Watching us wither

רעוּת

New member
../images/Emo141.gif Watching us wither

באמת שניסיתי, אבל זה פשוט לא עובד עם השירים החדשים שלה. הם גרועים
. ועכשיו תענו
יריתם פעם במישהו/משהו
? מה עמדתכם בנוגע לציד בע"ח
? בשביל מה/מי השנה הזאת טובה? מה אתם באמת חושבים על האלבום כריסטמס של טורי? ובאותו הקשר (עמדתכם בנוגע לאלבומים החדשים של טורי), איך אתם עם מוזיקת מעליות? מה אתם שונאים? עם מי אתם רבים? מה משאיר אתכם אילמים
? Doesn't take much to rip us into pieces? מתי פעם אחרונה הייתם בבית קברות (
)? מאיזה יצור על-טבעי הכי פחדתם כשהייתם קטנים (או עדיין, אם אתם מאמינים בזה)
? ממה אתם לא מפחדים למרות שאולי הייתם אמורים? מה מתפורר לכם
? איזה צבעים הייתם רוצים לשנות? למי אתם לא מצליחים להגיע? למה? אתם צריכים כאב בשביל לחיות, או שהייתם מוכנים לוותר עליו לגמרי
? מתי אתם לא מרגישים כמו עצמכם
? מה הייתם רוצים שייתנו לכם
? מה ה- little earthquakes שלכם?

avivs

New member
../images/Emo46.gif

יריתם פעם במישהו/משהו? לא באופן מודע. מה עמדתכם בנוגע לציד בע"ח? כיף. בשביל מה/מי השנה הזאת טובה? מעריצי טורי וימניים קיצוניים. מה אתם באמת חושבים על האלבום כריסטמס של טורי? ובאותו הקשר (עמדתכם בנוגע לאלבומים החדשים של טורי), איך אתם עם מוזיקת מעליות? האלבום החדש מדהים. כבר כמעט עשור שיצירה חדשה של טורי לא התקבלה בכזה חום ואהבה בקרב המעריצים שלה (אותך אני לא מחשיב כמעריצה). הוא לא מושלם, הוא לא בין האלבומים הכי - הכי טובים שלה, אבל הוא דרך מעולה לסגור את העשור החלש הזה. SLG וסקרלט פתחו את העשור הזה מצוין, ועכשיו MG סוגר אותו עם תחושה של טורי של פעם. אני מאוד נהנה ממנו וכבר האזנתי לו בשלושה ימים האחרונים יותר מאשר לAATS בחודש הראשון. זה אומר הרבה מבחינתי. וכמו שכולכם יודעים, אני לא מהמעריצים שאוהבים כל דבר שטורי עושה. כשיש מקום לתת ביקורת אני נותן חזק. הביקיפר היה מזעזע, ADP מעולה (בגרסתו הקצרה) AATS היה יכול להיות חביב אם היה באורך 9 שירים. בכללי זה עשור חלש מבחינה מוזיקלית (אם מתעלמים מההתחלה והסוף שלו) אבל חזק מבחינת הופעות חיות. מה אתם שונאים? רעות. עם מי אתם רבים? רעות. (חוץ מזה אני לא נוהג לריב). מה משאיר אתכם אילמים? אני אחזור אלייך עם זה. Doesn't take much to rip us into pieces? האלבומים האחרונים שלה היו קרובים לכך. מתי פעם אחרונה הייתם בבית קברות? לפני חודש, בערך. סבא של הידידה הכי טובה שלי נפטר. מאיזה יצור על-טבעי הכי פחדתם כשהייתם קטנים (או עדיין, אם אתם מאמינים בזה)? פרדי קרוגר. ממה אתם לא מפחדים למרות שאולי הייתם אמורים? מהחושך (?) מה מתפורר לכם? לא יודע. איזה צבעים הייתם רוצים לשנות? יותר חום כהה. אה, וטורקיז. למי אתם לא מצליחים להגיע? למה? (חפרת!) אתם צריכים כאב בשביל לחיות, או שהייתם מוכנים לוותר עליו לגמרי? אפשר גם בלי. מתי אתם לא מרגישים כמו עצמכם? עם אנשים חדשים שאני מנסה להרשים. מה הייתם רוצים שייתנו לכם? HARD COCK מה ה- little earthquakes שלכם? לוותר על מישהו ולגלות פתאום שהוא עדיין שם, פשוט התחבא מתחת לערמה עבה של מוזיקת מעליות. ולמרות הכול, רעות =

