שפחות, לעבודה!

אנבלייי

New member
../images/Emo142.gif שפחות, לעבודה!

פרוייקט התגובה הבונה חלק 2. נעמה כלכך הולכת להרוג אותי
אל תהרגי אותי!
את החלק הראשון תמצאו פה- גמל, כדאי לקרא אותו! אז ככה. הפורום שלנו מלא בבנות מוכשרות וחאמודות
וגם בבנות מוכשרות שעדיין לא פיתחו אממ.. מיומנות בתחום הדוליז. (וחאמודות, גם, כמובן!) אוקיי. במילים אחרות- אז יש פה בנות יותר טובות (בדוליז) ופחות טובות, אבל זה לא אומר שאלה שפחות טובות בעשיית דוליז פחות מוכשרות. הן פשוט צריכות להתאמן וללמוד. כמו כולן בהתחלה!
מה שקורה הרבה פעמים בשדח"ם, זה שמגיבים לכל הדולריות המיומנות (שיש להן דוליז מדהימות
), שזה מצד אחד נהדר, כי תמיד כיף לשמוע מחמאות ולראות שהדולי שלך מוצאת חן בעיני אנשים,(וגם כיף להראות אהבה ^.^) ומצד שני, גורם לקצת הזנחה של הדולריות המתחילות שהדוליז שלהן עוד לא מעולות. בסופו של דבר יש כאלה שמגיבות (מגיבים?
) להן (להם?
), אבל גם קורה הרבה שהתגובות בסגנון- "ההצללות בחולצה ובשיער לא טובות. תתקני אותן". ואני מאמינה שכל אחת שאי פעם נתקלה בתגובה כזאת תסכים איתי שזאת תגובה ממש לא ממצה, ושפשוט אי אפשר לתקן בעזרתה כלום. במיוחד אם את דולרית מתחילה ואת לא מבינה מה רוצים ממך. בצורה כזאת הן לא מתקדמות או משתפרות והכל נשאר במעגל לא נחמד שכזה. >> וזה לא נחמד
עכשיו, עוד דבר זה בקשר לתגובות עצמן. מה שקורה הרבה פעמים זה שאותן הבנות המתחילות, שלא יודעות איך עושים את הדוליז בצורה נכונה, מגיבות תגובות "בונות" כביכול, לבנות אחרות. ואלה, מתקנות את הדולי בצורה לא נכונה ע"פ התגובה.
ושימו לב שתגובה בונה טובה יכולה לעזור לא רק לדולרית שאליה התוונה התגובה, אלא לכולן, כי היא מסבירה על טעויות נפוצות שב"כ הרבה בנות עושות. (זה בלי קשר
) ועכשיו אחרי שסיימתי עם כל הקקה וההקדמה הנא הפואנטה> או משהו. המטרה היא לשפר, להרים ולהגדיל את רמת התגובות הבונות פה בפורום, ולשפר ולקדם את הדולריות היקרות שלנו פה
בשרשור הזה אני ונעמה
נפרסם 6 דוליז מאתרים כלשהם, או מאיפשהו
וכל אחת שתגיב תצטרך להגיב תגובה בונה לאחת מהדוליז.\כאן אתן תתאמנו, תתרגלו ותשתפרו בתגובות שלכן.
זכרו, גם אם מישהי כתבה תגובה בונה לפניכן, וההערות שלה היו קצת שונות משלכן, זה לא "חסר טעם" או "בזבוז זמן" לכתוב גם אתן תגובה בונה לאותה דולי. כל היופי הוא, בעצם, שכל אחת מגיבה תגובה בונה, אבל מנקודת המבט שלה, ועם - אולי - מיני טיוטוריאלים בסגנון שהיא יוצרת דוליז. וכך, בעצם, יש ליוצרת הדולי כל מיני דרכים ואפשרויות מכל מיני סגנונות ונקודות מבט של דולריות והצללות לתקן את הדולי! איזנט איט לאבלי? *O* וכל דולרית יכולה להגיב לדולי שרמתה נמוכה מן הרמה של הדולרית עצמה
אל תגיבו בינתיים. ^^
[המדריך לתגובה הבונה של מאיה, לנזקקות- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=338&msgid=40165492 ]

אנבלייי

New member
אז הורידו חולצות../images/Emo2.gif

דולי ראשונה של עירית
בייס אנג'י צ'אן. את התגובות לדולי הזאת שרשרו לכאן

אנבלייי

New member
וצאו במחולות או משהו../images/Emo2.gif

נמ. אני כזה חלזון טיפש
דולי שנייה שלי. בייס מפורום EE סתם שתדעו, כל הדוליז שמפורסמות פה הן ישנות.
ישנות!. את התגובות לדולי הזאת שרשרו לכאן

meidl

New member
זונעע (כמובן שלא באמת)

