מאמא

BKE

New member
שיואו תאמרררר אני כ"כ אוהבת אותך 33333333>

חח כפרעלייך , פאפא תמארה . אל תדאגי אם אני משתפרת אני תמיד אזכור שאת אמרת לי . ואפילו אם אני אשתפר , אני אזכור
ספרי לי איך התעודה

../images/Emo191.gif לא "אם", כשתשתפרי. והתעודה שלי?

95 בנאומים וערבית, הציונים הכי גבוהים. 70 באלגברה, גיאומטריה ומדעים- הציונים הכי רעים ><' מה עם שלך ?!

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifפאפא תאמרה... ~פלאשבק של קופיקו!~

אתם זוכרים שאמא של קופיקו [תמרה] עשתה את הפסטה והיא קוראת לכולם לאכול? "פאפא תאמרררה הכינה פאאאסטטהה" XD מישהו זוכר?

../images/Emo191.gif חח היא אמרה מאמא, ובגלל זה אני פאפאXDD

וזה גם התעוות לפאפא סאאמרה[מהצלצולXDDDD] ואי איזה זכרונות D:

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifXDDDDD

פאפא סאמרה XDDDDDDDDDDDDDDD אני נשפכת פה על הרצפה
וואי נכון את צודקת זה בכלל היה מאמא תמרה XD

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifפריקה ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo14.gif

אני מפחדת שחברות שלי יכנסו לפה ויראו את מה שאני כותבת, כי רובן יודעות שאני בפורום הזה .. =\ טוב מה אכפת לי?! לעזאזל איתם! שילכו לעזאזאל אני פשוט שונאת את כולם כל כך!!!!!!!!!!1
נתחיל את החפירה ..
בכיתה ו' ביסודי רבתי עם כמה חברות מאוד קרובות שלי... ומאז אני לא מדברת איתן. הכיתה ביסודי התחלקה לכמה קבוצות: הקבוצה של הילדות האלה שרבתי איתן, והקבוצה של החברות ה"חדשות" שלי,וכל שאר הכיתה. השנה חלפה לה ביחד עם המריבות שלנו.. ומיום ליום אני והחברות החדשות שלי התקרבנו ונהיינו חברות טובות יותר ויותר.. היינו 5 בנות.. אני חברה שלי הכי טובה.. ועוד 3 בנות שהן היו החברות הכי טובות.. ביחד כל הפסקה היינו אחת עם השנייה וזה.. כל אחת הייתה עם החברה הכי טובה שלה.. הגענו לחטיבה... ואני והחברה הכי טובה שלי יצאנו באותה כיתה.. והשלוש חברות האחרות נפרדו... 2 מהן לומדות איתי בבצפר... ואחת מהן [שהיא החברה השנייה הכי טובה שלי כי היא שכנה שלי ואנחנו מכירות יותר מ-8 שנים] אז היא הלכה לבית ספר אחר... ואז גם בחטיבה אנחנו ממשיכות להסתובב רק 4 בנות בלי החמישית.. ואני כבר לא יודעת מה לעשות.. כי אני וחברה הכי טובה שלי אנחנו כמו אחיות בדם! אבל הכל השתנה.. 2 החברות האחרות שלי שיצאו בשכבה שלי רבו.. ואחת מהן עכשיו "גונבת" לי את החברה הכי טובה וזה נורא.. אני לא יכולה לסבול את זה! שתיהן יוצאות ביחד להליכות בערב .. והן מדברות כל היום בטלפון.. ובאייסי ובמסן.. והן אחת אצל השנייה כל הזמן[רק עכשיו גיליתי את זה] ואני כ"כ מתרחקת מחברה שלי והיא בכלל לא שמה לב.. כאילו לא אכפת לה ממני יותר.. והחברה השנייה [שהייתה חברה של זאתי שגונבת לי את החברה] אז היא כל היום מדברת איתי.. ושנינו ביחד מרכלות על הילדה שגונבת לי את החברה.. ואנחנו מדברות כמעט כל הזמן עליה.. אבל זה לא הסגנון שלי.. אני לא רכלנית ולא מגעילה.. =\ אבל אני לא יכולה לסבול עוד!! תארו לכם שהחברה הכי טובה שלכם הייתה נגנבת על ידי החברה השנייה שלכם.. וזה כל כך מתוחכם איך שהיא לוקחת אותה ממני שזה פשוט מדהים!
ואני כל היום שומרת את זה בלב שלי וסופגת מזה עוד ועוד... ודי! נמאס!
אני נשארת לבד בעולם.. :( וזה לא פייר כי היינו כל כך מגובשות ועכשיו כל אחת נלחמת בשנייה.
וזה פשוט לא פייר. אני רוצה את החברה שלי בחזרה..
אבל שתיהן כל כך נדבקות אחת לשנייה שאני כבר מסתובבת בהפסקות בבית ספר לבד, וחוזרת הביתה לבד. והעיקר הן חוזרות ביחד ונמצאות כל הזמן אחת עם השנייה.. חוץ מבזמן של השיעורים.. כי לא יצאנו באותה כיתה כולנו. והקטע הכי נורא זה שהחברה הכי טובה שלי מדברת איתי כרגיל מתי שהחברה האחרת לא נמצאת כדי לשעשע אותה.
וזה כל כך מרגיז..
כאילו משתמשים בי כדי להפיג את השעמום בשיעורים. וקיצר.. אני לא יודעת למה אני משתפת אותכם בזה.. ולמה לעזאזל אני חושבת שתבינו את כל החירבושים האלה שאני רושמת פה.
בקיצרו תודה שקראתם.. ואולי אני פשוט צריכה להעילם מהעולם כי במילא אף אחד לא ישים לב.

