מאמא

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifמאמא../images/Emo32.gif

כל מה שלא קשור לטוקיו-המושלמעים-שטום-יעשה-לי-סיידליפ לכאן.

dorkiflitz

New member
|באס|נמאס לי כבר, אני לא יכולה יותר.

כי גם אני מלאה בעצבים שמרעילים אותי, ואני חייבת לפרוק אותם, לא משנה איפה. אני יודעת שהן קוראות כאן, אבל לא אכפת לי, שיקפצו לי. נמאס לי כבר, לבוא כל יום לבצפר ולא לקבל יחס מהן. לצפות לשלום, ל"היי דור,מה קורה?" או לסתם מבט חטוף, אפילו את זה הן כבר לא עושות. ישר רצות למלכה הבלתי מעורערתת זאתי שגם אם היא תלך עד לסוף העולם לבדה, תמיד יסתובבו סביבה, ותמיד יקרקרו ויבקשו יחס ממנה. זאתי- שהייתה החברה הכי טובה שלי, זאתי שאני מכירה כבר 11 שנים, זאתי שבגללה כל יום בבצפר לא עובר מבלי להזיל דימעה אחת. נמאס לי כבר שאנשים אחרים צריכים לבוא אליי ולשאול 'מה קרה דור?' במקום שהן יבואו וישאלו. היום, פשוט לא הסתכלו עליי, אין. זה בלתי ניתן להסביר.. בספורט פשוט כולם מסביבה, לא משנה מה היא תעשה. ואני, שאני אלך ל'הליכה', אשב על המדרכה, אשים את האמפי על הווליום הכי חזק שיש, אבכה על הברכיים עד אין קץ הן לא יתייחסו אליי. אפילו המורה לספורט יותר מתעניינת בי מכן. מה עשיתי? מה עשיתי שאני זוכה ליחס כזה? למה אני צריכה להיפגע כל פעם מחדש? למה אני צריכה לקום כל יום בבקשה שאיזה מכונית תדרוס אותי בדרך ולא תצטרכו לראות אותי שוב? נמאס לי כבר. אי אפשר להתחיל קשרים חדשים. 3 חברות שאני חברה שלהן יותץר מ11 שנה זה לא סתם לנתק קשר. זה לנתק חיים שלמים מעצמך. וכמה שלא תרצה, לא תצליח. ואני עם הכוח רצון שתקוע עמוק עמוק בתחת שלי עוד יותר לא אצליח. הילדה הזאת, אותה המלכה לא תשמע ממני מילה יותר בחיים שלה. ואני מבטיחה את זה לא רק לעצמי, אלא לכולם. נמאס לי כבר מהמשחקים שלה. נמאס לי לפרגן לה כל הזמן על הירידה שלה במשקל, על החבר שקיים כבר שנה והרחיק אותה מכל דבר שזז, על המעגל החברים החדש שנפתח בפניה, על ההשתנות שלה. נמאס, פשוט נמאס. מבחינתי הנחש הזאת מתה, ממזמן.

Fall Out Liel

New member
לכולנו פה יש בעיות חברתיות אה? ../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

ואני לא צוחקת עלייך או משהו..גם לי זה קורה. לי זה קרה עם שתי "חברות" שאמנם אני מכירה אותן שלוש שנים אבל גם מה שהן עשו לי זה עבר כל גבול. זה באמת מגעיל לראות את השינוי שחל בהן ולרעה. את באמת צריכה להתעלם מהן כי נכון, 11 שנים אתן חברות אבל אנשים משתנים. גם אני וחברה שלי מתעלמות עכשיו משתי הבנות ההן ואנחנו רואות שהן סובלות, אבל מגיע להן אחרי מה שהן עשו לנו. אני בטוחה שיש לך עוד חברים חוץ מהן שהם הרבה יותר טובים, וגם תדעי שפה יש אנשים שאוהבים אותך מאוד מאוד מאוד מאוד
. דוררררררררררררררררררר תעשי לי גדוד!!#@$#@%#^%%$^ ובדרך תכיני גם קפה

LiHiLuSh

New member
../images/Emo201.gif+../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