noosh

New member
a word washed ashore

טוב גם ככה אני לא מסוגלת לקרוא יותר ואני לא באמת זוכרת שומדבר ממה שקראתי (חוץ מזה שלקולסיאום היו 80 כניסות, ושהעמודים שלו נבנו בסגנון דורי, איוני וקורינתי! יאי!) אז נענה על זה ונלך לישון. מחר שיעור רישום! וחשיבה גרפית. אמג. יריתם פעם במישהו/משהו? כן, ב-M16, במטווחים. וכשהייתי קטנה גם ברובי מים, אינ משערת שבעיקר בשכנים שלי. וקצת בא לי פיינטבול. מה עמדתכם בנוגע לציד בע"ח? אף פעם לא הבנתי איך זה נחשב כספורט. בשביל מה/מי השנה הזאת טובה? מה ז"א? בשביל כולם? מה אתם באמת חושבים על האלבום כריסטמס של טורי? לא הקשבתי לו עדיין. ובאותו הקשר (עמדתכם בנוגע לאלבומים החדשים של טורי), איך אתם עם מוזיקת מעליות? אני חושבת שהמשפט הזה, על מוזיקת המעליות, הוא בין הדברים הכי גאוניים שהיא כתבה. מה אתם שונאים? כרגע? שומדבר במיוחד. אולי את אגד והרכבת. עם מי אתם רבים? עם הסופרגלו והסול. לעזאזל עם זה, למה הסופרגלו לא מדביק את הסול!!!!!!! מה משאיר אתכם אילמים? אמנות שממש נוגעת בי, מילים נכונות. Doesn't take much to rip us into pieces? לפעמים, בהחלט. מתי פעם אחרונה הייתם בבית קברות? בלוויה של דודה של אבא, אני לא זוכרת בדיוק מתי זה היה. מתישהו השנה. מאיזה יצור על-טבעי הכי פחדתם כשהייתם קטנים (או עדיין, אם אתם מאמינים בזה)? אני לא זוכרת, האמת. אולי רוחות. ממה אתם לא מפחדים למרות שאולי הייתם אמורים? ג'וקים. מה מתפורר לכם? המילים, אני מנסה לקרוא את המאמר הזה על הקוליסאום וזה פשוט לא עובד. איזה צבעים הייתם רוצים לשנות? אני לא יודעת. אני לא רוצה לשנות שום צבע כרגע, הם בסדר. למי אתם לא מצליחים להגיע? למה? לכולם, כי אין לי קליטה פה
. ולפעמים לאנשים שאני מפחדת שאני מנסה יותר-מדי. אבל לפעמים אני גם מופתעת. אתם צריכים כאב בשביל לחיות, או שהייתם מוכנים לוותר עליו לגמרי? אני לא צריכה כאב בשביל לחיות, אבל אני בהחלט צריכה להרגיש. על זה לא הייתי מוותרת. פשוט זה לא חייב להיות כאב. מתי אתם לא מרגישים כמו עצמכם? כשאינ מרגישה חולה. זה לא קורה אף פעם, ולכן אינ מרגישה כמו עצמי בד"כ. מה הייתם רוצים שייתנו לכם? חיבוק. ומלא דברים מאורבן אאוטפיטרס. והנחה בתחבורה ציבורית :mad:. מה ה- little earthquakes שלכם? הרגעים כשאני לא-בטוחה, כשאני נותנת לעצמי לפקפק יותר מדי. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

התכוונת לסגנון יוני,לא?

קוריינתי מהמם
יש לי עמוד בסגנון קוריינתי בגינה. הוא בדרך כלל משמש כמעמד להנחת הרגליים|:

shiray

New member
מתחקת מלקרוא את "קול העם":

