Watching us wither

רעוּת

New member
תפקיד!!! לא בסיס!!!

אם היו מעבירים אותי בסיס אולי לא הייתי כ"כ ממורמרת על צהל
סתם, לא, הם עדיין הרגו את אח שלי, הזונות
. אבל איך שהם התייחסו אלי כשהייתי שם צילק את נפשי יותר מזה
.

S m e l l y Cat

New member
כן אבל מאיזה תפקיד לאיזה תפקיד...

איך התייחסו אליך אוף מה יכפר על זה חיבוק אולי?

רעוּת

New member
אותו תפקיד שהייתי, רק קצת פחות גרוע ../images/Emo16.gif

זה קשה להסביר
צהל לעולם לא יוכל לכפר על זה, אבל כבר השתחררתי מזמן והם לא יכולים לפגוע בי יותר

רעוּת

New member
השם ייקום דמו ../images/Emo16.gif.

של צהל, כאילו
. לא שמגיע לו
איזה לימודים
שנה אחרונה זה כזה שכונה
. לפעמים אני באה לאונ' (נוכחות חובה בסמינריונים, מה אני, בגן
) ובשאר הזמן אני משלימה הכנסה כדי לממן את התענוג שנקרא השכלה גבוהה

figure it out

New member
Here we go again ../images/Emo16.gif

יריתם פעם במישהו/משהו? אפילו לא פיינטבול |פיס| מה עמדתכם בנוגע לציד בע"ח? כל עוד זה מביא לי את הGoods לצלחת... בשביל מה/מי השנה הזאת טובה? בשביל כל אלו שחיים את השנה כאילו זו בעצם שנה הבאה. מה אתם באמת חושבים על האלבום כריסטמס של טורי? שיש לו כמה שירים מוצלחים (בעיקר Winter's Carol, Candle ו-Holly, Ivy and Rose) אבל לא נפלתי מהכסא. מה שכן, בפעם הראשונה ששמעתי אותו הייתי בהליכה, והוא ממש הכניס אותי "לקריסמס-ספיריט" כמעט הרגשתי מתנצרת. פנסי הרחוב נראו לי כמו קריסמס לייטס, והכל היה זוהר ונחמד... זה היה מגעיל
ובאותו הקשר (עמדתכם בנוגע לאלבומים החדשים של טורי), איך אתם עם מוזיקת מעליות? (אני שונאת מוזיקת מעליות. [לרוב] זו הגזמה להשוות אותה לטורי...) גם באלבומים האחרונים יש כמה שירים מוצלחים, ואפילו מוצלחים מאוד, אבל זה פשוט לא כמו שזה היה... וכשבאמת יש לי מצברוח לטורי, אני תמיד חוזרת לעשור הקודם. מה אתם שונאים? שנת צהריים שאתה קם ממנה בהרגשה מגעילה, והכי גרוע - עייף יותר ממה שהיית לפני שנרדמת... עם מי אתם רבים? נמאס לריב
מה משאיר אתכם אילמים? אנשים שפתאום הופכים אילמים ברגעים הכי משמעותיים. Doesn't take much to rip us into pieces? נכון עד כאב
מתי פעם אחרונה הייתם בבית קברות ()? בפולין
מאיזה יצור על-טבעי הכי פחדתם כשהייתם קטנים (או עדיין, אם אתם מאמינים בזה)? משהו שראיתי בטלוויזיה, אני אפילו לא זוכרת איזו תוכנית. ממה אתם לא מפחדים למרות שאולי הייתם אמורים? אני מפחדת מכל מה שאני אמורה לפחד
לעיתים קרובות גם ממה שלא.. מה מתפורר לכם? הזמן. איזה צבעים הייתם רוצים לשנות? - למי אתם לא מצליחים להגיע? למה? בד"כ למי שלא רוצה שאגיע אליו.. אתם צריכים כאב בשביל לחיות, או שהייתם מוכנים לוותר עליו לגמרי? חייבים קצת כאב. אבל כל הכאב הזה הוא בהחלט לא הכרחי
מתי אתם לא מרגישים כמו עצמכם? כשהייתי אמורה לדבר על עצמי עם המקשרת של השירות לאומי, והצגתי את עצמי בתור האדם שהייתי רוצה להיות במקום האדם שאני...
("כן" מוחלט לחינוך מיוחד. למרות ש*כן* עלולה להיווצר בעיה... בעעעע) הבנתי את זה רק בדיעבד. :| מה הייתם רוצים שייתנו לכם?
מטאפורי אפילו. עד כמה שזה קיטשי, פתטי וקטנטן מצידי לבקש. מה ה- little earthquakes שלכם? מבטים אדישים. אנשים אדישים. והשילוב ביניהם.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

