"זה הזמן שלי

perrinat

New member
../images/Emo142.gif"זה הזמן שלי

לוותר, שעה לעקור יתדות, שאוכל לצאת אל הדרך, אל גיא המחר מעמק האתמול. היו ימים...."
== אני מרגישה שנתתי לפורום את כל מה שיכולתי לתת והחלטתי, בשלב זה, לעזוב את הניהול, לפרוש כנפיים ולעוף למקום שבו עוד אפשר לנשום (עוד אפשר לנשום). טוב, האמת שזה פחות דרמטי ממה שזה נשמע, אני פשוט מרגישה שמיציתי. זו ממש לא פרידה, כי אני עוד אהיה פה, חוץ מזה שעם הרבה מכם אני במילא בקשר מחוץ לפורום. אני רוצה להודות לכולם על תקופה יפה, ועל זה שהייתם חלק ממנה. מכל אחד ואחת מכם למדתי משהו. תודה רבה גם למירי, שבלעדיה כל זה לא היה קורה.
הילה, מצטערת שאני נוטשת אותך לבד עם הפורום, אבל אנחנו יודעות שאנחנו לא נוטשות אחת את השניה. אני אוהבת אותך ותחייכי
אז זהו, להתראות לכולם

איריס מ

New member
../images/Emo12.gif

רינת, קודם כל עצוב שאת עוזבת את הניהול של הפורום ולדעתי עד היום היית מנהלת מעולה ועשית מעל ומעבר למען הפורום ולא משנה מה הסיבה לעזיבתך אני חושבת שתרמת המון ואני שמחה שאני מכירה אותך, גם אם זה לרוב רק דרך הפורום אז מאחלת לך
בכל מה שתעשי ובנוסף גם שמחה שאת לא עוזבת לגמרי את הפורום

איריס מ

New member
יש לי עוד משהו קטן להוסיף

כשקראתי את ההודעה, חשבתי לעצמי שחבל שזו לא עוד איזושהי הודעה כזו של ה-1 באפריל ושאחרי זה תאמרי עבדתי עליכם ולא באמת חשבתם שאעזוב את הניהול ושלא באמת תעזבי את ורינת, יש אולי מצב שכן נשכנע אותך להמשיך להיות מנהלת? כי עדיין אני חושבת שאת מנהלת מצוינת ושאת והילה עד היום עשיתן כאן עבודה נפלאה ביחד בשיתוף פעולה מוצלח ביותר. בכל מקרה מה שתחליטי או שכבר הוחלט מצידך אני אכבד, כמובן שמתנחמת בזה שאת עדיין תהיי כאן איתנו, אז שוב
ו
רבה על כל ההשקעה בפורום

ady18

Well-known member
בהצלחה

בהמשך הדרך ותודה על שתרמת לפורום ושיהיה לך אושר גם בדברים אחרים שתעשי ותרצי

רינתוש/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo23.gif

בהצלחה בכל מה שתבחרי לעשות. תרמת המון לפורום הזה. אנחנו הכרנו באיזשהו אופן בזכות מירי ומאז הפכת לחלק בלתי נפרד מחיי. אני שמחה בשבילך שהיה לך את האומץ לבחור הפעם בעצמך, כי זה מגיע לך. אני אוהבת אותך (רצית בעברית... חחח) ובהצלחה בדרך החדשה... והילה, אני בטוחה שתעמדי במשימה החדשה בגבורה ובכוחות מחודשים ותמשיכי לתרום לפורום את מה שאת יודעת... שיהיה בהצלחה

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo121.gif

באמת נתת לפורום את כל מה שיכולת לתת
בהצלחה לך בהמשך הדרך
http://mp3music.gpg.co.il/lyrics/2493.html

../images/Emo69.gifרינת../images/Emo140.gif,

בהצלחה לך בהמשך הדרך! את היית מנהלת ממש מעולה ובאמת באמת נתת לפורום המון והשקעת בו כפי שיכולת! ואני בטוחה שהילה תוכל להסתדר
ושוב בהצלחה
טל

