שפחות, לעבודה!

Loony Moony

New member
אני קצת טפשע...

לא הבנתי מה המטרה כ"כ.. לא עדיף לקחת דוליז חדשות יחסית שמי שבנתה אותן באמת רוצה וצריכה את התגובות והן יעזרו לה לשפר את הסגנון שלה? מה הטעם בלהגיב על דוליז ישנות, כשאפשר לעזור הרבה יותר אם מגיבים לדולי בשדח"ם?

אנבלייי

New member
../images/Emo142.gif

המטרה בשרשור המסויים הזה היא להתאמן על תגובות בונות. בחלק הבא של הפרוייקט תיפתח פינה שבועי. הפינה הזאת תהיה שדח"ם, שצריך להגיב בו רק תגובות בונות וכאלה, בלע, זה בסובך, אבל זה בחלק הבא בכלל. בינתיים הבנות ילמדו איך מגיבים בצורה טובה, מה לעשות ומה לא, וכו'. פה זה לא עוזר לאף אחת להשתפר בדולילז, זאת לא המטרה פה. הבנת?

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif לאאאאא!!11 טיפשעעעעעעעעעעעעעע

נו
ברור שזה עוזר!!1 כל תגובה עוזרת!!! כל תגובה בונה! גם אם לדולי של מישהישהתפגרה לפני מאה שנה! אם אני כותבת תגובה שעוזרת, ממוקדת על קטעים וטעויות נפוצות והערות בסיסיות, אין שום סיבה שבעולם שזה לא יעזור המון המון לבנות אחרות שמתחילות או שיקראו את התגובה! זה ידוע ומוכח והרבה בנות אמרו שתגובות בונות עוזרות להן! D: להפנים בבקשהבבקשה!

tamaguchi girl

New member
../images/Emo45.gif

בימים הראשונים שלי בפורום, לפני שהתחלתי להגיב (הייתי קוראת סמויה במשך שבוע >_< וזה לה היה כזה ממזמן, אבל שיהיה
) קראתי את כל התגובות בשדח"ם, והיתה תגובה של מישהי, עם המון דברים שמסבירים ובזכות זה למדתי מה הם קפלים, מה זו הצללת על, מה זה טיוט' ומה זה פלטות, ומה זה אור וצל (הצללה). התגובה לה הייתה מופנת אלי, אבל היא בהחלט עזרה לי המון :)

Loony Moony

New member
|משרשרתנכון|

לא הבנתי מה המטרה כ"כ.. לא עדיף לקחת דוליז חדשות יחסית שמי שבנתה אותן באמת רוצה וצריכה את התגובות והן יעזרו לה לשפר את הסגנון שלה? מה הטעם בלהגיב על דוליז ישנות, כשאפשר לעזור הרבה יותר אם מגיבים לדולי בשדח"ם?

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif

אני אגיב!!!!!!! אבל עכשיו אני עסוקה בעבודה במורשת יונות דמוקרטיה וזה אבל זה יקח רק עוד כמה שעות(
) אז לא נורא אולי לא שעות אבל בכול זאת מגניב אי אוהבת ינה זו אנבל
|מת מאהבה| |מחכה לאנהנושי שתבאי לי חתיך שיעשה הנשמה מה לפה| |מחכה|

נושיfay

New member
הו../images/Emo94.gifאת רוצה חתיך..:p

אז ואני כבר מגיבה תגובה בונע..^^ |מביאה לך עדר של חתיכים שיעשו לך הרבה הנשמות...| מוחעחעחעחעחעחעחעחע תיזהרי לא להסתנוור...כי הם רק בבגדי יחם או משו..0.0...:p אוקי עזבו אני מושפעת בפאר מים שהייתי בו..

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif הווו חתיך../images/Emo99.gif

קיבלתי חתיך|קופצת בחדר|

נושיfay

New member
../images/Emo94.gifאני הגבתי

את התגובה הכי בונה שיכולתי לתת...0.0 ונורא התאמצתי...^^

למעלה