behappy

New member
and i hate pop music

(כי ככה זה כשאת מדריכת כושר) יריתם פעם במישהו/משהו? יריתי בדחלילים של המטווח בצבא עם 2 עוזים!!!1 אחד שלי ואחד של זאת שקיבלה פטור והפילו עלי את העוזי שלה
מה עמדתכם בנוגע לציד בע"ח? שזה אידיוטי ואכזרי בשביל מה/מי השנה הזאת טובה? בשביל לבנות מה אתם באמת חושבים על האלבום כריסטמס של טורי? לא ממש. הדחקתי עד שבאתי לבקר פה עכשיו. ובאותו הקשר (עמדתכם בנוגע לאלבומים החדשים של טורי), איך אתם עם מוזיקת מעליות? אני שומעת כל היום דברים גלגלציים ופופיים סטייל "ג'אסט דאנס~!!" של זאתי, גאגא. זה כל כך דביק ומאוס. מה אתם שונאים? ראה הנל. ונקעים בקרסול!! עם מי אתם רבים? עם עצמי מה משאיר אתכם אילמים? עייפות Doesn't take much to rip us into pieces? לחלוטין
מתי פעם אחרונה הייתם בבית קברות ()? אני עוברת ליד אחד כל יום. אתמול חשבתי כמה זה מקום מאוס וכמה צריך למצוא סידור אחר מאיזה יצור על-טבעי הכי פחדתם כשהייתם קטנים (או עדיין, אם אתם מאמינים בזה)? פחדתי מאריה שגר בשירותים שלנו כשחושך. אבל הוא עזב אז אני לא מפחדת יותר ממה אתם לא מפחדים למרות שאולי הייתם אמורים? מלאבד. מה מתפורר לכם? החסכונות בבנק איזה צבעים הייתם רוצים לשנות? את צבע החצ'קונים שעל פניי מאדמדם- בהיר לשקוף. ועיניים ירוקות בבקשה. למי אתם לא מצליחים להגיע? לחברים טובים. אתם צריכים כאב בשביל לחיות, או שהייתם מוכנים לוותר עליו לגמרי? לא יודעת. אני אמורה להצהיר פה נו פיין נו גיין או משהו? מתי אתם לא מרגישים כמו עצמכם? בזמן האחרון. כי הכל משתנה. מה הייתם רוצים שייתנו לכם? ירושה של מישהו עשיר מאוד, בריאות נצחית, אהבה אינסופית וחיים ארוכים ומגניבים מלאי טיולים והרפתקאות מה ה- little earthquakes שלכם? דברים שנובעים מחוסר בטחון עצמי. פידבקים לא מפרגנים. ההכרה בכמה אני קטנה כרגע.

Gremshnit

New member
hit me baby one more time

יריתם פעם במישהו/משהו? לא מה עמדתכם בנוגע לציד בע"ח? עוד צד נלוז ובלתי נתפס במין האנושי. בשביל מה/מי השנה הזאת טובה? בשביל הפאקינג הופעה של מדונה שהייתי בה
וגם כי זו שנה אחרונה בבצפר, י"ב, אבל זה אני לא יודע אם נחשב טוב...
מה אתם באמת חושבים על האלבום כריסטמס של טורי? באופן כללי אני די לא חובב אלבומים מהסוג הזה, אבל הדגימות מהדיסק ששמעתי באמאזון לא יוצאים לי מהראש אפילו לרגע, אז אני מת כבר לשמוע אותו. ובאותו הקשר (עמדתכם בנוגע לאלבומים החדשים של טורי), איך אתם עם מוזיקת מעליות? חחחחחחחחחחח קרעת אותי עכשיו XD מה אתם שונאים? חוסר סובלנות, בכל התחומים, כלפי כל סוג בנאדם. עם מי אתם רבים? עם המורה לתושב"ע |בלע| מה משאיר אתכם אילמים? ייאוש Doesn't take much to rip us into pieces? שתחזור לכתוב ככה... מתי פעם אחרונה הייתם בבית קברות ()? לפני שבועיים, בבית הקברות בוורשה. כה יפהפה שם
נזכרתי בויז'ואלט של אופליה. מאיזה יצור על-טבעי הכי פחדתם כשהייתם קטנים (או עדיין, אם אתם מאמינים בזה)? אז ככה, אני מאמין שהפיות בטוח קיימות איפשהו. לאו דווקא בצורתן הפרחונית והחיננית שבספרי הילדים. והכי פחדתי ממכשפות וזומבים שיופיעו מאחורי הוילון באמבטיה, או פתאום הפרצוף שלהם יצוץ בחלון
...אוף, עכשיו אני פוחד. ממה אתם לא מפחדים למרות שאולי הייתם אמורים? מבחני בגרות מה מתפורר לכם? ה-Nature Valley. איזה צבעים הייתם רוצים לשנות? צהוב מרקר ואפור פיג'מה. יותר נכון- להעלים אותם!!! למי אתם לא מצליחים להגיע? למה? להארה. אתם צריכים כאב בשביל לחיות, או שהייתם מוכנים לוותר עליו לגמרי? משאיר, משאיר....... מתי אתם לא מרגישים כמו עצמכם? בפגישות עם אנשים חדשים. מה הייתם רוצים שייתנו לכם? עוד שעות שינה
וגם דיסקים. המוןןןןן דיסקים. ופסנתר כנף. מה ה- little earthquakes שלכם? העולם עצמו, למרות שאני כל כך אוהב אותו...

למעלה