תאמת אני מכירה את ההרגשה זה היה לי בכיתה ה' היתה לי חברה אחת הכי טובה! ואז ילדה שפעם הייתה איתנו בכיתה חזרה לארץ ולכיתה שלנו. בגלל התרחקנו מאוד מאוד מאז שהיא חברה הסקנו להפגש הפסקנו הכול ושרצינו תמיד הילדה הזאת הייתה שם ואז לא יכלנו וכמה זמן עבר מאז 7 שנים פאקין עברו כבר ולא דיברנו! אנחנו מכירות אחת את השנייה מעוולה! אין פשוט אין זה כול כך עצבן אותי אבל ממש גם ככה אין לי יותר כול קשר עם הכיתת בית ספר שלי עברתי לבית ספר חדש והתחלתי שם את ח' ומאז אני שם ויש לי חברים חדשים כמובן הם גרים רחוק אז זה לא בדיוק ניקרא חברים אבל זהו שהחברים שלי זהחברים מרחוק בגלל זה אין לי בעייה להיות בקשר מרחוק או רק חברים מרחוק כי כול החברים שלי גרים בקצה עולם שני! וכם זה קשה אבל חיים עם זה אין לי מושג למה זה קשור בכלל 00" בואי נגיד יש דברים יותר גרועים ממה שיש לנו=.=" אולי את ..לא יודעת ההאעהא או שתנסי לעמוד על שלח ולהתקרב חזרה או שתתרחקי יותר וכחי חברות חדשות ואמתיות יותר או שתהיה במצבהזה והמצב הזה לא הכי טוב שיש אבל שתהי בעניין אני תמיד פה ועם את רוצה לבוא להתנכלות אצלי בבית תאמיני לי את מוזמנת אמא שלי תיתחוף לך הרבה אוכל
וחוץ מזה היא תעלה לך את השמחה למיים באמא שלי D: אמא של ייותר היפריות מה אני לא יודעת מה היא לא שותה והיא כבר שיכורה XD

N i t z a n 42

New member
../images/Emo201.gif

יש אנשים דפוקים בעולם=\ אל תתיחסי..בסופו של דבר זה הפסד שלהם שהם לא מדברות איתך! אני בטוחה שתסתדרי בלעדיהם;) הם לא שוות שמישי כמוך תפנה אליהם בכלל אם הם מתנהגות ככה
אל תדאגי..יהיה בסדר

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo201.gif דורקי.... =\

אל תתני לאנשים מגעילים לבאס אותך :( לכולנו יש בעיות עם חברים, במיוחד לי
אבל אני פשוט לא מסגולת לפרוק את זה בפורום :((

animfanatic

New member
דווווווור ../images/Emo201.gif

אל תתני לאנשים כאלה לגרום לך לרע , במיוחד לא להם ... הם לא שווים את זה בכלל , אל תתיחסי אלייהם ! בסופו של דבר הם יבינו איזה חברה מדהימה הם איבדו , הפסד שלהן שהן לא מדברות איתך . הכל יהיה בסדר , ואת תסתדרי גם בלעדייהן . יהיה בסדר

ElinorLahav

New member
תאמיני לי שאין אחד תמבינה אותך יותר ממני../images/Emo205.gif

לפני כמה זמן רציתי פשוט להתרחק מההההכל אבל משו עצר בעדי , העובדה שהן כבר פאקינג חלק מהחיים שלי , אבל דור בינינו במצבים כאלה את מגלה את הפרצופים האמיתים של כולם , וככה את מגלה גם מי הן החברות שתמיד לא משנה מה יהיו לצידך
מחר , אני הולכת לעשות את הצעד של החיים שלי - אני הוולכת לנתק את הקשר שלי עם אחת הבנות שהכי אהבתי בעולם שכאילו לא ניתן לתאר אבל אני הולכת לנתק את זה ביגלל שבזמן האחרון היא רק מזיקה לי אבל באמת מזיקה ברמה של מסכסכת וכאלה . אז הכי הכי טוב זה להתררררררחק . ואת לא צריכה אותה אם היא ככה מתנהגת אלייך
מי שבא לשאול אותך דור מה קרה ?! , אלה הילדים שבאמת אכפת להם ממך ואם שאר החברות שלך הולכות אחריה אז גם הם פלוציות מעוכות [XD , קצת הומור לא יזיק
] אז בקיצור דורקי אני תיד כאן בשבילך , מעט חפרתי אבל שיתפתי אותך קצת בדברים האישיים שלי
לאביו אול פראנד

