סופשבוע

טרהלהלה

אלבום השבוע: הממ הוספתי לפלייליסט את Indestructible - Disturbed ואת All Hope Is Gone - Slipknot מה את/ה שומע/ת עכשיו: Falling - Lacuna Coil
והתחלף ל-Hej Dunáról - NOX דבר טוב שקרה השבוע: חופש, מפגש, נגמר פסח, סיימתי את הספר הראשון של ביולוגיה! (לפני איזה חצי שעה XD) דבר רע שקרה השבוע: נגמר החופש, בקושי ניגנתי (באשמתי), יותר מדי ביולוגיה בבת אחת XD משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופשים של מתכונות (המתכונות עצמן זה החלק הרע
) מאכל השבוע: לזניה ממצות במקום לזניה אמיתית XDD ספר השבוע: התא - יחידת החיים
סרט/סדרת השבוע: בולט/פוקמון ובאפי למרות שלא ראיתי. חברה שלי התמכרה וזה כזה כיף לדבר איתה על זה. D:::: ציטוט השבוע: יש רק מהיום...
רכזת: איזו שטות זה לבוא לפה היום.
אני: יש לי משהו בעין. נועה: את צריכה לדמוע. שואת ארמנים, שואת ארמנים...
ילדה: ...קוראים לו ברק *חוסיין* אובמה! ילדה אחרת: אז מה, למען השם, לך קוראים פרלה פורגאדסייק! (השם השני של הילדה הראשונה הוא פרלה XDDDD)
זה היה אחרי שבכינו על זה שאין חופש לפני המתכונת באנגלית, אלא רק מסיימים איזה שעתיים מוקדם יותר. ~מונים את החירויות בזכות לחירות (חופש ה... למיניהם)~ ילדה: חופש לפני מתכונת! הודגש באמצעות מדגישומטיק

Amir Noy

New member
Frozen Reflections

שיר/י השבוע של ווית'ין: Somewhere שיר/י השבוע לא של ווית'ין: עידן רייכל - האר את עיניו (עם שושנה דמארי) / Porcupine Tree - The Sky Moves Sideways אלבום השבוע: Pink Floyd - The Wall / עידן רייכל - ממעמקים / Porcupine Tree - The Sky Moves Sideways מה את/ה שומע/ת עכשיו: Pink Floyd - Marooned דבר טוב שקרה השבוע: שקט + מנוחה. קיבלתי הרבה בשמים וקניתי חולצות P: דבר רע שקרה השבוע: נגמר החופש ויש מלא עבודות :/ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: למותXD / לעבור את המגן באנגלית .___." אתר השבוע: פייסבוק + הפוסט שעשיתי בישראבלוג אחרי חצי שנה של נטישהXD מאכל השבוע: סושי !!!!!
ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: משהו בערוץ 8 על משלחת ליער אחדO: ציטוט השבוע: "Deep into that darkness peering, long I stood there, wondering, fearing, doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before." (Edgar Allan Poe) תמונת השבוע: Change of Heart

yael627

New member
אפשר לעשות התאבדות המונית לקראת המגנים ../images/Emo6.gif

אבל קודם אני צריכה לקנות את BS (תדוה זוהר שהזכרת לי שאני הולכת למות מבלי לראות את וויתי'ן בלייב
)

Ice Queen 7

New member
נמנמ

שיר/י השבוע של ווית'ין: Enter בהופעה
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הרבה ביטלס והרבה לאקונה אלבום השבוע: Lacuna Coil - Unleashed Memories מה את/ה שומע/ת עכשיו: הרעשים שהמחשב שלי עושה כשהוא צורב
דבר טוב שקרה השבוע: מפגשציצ ויומוליהי D::::::: זה היה שישי-שבת-ראשון קורל, לישון בבית ואז שני-שלישי מפגשציצ והיומוליהי. פשוט חמישה ימים משוצצים D: דבר רע שקרה השבוע: נגמר החופש משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יומיים חסרי בסיס בגלל יום במ"מ ותור לרופא
אתר השבוע: פייסבוק
מאכל השבוע: סושי ספר השבוע: הסכין המעודן (סכין זה נקבה, לא? אפילו אמא שלי לא לגמרי בטוחה בזה והיא עוד מתקנת-עברית-כפייתית ס.ס) סרט/סדרת השבוע: סקראבס ציטוט השבוע: אורית ברגע מבולבל - "הירוק של הדשא שכן יותר". לקח לה הרבה זמן לקלוט מה לא בסדר פה
תמונת השבוע: שמי הרצליה

זה גם וגם

מבבילון: סכין (זו"נ) מכשיר חיתוך, תער, להב, אולר, מאכלת, חרב, פגיון, דקר, חוד אם היה לי כוח לרדת שתי קומות וחזרה גם הייתי בודקת במילון שהוא ספר ולא תוכנה, אבל אני יודעת מה אני אמצא שם אז ויתרתי

Endogenisis

New member
זה כמו חילזון! ~השמדה~

לקחתי מהקפיטריה בבי"ס שקיות של מלח למקרה שאראה חשופית! ~שנאה נצחית~ :}

למעלה