מאמא

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifאעאעאעא בא לי לקפוץ עליו בחיבוק!)*&@$

וגם עלייך ^^

LiHiLuSh

New member
יצחק השדרן

הזמין אותי לישמוע לרדיו שלו
ידעתי שזה יגיעה
חחחחחחחחחחחחח לפחות עכיוש הוא שם תשירים שרציתי
יאיי לי XD מועח ידעתי שזה יקרה

../images/Emo191.gifיופי, איזה הורים באמת!@!@#$$#@#$@@#$$#@

עאלק אומרים לי שאני יכולה לספר להם הכל ברגע שאני מדברת הם צועקים עלי!!!! לא מבינים אותי ב-ג-ר-ו-ש!!!! מנסים לנתח מה שאני אומרת, צועקים עליי, אומרים לי את האמת בפנים ולא עוזרים בגרוש! אני שונאת את כולם, יואו ... אני לא יכולה יותר, לא מצליחה , לא רוצה. מי אמר שאני רוצה להפגש איתן?! אמרתי שפשוט יזמינו אותי
שיזמינו אותי כשהן הולכות, כל הבנות לראות את השלג ביחד
שיזמינו אותי כשהן נפגשות, כל הבנות להכין סושי
שיזמינו אותי כשהן מדברות, כל הבנות בצד
שפשוט פאקינג יזמינו אותי @#$$@#$#!@$@##$@$E@@#$@#$$@#!$#@!$!@#$!@#$@#!$@#@#$$@##$@#$@#$@@#$@#$$@#@#$#$@$@#@#$@#$$#@$#@ כוסעמק.

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif פאפא תאמרה../images/Emo201.gif

=// לכי לפסיכולוגית באמת, תאמיני לי זה יעזור.. יהיה מי שיקשיב לך ולא יצעק עלייך.
דיי תתעודדי פאפא תאמרה שלייי
חיוך :] ?

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifועוד כמה דברים לא קשורים

1. הייתכן ואין לי את האיסי שלך? [את המסן יש לי] 2. אפשר לקרוא לך מעכשיו פאפא תאמרה ???כי זה פשוט נדבק למוח שלי ..

BKE

New member
תמר שימי על כולם זין ענק. תאמיני לי שאחרים

תמיד יהיו שם בשבילך . ואלה שלא מזמינים אותך ולא מבינים אותך . פשוט תתעלמי ותשחקי אותה כאילו זה לא מפריע לך. זה רק הן שמפסידות . אנחנו נהנות ממך ומהצחוקים שלך . אחר"כ הן הצטערו . ואני בטוחה שגם הפסיכולוגית תעזור לך . ועוד משהו , את תמיד יכולה לדבר איתי

../images/Emo191.gifמאתמול, אני פתוזאקי. קול מי פתוזאקי.

פתוז=תפוז זאקי= שומראש של ט"הD: אני פתוזאקי! ואם אני מעצבנת? אני פתוזונע. ואם אני זקנה אני פתוזקן ואם אני זבל אני פתוזבל. אבל כרגע אני פתוזאקי. (אל תשאלו למה. אתמול בועידה התחרפנתי בטירוףXD)

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifאני עדיין ממשיכה לקרוא לך פאפא תאמרה

כי זה פשוט נדבק אלי! DD:

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifמי רוצה להרוויח כסף../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

כל אחת, נכון? וזה אפילו מבלי לצאת מהחדר! (אלא אם כן המחשב שלכן נמצא מחוץ לחדר. אבל זה כבר לא הפואנטה. XD) בכל מקרה, "קליקות" זה אתר כזה סטייל מקושראים אנערף רק שאני הצטרפתי רק בשביל להרוויח כסף XD חחח יש שמה גם שאלת טריוויה ומי שעונה נכון על השאלה מקבל פרס.. והפרסים שמה ממש ממש שווים! יש כאלה שקיבלו אמפי4 עם 2 ג'יגה ו1 ג'יגה
זנות. בכל מקרה, זה אתר אמין.. חברה שלי כבר הרוויחה 280 שקל!!! זה ממש מגניב. כל מה שעליכן לעשות זה להיכנס לקישור הזה-> http://www.klikot.co.il/SignUp.aspx?advertiser_id=158567 ולהירשם..
ואז תפרסמו את לינק ההזמנה שלכן בבלוגים\שיניםפורומים למיניהם וגם אתן תרוויחו כסף.. ואם לא בא לכן אז סתם תירשמו ואח"כ אל תעשו עם זה כלום.. חח תווווודה

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifאמא שלי תהרוג אותי

אם היא תדע שאני נותנת את השם שלי ואת השם משפחה וכתובת חחח טוב אסור לתת באינטרנט אז אני לא נותנת =\\ איך הם שולחים לך את הכסף בכלל? ומה יוצא להם מזה?! XD

למעלה