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifאלינורי ../images/Emo26.gif

ובכן קראתי מה שענית לך, ואת ממש צודקת . את גם צודקת בזה שאת הולכת לנתק קשר עם ההיא שמזיקה לך, אני עשיתי תצעד הזה לא מזמן , ניתקתי קשר עם מי שהייתה פאקינג החברה הכי טובה שלי , בערך איזה 3 שנים .. היא הייתה עושה מלא דברים שעשו לי והייתי עיוורת ולא שמתי
לזה , אולי גם פחדתי קצת . אבל עכשיו אחרי שעשיתי את זה והודעתי לה שאין מצב שאנחנו ניהיה חברות שוב , לפחות א כמו פעם , יש לי חברות חדשות שהן מדהימות בלי עין הרע[
] וטוב לי
ואת בנאדם מדהים אני בטוחה שאחרי שתעשי את זה יהיה לך פווול חברות ויהיה לך מעולה !

ElinorLahav

New member
טלטוווול ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif ../images/Emo205.gif

דיברתי היום עם הילדה הזאת , אבל היא לא הסכימה שנפסיק להיות חברות , אז אמרתי אולי בכל זאת אני חשובה לה , היא כ"כ נבהלה מזה שרציתי לנתק את הקשר אז אני בטחה שהיא תתנהג הרבה יותר יפה עכשיו ולא תעשה לי דברים מסריחים כאלה, אבל אני לא מתכוונת לחזור להיות חברה שלה כמו פעם לצערי הרב מאוד

noa165

New member
דורי../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

אמממ.. קודם כל טוב שפרקת. אני מקווה שזה עזר.. אני ממש ממש מבינה אותך. מרגישה כאילו עברתי את המצב הזה בכיתה ח', ועוברת אותו עם מישהי ספציפית עכשיו.. אני חושבת שאולי לנתק את הקשר יהיה נכון... הרי יש עוד אנשים בעולם שלא בטוחים שהשמש זורחת לה מהסנדוויץ' וישמחו להכיר אותך.. ואם זה נכון, ובאמת אי אפשר לנתק קשרים אחרי 11 שנים- אני בטוחה שהחברות האחרות שלך ישימו לב.. זה כמו אולי לקחת הפסקה בקשר.. לפעמים צריך את הזמן הזה בחוץ כדי לחזור בראש נקי.. בכל מקרה, בהצלחה בובי... ואני מקווה שלא תתני להן לעצבן אותך יותר, ושתרגישי טוב עם עצמך- כי את מי שאת איתן או בלעדיהן... והתכוונתי לכל מילה

../images/Emo191.gif דורי.... ../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo201.gif

תקשיבי לי, הכי טוב שאפשר- את אחת מהאנשים הכי מדהימים שאי פעם ראיתי[!!! ראיתי אותךD:] באמת, ואם הילדה מפגרת הזאת לא שמה לב לזה זה רק מראה כמה שהיא עיוורת. כי בתכלס? כל מה שאכפת לה זה רק :"וי אני וחבר שלי שנה ביחד ! וי ירדתי עוד קילו" זה לא מראה על שום חוכמה יוצאת דופן. ושנה הבאה את ביב', ואחרי יב' ? מי יזכור אותה בכלל? היא תהיה מהאלה שהיו ולא יהיו יותר. תחשבי על זה. 3333333333333333333333333333333333333> מומנת תמיד לחפור לי במסן ולפרוק=]

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif דוורקי ../images/Emo7.gif

