וגם אני וסנדויץ' חביתה!
P pRimaVeriTaVIV New member 17/11/06 #48 עם דובדבן מעל ושולחן מתחת?../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif
R RTur New member 17/11/06 #50 הו... פתאום אתה משרשר כמו שצריך.. אתה לא יכול לעשות את זה כל יום?! כ-ל יום פותח הודעה חדשה במקום לשרשר לאוף טופיק והמנהלים המסכנים צריכים להיכנס שוב ושוב לאדמין ולשרשר אותך.. בסוף אני אחט (רמז..) מחלת שרשור
הו... פתאום אתה משרשר כמו שצריך.. אתה לא יכול לעשות את זה כל יום?! כ-ל יום פותח הודעה חדשה במקום לשרשר לאוף טופיק והמנהלים המסכנים צריכים להיכנס שוב ושוב לאדמין ולשרשר אותך.. בסוף אני אחט (רמז..) מחלת שרשור
R Rachel47 New member 17/11/06 #53 כפרעלייייך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif ועל...כל הצוות
P pRimaVeriTaVIV New member 17/11/06 #47 את פשוט גדולה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif ממש כל צבעי הקשת מודים לך, כחול, כתום, אדום יש לתפוז גם כינוי ירוק?
את פשוט גדולה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif ממש כל צבעי הקשת מודים לך, כחול, כתום, אדום יש לתפוז גם כינוי ירוק?
R Rony 05 New member 17/11/06 #54 תודה!!! לפחות בתור "הנהלת הפורומים" את כחולה...... הכחול לא יורד כזה מהר.....
R Rachel47 New member 17/11/06 #57 אפשר להוריד את הכחול מהבחורה../images/Emo15.gif אבל אי אפשר להוציא את הבחורה מהכחול או משו כזה
P pRimaVeriTaVIV New member 19/11/06 #59 איזה חמודים אתם../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif באמת יפה מצדכם
P papashdon New member 17/11/06 #49 ../images/Emo201.gifאז..זהו?../images/Emo10.gif רינת שלי , את האמא של הפורום הזה.. ניהלת אותו כבר בתחילת דרכו... וללא ספק, עשית עבודה מדהימה רינת , אין עלייך, אני לא אומר "נתגעגע", כי אני יודע שאת לא תעלמי לי .. תעשי לי ילד, פפושדוווו .
../images/Emo201.gifאז..זהו?../images/Emo10.gif רינת שלי , את האמא של הפורום הזה.. ניהלת אותו כבר בתחילת דרכו... וללא ספק, עשית עבודה מדהימה רינת , אין עלייך, אני לא אומר "נתגעגע", כי אני יודע שאת לא תעלמי לי .. תעשי לי ילד, פפושדוווו .