"זה הזמן שלי

רינת ../images/Emo24.gif

מה כותבים שיבטא את מלוא ההערכה ושאר התחושות שיש לי כלפייך
אם את אכן פועלת לפי תחושותייך (ואני בטוחה שאת כך) אז אני שמחה בשבילך כי זה דבר חשוב את היית (ועדיין תשארי) מנהלת מקסימה כמובן שגם בן אדם מקסים עם תגובות אנושיות וגם אייקונים מתאימים עם המון רצון לתת ולעזור ולפרסם ועוד כל מיני דברים חיוביים שאפשר לכתוב עד בלי סוף אני בטוחה שזה לא אומר שאת עוזבת בכלל לא רק את הפורום אלא בכלל את כל השדה
אני אשמח עוד לראות אותך בהופעות (גם של מירי
)

טאלנטית שליייי../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

היית אחלה מנהלת, אין כמוך
בזכות הפורום של מירי הכרתי אותך, בנאדם מדהים! [אפילו כשהוא צועק
] בהצלחה בהמשך, ושלא תחשבי לרגע שלא נהיה בקשר
חולה עלייך טאלנטית יפה שלי

pusher

New member
לאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo10.gif../images/Emo215.gif

אני ארצח אותך! למההההההההההההההההההה??? את כזאת נחמדההההההההה@!!!

EVGIRL

New member
רינת!!../images/Emo23.gif

תודה רבה על הניהול המדהים
אני מכירה אותך דיי הרבה זמן ואת פשוט מקסימה
אין מילים.. נתת את כל כולך לפורום הזה,ולנו בכלל! מגיעה לך תודה ענקית!! בהצלחה במשך הדרך!!
אוהבת אותך המון!!!

Rachel47

New member
יש כל כך הרבה אייקונים ../images/Emo15.gif

שמתארים את מה שאני מרגישה בעת קריאת הודעה זאת שאני אחסוך את זה ממכם (וגם ככה צריך ממש להבין כל אייקון וכל הבעת פנים..טוב אני אשתוק) רינתי שלי ההודעה הזאת.. ריגשת מי אמור
המון המון תודה לך על הניהול המסור של הפורום ועל ההשקעה ו...בעיקר על כך שאת..נו..את יודעת...מי שאת
טוב מה אומרים עכשיו
"בהצלחה בהמשך הדרך"
..
את הרי לא הולכת ולא נעלמת רק משנה צבע את הכינוי שלך אני אזהה בכל צבע שקיים
שיפרה מקס חזי וחלי מוסרים שהם אוהבים אותך המון והם מתרגשים מאוד מעט עצובים אבל הם מבינים את החלטתך (אני מסכימה עם כל מילה שלהם..כפרעליהם
) ו..זהו..נו אין לי איך לסיים את זה כי שומדבר לא מסתיים כאן רק זה שאת לא יכולה להגיד לי מה לעשות
סתם סתם

RTur

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif WTF?!

אני בשוק.. חחח רינת, מה? זה קצת מפתיע.. טוב אממ.. אני חושב שאמרו פה מספיק כמה מדהימה היית בתור מנהלת (והנה אמרתי שוב.. חח) ואת תמשיכי להיות מדהימה גם בתור לא-מנהלת (
איזה פנינים יוצאים ממני בלילה חחח). אממ שיהיה לך בהצלחה ב.. אי-ניהולך
והילה - תהיי חזקה

../images/Emo26.gif

פיספסתי משהו? מקווה שלא... [: את באמת נתת כל מה שיכלת! את מדהימה ואני מתה עלייך! תודה רבה על הכל ((-: ובאמת בהצלחה עכשיו להילה שתנהל פה לבד..

Rony 05

New member
בשם הפורום,אנו

מודים לרינת על תקופת ניהול פורום "מירי מסיקה" ועל תרומה הרבה לו. מאחלים לה בהצלחה בהמשך הדרך. טוב נו לא יצא לי דומה,אבל עדיין,אף אחד לא הרגיש שהיתה חסרה ההודעה ההיא של תפווז?!

איריס מ

New member
../images/Emo13.gif רוני את צודקת בהחלט

חסרה ההודעה ... אולי ההודעה לא הגיעה ולוקח לה זמן כי נותנים לרינת צ'אנס שתתחרט? טוב, לפחות אולי הם מקווים כמו כולנו כאן

perrinat

New member
לא קשור ../images/Emo13.gif

ביקשתי שלא ישימו, כי זה קצת יהיה מצחיק... וגם אין צורך.

pRimaVeriTaVIV

New member
כן כן!../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif

תכתבי שאת מודה לעצמך מאוד ומאחלת לעצמך הצלחה בהמשך הדרך

למעלה