה מתה על בנות גילמור!! ועל רורי ולורליי
אז... נעים מאוד אני נטע, בת 17 בקרוב

frikin shin

New member
היי! welcomim ../images/Emo24.gif

אני לא ממש אוהבת את מקס
התחיל לעצבן בסוף... בעונה השלישית כמו בכל עונה 22 פרקים שאני יכולה להגיד לך... מ-ה-מ-מ-י-ם! העונה הכי טובה לדעתי...

PURPLE CHICKEN

New member
נעימאוד.../images/Emo140.gif

גמני מתה על בנות גילמור.
אוו, ואני ירדן, בת 14 וחצי בקרוב.

ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

את מוזמנת לקרוא את המאמר לחדשים שנמצא בראש עמוד הפורום באדום חזק כזה. שהות נעימה

Blizzard Beach

New member
שלום לום../images/Emo70.gif../images/Emo94.gif../images/Emo24.gif

אני נעה ובקרוב בת 13... שילוב נעים ושהות כיפית

lali37

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

וואי, הרבה חדשים בזמן האחרון, איזה כיף לנו...

וולקאם../images/Emo11.gif

אנוכי מיכל, בת 14 מר"ג, מאושרת ואני לא מסוגלת לאכול יותר (*קונה מק רויאל מוגדל במקדונלדס**אוכלת חצי**עומדת וצועקת על המגש שאוכל זה הכלי של השטן**זורקת את כל מה שנשאר לקול צעקות חבריי*...מסמך אנושי מזעזע
* מהיום אני לא אוכלת
אמרתי את זה גם ביום שישי, אחרי שאכלתי שליש ארטיק. למה אני לא מסוגלת לאכול, רבאק
אהמ. שמרית, אם תשרשרי את כל החדשושים יחד אני אוהב אותך לנצח. אני עצלנית.

h i l a d i

New member
../images/Emo13.gif

בלי קשר למקס - אלא קשור לתסריט - הפרחים היו רומנטיים!!!!! ראיתי משהו כמו 17 או 16 פרקים מהעונה השלישית... בעצם פחות כי בחלק מהם הקובץ היה ממש פגום - או ששמעתי רק את התסריט ולא ראו תמונה או שלא זה ולא זה... אני בטוחה שגם המשך הפרקים מדהימים כמו הפרקים שכבר ראיתי...

או, עכשיו זה מצוין ../images/Emo13.gif

רק שני דברים קטנים- שמרית זה בלי י' אחרי ה-ש'
ודבר שני- את מוזמנת לקרוא את המאמר לחדשים שנמצא באדום חזק ומכוער כזה בראש עמוד הפורום- תהני. גם אני מסכימה עם "מונולוגים כל כך שנונים ומשעשעים" ונשמח אם תישארי פה

The Pink Dragon

New member
אני לא מסכימה ממש...

אמממ.. עקרונית אני כן, אבל רק על העיקרון, אלה דיאלוגים, לא מונולוגים...

h i l a d i

New member
צודקות... למרות ש...

רוב הזמן כל אחת מדברת כל כך הרבה עד שזה נראה כמונולוג...

למעלה