אני אהבתי אבל בגלגלצ הכל יחסי, זה רק עד שהם ימאיסו את זה עלי, הרבה שירים עוברים את זה
T tkuihehr New member 20/11/06 #176 אני אהבתי אבל בגלגלצ הכל יחסי, זה רק עד שהם ימאיסו את זה עלי, הרבה שירים עוברים את זה
S Sweet Revenge New member 20/11/06 #175 וואוו אני ממש מציפה וחופרת.. ויש הרצועה נראה אז עפתי.. שיהיה לילה טוב..
L limors2 Well-known member 20/11/06 #179 לילה טוב! הו תכף נגמר לינק או הכי גאים שיש? לינק זה קשה אחרי שעתיים מול המחשב
L limors2 Well-known member 20/11/06 #184 אלחנן מלמוד החמוד סלמונלה?../images/Emo12.gif לעוגיות יש שיר שווה בשם סלמונלה! הוא פותח הופעות
T tkuihehr New member 21/11/06 #186 נגמררררר נחמד היה היום, לפחות בהתחלה, אח"כ כבר היו לי יותר מדי גירויים מסביב והלכתי לאיבוד, טוב שנגמר אז לילה טוב ונתראה מחר
נגמררררר נחמד היה היום, לפחות בהתחלה, אח"כ כבר היו לי יותר מדי גירויים מסביב והלכתי לאיבוד, טוב שנגמר אז לילה טוב ונתראה מחר
T tkuihehr New member 21/11/06 #190 איפה גרינדיי!?!?!?!?!?!???!? רציתי להוציא את זה, שמעתי את וויק מי אפ וון ספטמבר אנדס, וממש בא לי על איזה דיסק חדש.... אוקיי, יצאנו באמת, לילה טוב
איפה גרינדיי!?!?!?!?!?!???!? רציתי להוציא את זה, שמעתי את וויק מי אפ וון ספטמבר אנדס, וממש בא לי על איזה דיסק חדש.... אוקיי, יצאנו באמת, לילה טוב
T tkuihehr New member 21/11/06 #194 אהההה ,הולכת לצלם את שייגעצ ,אה אני והשרשור שלי ושל יחידי נחכה לך
C chen010189 New member 21/11/06 #196 יה ליאורה אם את הולכת בבקשה בבקשה! את יכולה להגיד למסור לאבי ד"ש ממני? תגידי לו "חן מירון, סטרוברי, מחיפה" והוא יזכור. ואם לא אותו, אז ליובל! "חן מירון, פינג'אן(ככה הוא קורא לי ) מחיפה" אני מתגעגעת אליהם
יה ליאורה אם את הולכת בבקשה בבקשה! את יכולה להגיד למסור לאבי ד"ש ממני? תגידי לו "חן מירון, סטרוברי, מחיפה" והוא יזכור. ואם לא אותו, אז ליובל! "חן מירון, פינג'אן(ככה הוא קורא לי ) מחיפה" אני מתגעגעת אליהם
C chen010189 New member 21/11/06 #198 רגע!!!../images/Emo12.gif ההופעה הייתה אתמול../images/Emo12.gif או שבילבלו בגלגלצ, או שאת התבלבלת. ההופעה הייתה אתמול! אנשים צילמו תמונות ושמו בפורום הרשמי.
רגע!!!../images/Emo12.gif ההופעה הייתה אתמול../images/Emo12.gif או שבילבלו בגלגלצ, או שאת התבלבלת. ההופעה הייתה אתמול! אנשים צילמו תמונות ושמו בפורום הרשמי.