את כלכך מוכשרתתתתתתתתתתתתתתת זאת השניה שלך? אין מה לשפררררר

אנבלייי

New member
אממ ../images/Emo12.gif

זאץ לא הדולי השניה שלי, זאת הדולי השניה מתוך ששת הדוליז בפקוייקט
וברור שיש מה לשפר. אמורים להגיב תגובות בונות. בדיוק בשביל זה המטרה, לא בשביל תגובות כאלה. כמובן שתודה
אבל אם קראת את כל מה שכתבתי אני מקווה שהבנת מה המטרה פה. תגובות בונות.

meidl

New member
ואני התכוונתי להגיד

שאני לא רואה צורך לתגובה בונה חוץ מקצת לשפר את החולצה ע''פ טיוט, אולי אני אוסיף תמונה בכל מקרה היא קצת מושלמת

אנבלייי

New member
או שלא! ../images/Emo2.gif

דולי שלישית! של טלי ראפ שולט. בייס מקרימסון ראף?! או משהו
נו איך מבטאים אתזה
את התגובות לדולי הזאת שרשרו לכאן טרללה טרילילי טרולולולו

אנבלייי

New member
לחלופין אתן יכולות להתחפש להמיולין

דולי של נעמההה
דולי ישנה -__- כמו כל הדוליז פה. בייס אנג'י צ'אן, אנחנו מאמינות. תגיבו לפה אם אתן מגיבות לדולי הזאת
אוי זה נשמע מפגר

נושיfay

New member
../images/Emo94.gifתגובה בונה..^^

אוקי..אז ככע...
כובע הכובע מוצלל בהצללה דקה וכך הוא לא נראה תלת מימדי צריך להצליל בצורה אחרת ובקווים עבים יותר סימנתי בעיגול אדום איך צריך להצליל כובע (כי לצערי אין לי טיוט לכובע..) הנוצות מקסימות אבל הן צריכות להצליל על הכובע עצמו וכך גם הכובע צריך להצליל על הפנים חוץ מזה אהתי מאוד את הצורה(באמת..0.0)
שיער השיער נורא גושי וכמו גם הכובע מוצלל בהצללה דקה צריך להפריד אותו לקבוצות(אני אצרף טיוט לשיער
) חוץ מזה גם השיער מאחורי הראש עם יותר מידי ברק...הראש צריך להצליל על השיער(השיער מסומן בחץ...חיחיחי)ואם ניסית לעשות תלתלים אז צריך להצליל בצורה שונה ..שגם לזה אינלי טיוט..T.T אמממ וחסרים שוונתים..^^
שמלה השמלה כמו כל שאר הדברים מוצללת בהצללה דקה ונראית לא הגיונית... לכן צריך לעשות לדולי כפלים בשמלה(בחצאית עצמה) וגם צריך לעשות כפלים בחולצה(או איך שלא קוראים לטופ פה) או לעשות כפלי מתיחה מהכפתורים
נעליים הנעליים פונות יותר מידי לצד ימין(שלנו) צריך להזיז אותן יותר לכוון האמצע חוץ מזה גם פה צורת ההצללה דקה וגם צריך להצליל את החוט שמחזיק את הנעל ולכן גם לזה אני אצרף טיוט אה ודבר אחרון ביד השמאלית(של הדולי) כשהיא על השמלה חסרים כמה פיקסלים ולכן הייתי ממליצה או להשלים את היד בעזרת צבע קווי המתאר של הבייס או לצייר את השמלה שך שיראה שהשמלה על היד(היד צריכה להצליל על השמלה או להפך השמלה על היד) וכמו שכבר אמרתי צריך בהכל הצללות על..^^ בהצלחה..^^ (הו אני כל כך לא טובה בלהסביר...T.T וניסיתי לא להראות איך עושים מה כדי לא לגרום ליוצרת
להשתמש ולהעתיק דווקא את הסגנון שלי..^^

נושיfay

New member
../images/Emo94.gifטיוט לשיער

סורי עם אני לא מזכירה זכויות הן על הטיות..כי אני פשוט לא יודעת..אבל זה מישהי מהפורום אם אני לא טועה(מישהי...תיזדהי נא)

אנבלייי

New member
או לסניף ../images/Emo2.gif. אויאלוהים.

דולי של יעל יעלוליקD: גם, דולי ישנה. אויפאק. בייס. קקה.קקהקקהקקה. תיכף
תגיבו לפה אם אתן רוצות להגיב לדולי הזאת בלה בלה בלה פקה פקה פקה וכו'.

אנבלייי

New member
ואחרונה. לוטם../images/Emo7.gif אבל למהלאבזמן?../images/Emo2.gif

דולי של לילך מילקיD: בייס אנג'י צ'אן. את התגובות לדולי הזאת תשרשרו לכאן

אנבלייי

New member
כאן תהיה הדולי של לוטם.../images/Emo142.gif../images/Emo23.gif

ואני שומרת לה את המקום הזה רק בגלל שכולנו רוצים לראות דולי ישנה של לוטםD:
המיוליןזה כלכך שווה. ברוסית קוראים לו- חימוּל. נהדר, הלא כן? גם הדבר הזה של פילסברי שווהD: לוטם אנחנו מחכות לך

למעלה