מאמא

N i t z a n 42

New member
מאיוש../images/Emo201.gif

אל תדאגי יהיה בסדר
אולי זה רק תקופה שתעבור.. ותחזרו להיות כמו פעם
תנסי להחזיר את זה ..וגם אם לא תצליחי אז לא נורא..הפסד שלה! היא בטח כבר תחזור אליך על ארבע אחרי כמה זמן בגעגועים רבים
חח וכמובן שאת לא לבד...יש לך אותנו!
אוהבת אותך

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifתודה ניצנוש../images/Emo23.gif

אני באמת לא חושבת שיש להם להפסיד משהו אבל בכל מקרה תודה
ברור שיש לי אותכם! תמיד
[אני מקווה ~.~]

../images/Emo191.gif מאיויו 33333333333>

ניסית לדבר עם החברה הכי טובה שלך? תסבירי לי שזה פוגע בך, ואת לא רוצה שהיא תברח לך כי היא חשובה לך כל כך. ואם היא בורחת לך? סימן שהיא לא חברה טובה, ומזל שאת קולטת עכשיו ולא תהיי במצב שלי, שקלטת את זה רק אחרי כל כך הרבה זמן 3>

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifקרה לי בדיוק את אותו מקרה בכיתה ז'.

ובכן , אלה מקרים של כיתה ז' ומבנסיון כשתגיעי לגילי[י'] תביני שזה הכל היה סתם שטויות ותתפוצצי על זה מצחוק וקצת תתעצבני על זה שהוצאת על זה כ"כ הרבה דמעות ועצבים . יש לך 2 אפשרויות בעצם 3 אולי נראה בסוף
1.את יכולה פשוט לגשת לדבר עם החברה ההיא לראות מה קורה ואם היא אומרת לך שהיא מעדיפה תשניה אז שתסע לשלום ובייביי כונפה XD 2.את יכולה להחליט להיות יותר בוגרת מהן , פשוט להמשיך האלה את לא צכה לנתק מהן קשר או משו את יכולה להשאר חברה שלהן לצוחקים וכאלה אבל לא יותר מזה , זאת חטיבה חדשה את יכולה ללכת להכיר עוד הרבה בנות ובנים וליצור חברויות חדשות ואני בטוחה שיהיה לך טוב
טוב אין 3 XD בקיצור , אל תוציאי על זה את עצבייך כי זה לא שווה ! ואם החלטת פשוט להשאיר את זה ככה אז אני יכולה להבטיח לך שזה ימשך עוד איזה כמה זמן ובסוף זה יתפוצץ איכשהוא בין כולכן ותשלימו
מה שכן , אל תוותרי בכ"כ קלות על החברה שעכשיו "נטשה" אותך וגם לא לזאת ש"גנבה" .

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifטל../images/Emo23.gif

תודה על העצות.. נראלי אני ילך על הראשונה. 33>

make some NOYse

New member
פריקה חיובית דווקא ../images/Emo9.gif

דבר ראשון קראתי חלק מהנצלושים פה ואל תהיו עצובות יהיה בסדר
תאמינו לי קוראים לי הרבה דברים רעים אבל עם גישה חיובית הכל מרגיש פחות רע.. תלמדו למצוא את הטוב בדברים
ומחר אני לא הולכת לבצפר שזה כבר טוב D: והשתפרתי בבס וזה עושה אותי ממש מאושרת
ואני שומעת עכשיו את שראי והאלבום הזה פאקינגגגגגגגג עושה מצברוח האלבום הכי טוב שלהם
תשמעו אותו תתעודדו בננות
ואני עוד לא ראיתי תדיודיייייייי ואני לא יודעת למה!@$ הוא פשוט שוכב לי בחדר בערימת דיסקים בהכי למטה ליד השראי לייב ואני רוצה לראות אותו ופשוט אין לי זמן

LiHiLuSh

New member
בהחלט כולם להיות אופטימים הוכל קורה לטובה

מוחעחע ---------------------- אוו שמחה שהשתרת XD חחחXD אזז תירהי אותו מחר או בשבת כחי חברה יאללה זהאחד המצחיקים D:

LiHiLuSh

New member
פריקה../images/Emo7.gif

אז ככה
כלום
מוחעחעחע תהיו אופטימים
איזה כלבה אני חחחחחחחחח XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
אבל לא באמת רציתי להגיד משהו אבל שחכתי אה כןן &@*$@%)*^^$##%@#%!!%&)% יאיי הפן עדין לא נהרס לי יאייי אואואוא יו בקרוב אני ילעה תמונה של השער החדש שלי D:
אוהבת את כולם XDDDDDDDDDDDDDD
תעשו לי קשיואים XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חעחעחע חעחע מוחעחעחע מועח מוחע מוחע מוחע מעחעחעמחעמעמחחמעעאכפעלהנלכאחעיכל אני יסתום
מחר אני יחליק ת'פן שלי
סקסי סקסי

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif ../images/Emo6.gif

חזרתי למצברוח העצוב שלי
טוב יאללה עפי לישוןן $%&*@ מחר בצפר.. T.T

LiHiLuSh

New member
אבל זה לא מצחיק מה אף פעם לא אמרו לך את זה

חח סתם רמשתי את זה כי למה את צוחקת האעה זה יהרוסס בנושא עושים משהו עצוב ובפנים המצחיק האעהאהא לאלאלא חח
טוב נו עד הפעם הבאה
חח דיי לא על תחזרי להיות עצובה לאלאלאלאלאלאלאלא לילה טוב מאמי

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifכ"כ אופייני לך !!!!!!!!../images/Emo88.gif ../images/Emo6.gif

ואעשה לך קישוא בהזדמנות
מפגש הבא , עליי P:

LiHiLuSh

New member
חחחחח די אני בוכה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאיזה חמודים

חחחחח די אני בוכה
חח כואבת לי הבטן די יש לי פיפי XD איזה לא קשור למה שאני הולכ תלומר פה
דיי ניקראתי חח http://www.youtube.com/watch?v=4FjIA8porYw הבנים מקבליפ פוני ]עמים ראית יאת זה רק עכשיו שמתי לב לעילגות שטום אומר תודה רבה באנגלית או משהו כזה
וביל כזה אוו תודה
פאקין פוני חח וואי איך הם כזה וואט דה פאק!!פוני כאילו מהה?? חח

למעלה