אני אוהבת אותו לכלבה שלי יש חלום רע!
S Sweet Revenge New member 20/11/06 #151 אהוד בנאי הכי חפר... ../images/Emo69.gif היה כבר פוט יור הנדס אפ פור תל אביב?? זה אחד השירים הכי שווים כרגע בסינגלס לדעתי..
אהוד בנאי הכי חפר... ../images/Emo69.gif היה כבר פוט יור הנדס אפ פור תל אביב?? זה אחד השירים הכי שווים כרגע בסינגלס לדעתי..
T tkuihehr New member 20/11/06 #154 אני לא אוהב כל כך אבל הוא באמת בסינגלס כל יום, אז נראה לי שיהיה גם היום. ואת אהוד בנאי אני שונא עכשיו, כן, חפר יותר מדי, חפרו יותר מדי על הדיסק שלו, מחזיקים ממנו יותר מדי, והוא לא באמת כזה שווה
אני לא אוהב כל כך אבל הוא באמת בסינגלס כל יום, אז נראה לי שיהיה גם היום. ואת אהוד בנאי אני שונא עכשיו, כן, חפר יותר מדי, חפרו יותר מדי על הדיסק שלו, מחזיקים ממנו יותר מדי, והוא לא באמת כזה שווה
T tkuihehr New member 20/11/06 #160 כן ,השעה השניה איטית אולי כי אני לא באמת שומע אלא רואה טלוויזיה, אני סתם פה
T tkuihehr New member 20/11/06 #163 ארץ נהדרת חוזרת אוף ,שוב הדר תשתגע ותתחיל לחקות בתוכנית שלה דמויות משם
S Sweet Revenge New member 20/11/06 #168 אולי זה מה שיגרום לה להפסיק לחקות את פבלו.. למרות שהיא עושה אותו מעולה..
L limors2 Well-known member 20/11/06 #169 בסט אוף יו לייב אקוסטי../images/Emo99.gif יש לי את זה באיכות איומה וקצת שונה, וחבל כי זה פשוט מדהים השאגות
בסט אוף יו לייב אקוסטי../images/Emo99.gif יש לי את זה באיכות איומה וקצת שונה, וחבל כי זה פשוט מדהים השאגות
T tkuihehr New member 20/11/06 #173 כן, רק בגלל הצעקות של הקהל ברקע גורמות לי מה זה לאהוב את השיר, לרצות לבוא להופעות כאלה, כמה שיותר ,הם ממש שווים את זה
כן, רק בגלל הצעקות של הקהל ברקע גורמות לי מה זה לאהוב את השיר, לרצות לבוא להופעות כאלה, כמה שיותר ,הם ממש שווים את זה
S Sweet Revenge New member 20/11/06 #171 אוף נו אני שונאת את הפו פייטרס.. גם באקוסטי אני שונאת אותם..