I מ י ר ב I

New member
ריני,אחותי היקרה../images/Emo24.gif

בזכותך הכרתי את מירי והגעתי לפורום הזה!!! אני יודעת כמה עשית ונתת בשביל מירי ובשביל הפורום הזה!!! תודה רבה לך,היית מנהלת מצויינת-אני אובייקטיבית!!! את בטוח לא עוזבת אותו ונשארת עם כולנו. בהצלחה!!! והילה,אני בטוחה שתנהלי את הפורום כמו שרק את יודעת ואני סומכת עליך!!! הפורום נשאר בידיים טובות. רינת לא עוזבת אותך והכל בסדר,הכי חשוב לחייך!!!!

רינת, כנסי לכאן בבקשה :]

כשהגעתי לפורום, זמן קצר לאחר מכן מינו אותך למנהלת
ועוד לא יצא לי לפגוש אותך
, חוץ ממבט מרחוק שהיינו בפיספוסים :], אבל גם ברחבי הרשת אני רוצה להגיד לך שאני פשוט מעריכה אותך
, אוהבת אותך
, ומודה לך
על כל ההשקעה שהשקעת בפורום וגם מסביבו, תודה על הזמן שנתת כאן, ואני בטוחה שלא תעזבי
ו... אם היינו מכירות קצת יותר טוב אני מתארת לעצמי שהיה לי עוד הרבה לכתוב, ואני מצטערת על זה שלא הייתי יותר אסרטיבית ולא ניסיתי להפגש פה עם האנשים המדהימים האלה =/ תודה על תקופה נפלאה, שבלעדיה כנראה שלא היינו עומדים כאן וקוראים שמירי קוראת בפורום כל ערב
יעל :] נ.ב - הילה, תמשיכי להחזיק מעמד :] הו
, כמה סמיילים

Rachel47

New member
כן גמני ראיתי אותה איזה פעמיים../images/Emo15.gif

או 3..או..אולי יותר בעצם
רינת..אולי בכל זאת נארגן מפגש מעריצים אנשים צריכים לעבור את החוויה של לראות אותך
לפחות פעם בחיים

perrinat

New member
איזו חמודה ../images/Emo140.gif

זה בסדר, אני לא מתה (אז מי שמתכנן ערב לזיכרי, כדאי שיפסיק...)
אפשר עדיין להפגש, באמת שזה לא סוף העולם

Rachel47

New member
אוי..אבל..../images/Emo15.gif

קאם אווון
כבר קניתי נרות והזמנתי פרחים אויש באמת

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifתודה רבה על הניהול המדהים!!!

והמון המון בהצלחה בהמשך
העיקר שאת נשארת איתנו בפורום

hilali1

New member
../images/Emo41.gifושוב תודה../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

"...אני יודע שככה זה בטבע וגם אני עזבתי קן אבל עכשיו כשבא הרגע אז מחניק קצת בגרון מחניק קצת בגרון...."
קצת נעלמות לי המילים ברגעים שכאלה. לא חשבתי שזה באמת יגיע.... אני רק יכולה להגיד שאף פעם לא יהיה כאן אותו הדבר כשאת לא חלק מהניהול. זה ייקח לי זמן לחייך כי "אם אתה עוזב ואם אני נשארת זאת לא אותה האהבה..."
אבל מתישהו זה יקרה. אני מבטיחה. (לא יותר משבוע או חודש או שנהההה..)
ושוב תודה על הכל
אוהבת הילה נ.ב – אל תשכחי שאריק ברמן כתב גם את "חוזר בחזרה". הלוואי שתשתמשי גם בזה פעם

perrinat

New member
"חבל על הדמעות שלך"...../images/Emo24.gif

[על כל משפט שלך אני אמצא קונטרה...
] כן, אריק כתב את "חוזר בחזרה", מי יודע, אולי עוד אשוב... ואריק גם כתב את "יום חדש נפלא", אז שנשתמש גם בזה

למעלה