LiHiLuSh

New member
../images/Emo24.gifאני כן מבינה אותך

זה כמו שמאתי לדור על החברה הכי טובה שלי! וזה עצבן אותי! ואנחנו לא חברות יותר יעני עם ניראה אחת את הנשייה ברחוב כןם נעצוב ונגיד והיי ובלה בלה אבל אני מבינה אותך אז תתחילי להזיז תחת שלך וזליה שאינ אומרת לך את זה ככה מאמי אבל זה כיף
תזיזי את הישבן המסוקסס שלך ותגיד את זה לחברה הכי טובה שלך! שתיסתכל שנייה ושלא תסתום את עצמה! תגידי לה תדברי איתה תעשי משהוו ואת לא לבדדדדד ואת לא צריכה להעלם ממש ממש לא ההפך את צריכה להראות שאתם שם שאת נימצאת שם! ואת לא נעלמת ולא משנה מה תלכי לחברההכי טובה שלך שאתן מרוחקות ותגידי לה ותציעי אולי לנסות להשלים בין 2 החברות האחרות שיבינו שזה סתם וזה לא סוך הועלם הם יכולות להיות חברות היה טוב
ואני תמיד פה בשבילך D:

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif תודה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אבל לצערי כמה שאני ינסה לעשות עם זה משהו שומדבר לא יעזור. כל אחת דואגת לתחת שלה. ואף אחת לא מסתכלת עלי. :(

LiHiLuSh

New member
הנה רואה!

זאת את! את אומרת שזה לא יעזור אל תומרי את זה תגיד לעצמך כן ,זה כן יעזור וזה כן יצליח וכן היה טוב! תנסי מאמי

Shelly H

New member
../images/Emo201.gif

קודם כל מה פתאום חירבושים?! לכולנו יש משהו בפנים שאנחנו רוצים לפרוק !... ודבר שני אני יכולה להבין אותך , תאמיני לי גמלי קרה משהו דומה ואני אקצר כי יש לי שיעורים באנגלית : שנה שעברה בתחילת כיתה ו רבתי עם החברה הכי טובה שלי והכרתי אחרת , והיינו באותה כיתה. ומאז אנחנו עושות הכל ביחד ומספרות הכל אחת לשניה , אבל היא גם רבה מקודם עם החברה הכי טובה שלה שהיא הייתה מלכת הכיתה ו... וקיצר היה לה נורא חשוב להיות מקובלת שוב ... ואז באה איזה דובה שמנה מפגרת שניסתה להסיט אותה נגדי , והיא תמיד הייתה איתה וצחקה איתה... והעיקר שתקה אפילו שהיא [הדבה]מיררה לי את החיים .. רק כדי להיות מקובלת ! [ טוב , זה באמתתת היה חירבוש] קיצר תנסי להראות לה [ לחברה הכי טובה שלך ] שקשה לך ...תעשי רושם שאם זה ממשיך ככה , אז לא תמשיכו להיות חברות הכי טובות ... אני לא ממש יודעת פרטים אבל לפי מה שהבנתי ממך היא חברה שאכפת לה מאוד ממך והיא לא הייתה רוצה לאבד אותך ! תנסי להתחבר ביינתים לאחרות , למרות שאני יודעת שאת מרגישה שזה בלתי אפשרי [ סורי שאני מדברת כמו פסיכולוגית , פשוט אחרי טיפול פסיכולוגי של 5 שנים זה השפיע עליי! ]

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

תודה רבה
אבל כמו שכבר אמרתי להילי.. אני לא יכולה לשנות כלום... הילדות האלה אפילו לא מסתכלות עלי. :(

LiHiLuSh

New member
../images/Emo69.gifהיילי לא הילי האהאהעאעהאהאעהא

כמו יצחק הדביל
חח הוא בפעם הראשונה השנייה השלישית הרביעית אמר נכון והחמישית הוא אמר הילי ואז הוא שוב אמר נכון היילי

animfanatic

New member
אני ממש מבינה אותך ../images/Emo201.gif

אל תדאגי הכל יהיה בסדר , הן בסוף יבינו איזה חברה מדהימה הן מפסידות - במיוחד זאת "שנגנבת" על ידי השנייה (זאת שהייתה החברה הכי טובה שלך) היא במיוחד תבין עד כמה את חסרה , ובמיוחד עד כמה חבל שהיא וויתרה על חברה מדהימה כמוך - ואני כן יודעת עד כמה את מדהימה
יהיה בסדר . תמיד פה כשאת צריכה
באייסי , במסן ואפילו בפלאפון

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

תודה תהילה..
גם את מדהימה!

למעלה