סופשבוע

Ice Queen 7

New member
../images/Emo15.gifסופשבוע../images/Emo109.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבוע מצויין לכולם

bachner1

New member
...

שיר/י השבוע של ווית'ין: Running Up That Hill, כי הוא היחיד שיש סיכוי ששמעתי השבוע. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: System of a Down- B.Y.O.B, Nightwish- Escapist, Ocean Soul. אלבום השבוע: Century Child מה את/ה שומע/ת עכשיו: בגלל השאלה הזאת נזכרתי לשים מוזיקה
וBye Bye Beautiful. דבר טוב שקרה השבוע: חופש, ומפגש
דבר רע שקרה השבוע: יותר מדי שבתות וחגים
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להתחיל להיות בישיבת מעלה גלבוע. אתר השבוע: פייסבוק, אלא מה. מאכל השבוע: בשר טוב
ספר השבוע: הארי פוטר 7 שסיימתי, ומדריך הטרמפיסט לגלקסיה שהתחלתי. סרט/סדרת השבוע: סדרה- סקראבס. סרט- סוויני טוד (סרט כ"כ חולני
) ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:-

Brombit

New member
חופש זה טוב ושבתות וחגים זה לא טוב? ../images/Emo3.gif

ואני אתעלם באלגנטיות מהמאכל השבועי שלך
או שלא באלגנטיות או שאני לא אתעלם מעלה גלבוע זה באמת קשור לגלבוע?

bachner1

New member
מעלה גלבוע זה אכן בגלבוע :)

ובשביל דתיים יותר מדי שבתות וחגים זה פחות טוב, כי אי אפשר לעשות בהם הרבה
ובשר זה טוב
(במיוחד אם הוא איכותי כמו שהיה לנו בחג)

Brombit

New member
ליד הקיבוץ של סבתא שלי D: ../images/Emo115.gif

ותכלס אני מבינה את עניין השבותו|חגים, אני לא הייתי שורדת שאני בבית ולא יכולה להיות במחשב
ואני לא אמשיך עם עניין הבשר כי זה לא יכול להגיע למקום טוב

yael627

New member
הארי פוטר 7 ../images/Emo23.gif

אחד הספרים הטובים בסדרה... ואולי גם העצוב מבניהם

yael627

New member
מסכימה :)

אני אשכרה נהנית להתאכזב מהסרטים של הארי פוטר

bachner1

New member
הסרטים גרועיםםםםםםםםם ../images/Emo122.gif

התיאשתי מהם אחרי השלישי...

כן הם לא משהו..

האמת שאת החמישי דווקא די חיבבתי למרות חוסר האמינות לספר.. הוא פשוט זרם יותר טוב מהאחרים. אני מאוד מקווה שהסרט השישי יהיה טוב. זה הספר האהוב עלי בסדרה, ואני מאוד אתעצבן אם הם יהרסו אותו בסרט

Amir Noy

New member
צריך לצאת מהקופסא הקטנה

זה בילתי אפשרי להעביר ספר של 600 עמ' לסרט שם שעתיים. לטעמי לפחות, הסרטים טובים (מלבד השלישי שהיה משעמם). ההשוואה לספר מחייבת, אבל העיבוד הקולנועי זורק דברים שהספר מתמקדם בהם וממקד את הצופה בדברים אחרים. יש בעיות רבות בעיבוד הקולנועי ויש להן פתרונות, אין שום דבר להעביר את הספר לסרט ולשמור על אותו קו.

bachner1

New member
הספרים של שר הטבעות יותר ארוכים,

והסרטים שלהם מעולים. זה לא קשור ל"לשמור על הקו" של הספרים, הם פשוט עשויים בצורה גרועה. החל מהשחקנים, עבור בגילאים של אלה הראשיים, וכלה בתסריט, שב2 הסרטים הראשונים בנוי יותר מדי עפ"י הספר, וכתוצאה מזה יש הרבה מעברים לא קשורים, ורק מי שקרא את הספרים יכול להבין מה קורה. השלישי יותר טוב מהם לדעתי, אבל יש קטעים לגמרי לא קשורים לכלום, ויש השמטות של קטעים שחשובים להמשך. לא ראיתי את האחרים, והדבר היחיד ששמעתי על הרביעי מהאחים שלי זה שיש קטע מטומטם כשאבא של סדריק צועק "my boy" איזה 20 פעם

yael627

New member
אתה מגזים...

לפחות לדעתי
הסרטים לא עשויים בצורה גרועה... אני מודה שיש קטעים שאתה פשוט מתעצבן ממה שהורידו, אבל כמו שאמיר אמר זה באמת בלתי אפשרי להעביר ספר של 600 עמודים לשעתיים... בגלל זה, הבמאי מחליט מה להכניס ומה לא. הוא מחליט מה צריך להכניס ומה הצופים יסתדרו בלעדיו... ברור שיהיו "חורים" בעלילה כי אין פרט בספר שהוא לגמרי מיותר... (שוב אני מדברת על דעתי..)

bachner1

New member
הדגשתי מה אני לא אוהב

וצריך לזכור שאני מדבר רק על 3 הסרטים הראשונים
יש מספיק ספרים של יותר מ600 עמודים שהעבירו בצורה טובה לסרט... ואני לא סתם מתעצבן ממה שהורידו... בשני הראשונים זה דווקא שהם לא הורידו כלום ולכן אי אפשר להבין... תקחי כל אחד שלא קרא את הספרים ותתני לו לראות את זה, ותראי שהוא לא יבין הרבה
ואני זוכר שהיו דברים שהורידו שיש איתם דברים חשובים מאוחר יותר ושאני פשוט לא יודע מה יעשו איתם בסרטים הבאים. (אני לא זוכר בדיוק מה כי ראיתי אותם לפני הרבה זמן)

yael627

New member
אתה צודק, בקלות אפשר למצוא ספר של 600 עמודים

שהעבירו בצורה מוצלחת לסרט, ואני מודה שהארי פוטר הוא לא אחד מהם אבל העשייה שלו גם לא גרועה. העלילה של הארי פוטר מסובכת לדעתי, כל דבר שם כתוב כדי להסביר לך משהו בהמשך ופשוט אי אפשר להתייחס להכל... בגלל זה, היוצרים מחליטים מה הפרט הכי פחות "גורלי" בעלילה ומשמיטים אותו, בניגוד לספרים אחרים של 600 עמודים בהם לא כל פרק / קטע מסוים ישפיעו על מה שבא בעתיד ולא ישפיע על ההבנה של הצופים. אתה גם לא מתייחס לזה שהארי פוטר זה סדרה של 7 ספרים. נורא קשה לבנות סרט על סרט כשאתה מתייחס לכל מה שקרה בכל ספר ולא משמיט אף פרט או לפחות משתדל לשמור על כל הפרטים החשובים. בסדרה של 7 ספרים כל פרט יסביר משהו בהמשך
ודווקא בסרט השני הם הורידו משהו חשוב... אני לא זוכרת מה כי גם אצלי עבר זמן מאז שראיתי אותו..
חפרתי

למעלה