סופשבוע

בהצלחה!

עדיין חורש על שאלו לייף?
הצלחתי לפני כמה ימים לשמוע את השירים האחרונים בו במייספייס! יש על זה המון עומס כל הזמן
או בעצם היה, כי זה כבר ירד משם. הוא נחמד, אבל לא נפלתי. אולי אם אני אשמע את השירים עוד אני אכיר אותם ואוהב אותם יותר, אבל משמיעה ראשונה - הם כבר עשו דברים יותר טובים.

yael627

New member
מסכימה איתך ../images/Emo45.gif

לדעתי הם עשו דברים יותר טובים
וחשבתי שאני היחידה שהמחשב עושה לה בעיה עם המייספייס הזה...

לא רק שהם עשו דברים יותר טובים,

אלא שזה פשוט האלבום הכי חלש שלהם לדעתי. by far. רק שאני בכל זאת מצליח להינות מחלק מהשירים בו.. הם נחמדים סה"כ, וגם די קשה להיפטר מהם, אבל הם לא מתקרבים ולא יתקרבו לעולם למה שהם עשו ב Unleashed memories, comalies וב- In a reverie.. וכל כך חבל... הם היו כל כך טובים אז
היום הם סתם עוד להקת רוק מהאמטיוי שתיבלע תוך רגע בין כל השאר

:ם

שיר/י השבוע של ווית'ין: Caged וEnter שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Enemy Of God- Kreator, Rasputin- Turisas, Ahti- Ensuferum אלבום השבוע: Enemy Of God של קריאייטור. מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום. דבר טוב שקרה השבוע: חברים וכאלה, וסיימתי עבודה ממש מתישה. דבר רע שקרה השבוע: מבחנים. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: פסטיבל הללויה ביום שישי.
אתר השבוע: מאכל השבוע: סושי. ספר השבוע: קפקא על החוף- הרוקי מורקמי. סרט/סדרת השבוע: מגניבות בע"מ!!!11 [או שלא. פאמילי גאי וטירוף בבית] ציטוט השבוע: שכחתי.. תמונת השבוע: פטרי המדהים.

למעלה