וואי כל פעם מחדש כשאת כותבת את זה ממש עצוב לי , כי באמת חבל לי , את כ"כ לא צכה להיות עצובה בגללן וגם לא לחשבן . זה הן אלה שמפסידות חברה מדהימה
אמיתית ומצחיקה, לא את זו שסובלת פה . כל הבנות האלה השפוטות של ההיא מסונוורות הן לא קולטות שהן פוגעות במישי ושברגע שהן עושות את זה הן מפסידות את אחת המדהימות . אחת שהייתי נותנת המון שהייתה גרה קרוב אליי ולא בסוף המדינה הרחק ממני . את חייבת להכניס לך לראש שהן לא שוות את זה , הן לא שוות תבכי הזה כל יום[
] וגם במיוחד הכלבה הזאת שאני בטוחה שהיא נהנת מזה עכשיו והיא לא מודעת לכמה שהיא תתחרט על זה אח"כ השפוטות האלה לא ישארו שפוטות לנצח [אני מקווה!] ואני חושבת שאת חייבת לעשות לך איזה סיבוב במוח , פשוט להדחיק את זה ולעבור האלה , בשיעורי ספורט האלה פשוט ללכת ולעשות צחוקים ובלאגנים [כמו שאת יודעת יפה מאוד] עם אנשים אחרים בכיתה , אני מקווה שזה לא באמת כווולם אחריה ושנשארו איזה כמה אנשים שפויים . אם את צכה לדבר, לספר, לפרוק או כל דבר את יודעת שאני פה
תמיד
אוהבת כ"כ כ"כ יא מדהימה !

Fall Out Liel

New member
סיימתי עם הבגרות בספרות\!!!!!!!!%$%^^../images/Emo168.gif

OMFG!!!! [יש פה הרבה פקאציות אז עמכם הסליחה
] כ"כ נלחצתי שהתחלתי ללכת הלוך חזור בכל הבצפר והמורה שלנו כפרעעעעעעעעעעעעעעע עליה
הביאה לנו שוקולדים!!!$##@ אז נכנסתי לכיתה והייתי עם חברה שלי וקיבלנו את המבחן ובהתחלה לא הבנתי כלום! זה היה מפוצץ בכל מיני דברים ואח"כ נרגעתי וקראתי וזה הלך טוב. כתבתי 12 עמודים וזה כלום! וממש נלחצתי אבל כתבתי כל מה שאני יכולה. החלק של הרומנים שבו אמורים לכתוב המון כתבתי שניים וחצי דפים ונלחצתי כי לא הבנתי למה זה כ"כ קצת כי המורה שלנו אמרה שחייבים לכתוב הרבה, זה החלק הכי חשוב [30 נק']. אבל בסוף יצאתי מהבגרות ודיברנו עם המורה והתברר שזה באמת יוצא קצר ושלא צריך להילחץ וכולם כתבו בסביבות 10-14 דפים ככה שהכל טוב. אז נרגעתי
ואח"כ הלכתי עם חברה שלי לקניון איילון וראינו בגדים לכלבים XDDDD וואי אילו בגדים יפים היו שם [לכלבים ><] והכל מעשה יד
. וזה היה שולחן ואז מאחוריו עוד שולחן עם בגדים ולא ידענו אם אלו בגדים גם לכלבים או אנשים ואני וחברה שלי מתחילות להתווכח אם זה לאנשים או כלבים ובסוף שאלנו את המוכרת והיא אמרה שזה לאנשים
והכל היא עשתה!
בגדים ממש יפים [ויקרים ><]. ואז ישבנו בבית קפה וזה... בקיצור היה כיף
ועכשיו- אין ספרות יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!$%$#@%^%$^$^#$%^&# ויש לי חופש ימי שישי!! סופסוף!#$#@%$# איזו חפירה
למי שקרא XD

LiHiLuSh

New member
איפה החיבוק שלי../images/Emo9.gif../images/Emo35.gif

גם לי יש חופש בימי שיש אני בכלל לא לומדת בימי שישי
שלא נדבר על זה שאני בחופש כבר 10 ימים
שיט שיט יום ראשון חוזרים לאאאאאאאאאאאאא
חח
וואי אני שמחה שהלך לך טוב D: יוו לכלבה של ייש שני בגדי כלבים D: וזה מזה חמודדדדדדדדדד XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

למעלה