יריתם פעם במישהו/משהו? הבובות קרטון בטירונות נחשבות? מה עמדתכם בנוגע לציד בע"ח? חיות צריך להרוג בשביל אוכל, וגם אז זה לא נראה לי תענוג... בשביל מה/מי השנה הזאת טובה? בשביל מי שלא התחיל משפטים בעברית מה אתם באמת חושבים על האלבום כריסטמס של טורי? שהעיבודים נשמעים סבבה, האורך סוף סוף נורמלי והיא נשמעת אחלה. חבל שהשירים לא מעניינים אותי בשיט. ובאותו הקשר (עמדתכם בנוגע לאלבומים החדשים של טורי), איך אתם עם מוזיקת מעליות? עדיף את השקט במעלית בבניין בירושלים מאשר את הנגינת פסנתר מהקומה מעלינו... מה אתם שונאים? את העובדה שהראש יחידה שלי בעבודה חושבת שזה הגיוני לתת 3 משמרות בשבוע, ויוצאת מנק' הנחה ש"אולי אני אהיה הסטודנטית הראשונה למשפטים בעברית שתצליח על 60%" עם מי אתם רבים? עם השותף החמוד שלי, אבל זה נפתר די מהר לשמחתי מה משאיר אתכם אילמים? השאלות של המרצים Doesn't take much to rip us into pieces? זה נכון, וחבל מתי פעם אחרונה הייתם בבית קברות ()? וואי לא כיף... זוכרים שלא מזמן היתה מישהי שטיילה בדרום אמריקה ונפלה? אז בהלוויה שלה... מאיזה יצור על-טבעי הכי פחדתם כשהייתם קטנים (או עדיין, אם אתם מאמינים בזה)? ג'וקים זה יצור על-טבעי? (תכלס, אין להם שום ייעוד בעולם, ככה שזה שהם עדיין שורדים זה סוג של מחדל) ממה אתם לא מפחדים למרות שאולי הייתם אמורים? מללכת בירושלים עם המדים של העבודה... די טפשי מצדי. מה מתפורר לכם? החיים...? איזה צבעים הייתם רוצים לשנות? את הצבע של התוכנה של האונ' כדי שלא תהיה כ"כ דומה לזו של העבודה... זה יותר מדי למי אתם לא מצליחים להגיע? למה? להרבה אנשים, רובם עברו ללמוד בב"ש, למרות שגם את אלה שבירושלים אני לא יותר מדי רואה... אתם צריכים כאב בשביל לחיות, או שהייתם מוכנים לוותר עליו לגמרי? תיאורטית הייתי מוכנה לוותר על כאב. פיזית צריך אותו מדי פעם. מתי אתם לא מרגישים כמו עצמכם? במצבים חברתיים שאני לא מרגישה בהם בנוח. גם בכאלה שמשום מה אני מרגישהיותר מדי בנוח... מה הייתם רוצים שייתנו לכם? זמן, חופש ואת הכרטיס טיסה לחו"ל של השנתיים עבודה... מה ה- little earthquakes שלכם? הרגעים האלה של חוסר הבטחון, של הסתירה הגדולה בין מה שאנשים חושבים עליי לבין מה שאני חושבת ובין מה שאני חושבת שחושבים עליי... חפירות

רעוּת

New member
בג"צ קול העם?

אני יכולה לעשות לך ספוילר ולגלות לך מי ניצח
.

רעוּת

New member
אבל תענו, איי סייד ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

יריתם פעם במישהו/משהו? רצחתי דמויות מקרטון בטירונות מה עמדתכם בנוגע לציד בע"ח? מיותר בשביל מה/מי השנה הזאת טובה? בשביל מי שלא מסיים תואר ולא צריך להחליט מה לעשות עם המשך שארית חייו
מה אתם באמת חושבים על האלבום כריסטמס של טורי? מיותר ובאותו הקשר (עמדתכם בנוגע לאלבומים החדשים של טורי), איך אתם עם מוזיקת מעליות? איכס מה אתם שונאים? אני לא אזכיר שמות, כי לא יפה ללכלך
עם מי אתם רבים? אף אחד מה משאיר אתכם אילמים? נטישה Doesn't take much to rip us into pieces? אהא מתי פעם אחרונה הייתם בבית קברות (
)?
מחר
. מאיזה יצור על-טבעי הכי פחדתם כשהייתם קטנים (או עדיין, אם אתם מאמינים בזה)? ממכשפות
אבל בגיל 6 ככה, כן? ממה אתם לא מפחדים למרות שאולי הייתם אמורים? מלמות
מה מתפורר לכם? הכל
איזה צבעים הייתם רוצים לשנות? אה? למי אתם לא מצליחים להגיע? למה? למי שאי אפשר, ולמי שלא רוצה. אתם צריכים כאב בשביל לחיות, או שהייתם מוכנים לוותר עליו לגמרי? מזוכיזם רולז
מתי אתם לא מרגישים כמו עצמכם? מה הייתם רוצים שייתנו לכם? כסף מה ה- little earthquakes שלכם? מחר

avivs

New member
את לא יכולה לעשות שאלון

ואז להתחמק מלענות על כל השאלות
את צריכה להוות דוגמה
נ"ב - עברו כבר בערך חמישה ימים של האזנה לאלבום החדש. הוא מדהים בשמיעה המאה כמו שהדהים בשמיעה הראשונה. היא לא נשמעה כל כך טוב מאז סקרלט, וגם ההפקה מעולה. הייתי מוותר על "נר" כי הוא מעצבן אותי, ומוותר גם על "ורוד ומנצנץ" כי ההתחלה שלו רועשת מדי ומוציאה אותי מה"מוד" של האלבום. חוץ מזה הוא שיר חמוד, אבל מתאים להיות ביסייד. אבל את עשרת השירים האחרים הייתי משאיר, וזה המון! אני מחכה שידלפו כבר שלושת השירים שלא נכנסו לאלבום. אני מתכוון להוציא את שני אלה שאמרתי מקודם ובתקווה להכניס משהו מהחדשים. ואז ייצא אלבום נפלא עוד יותר

Mr Bing 17

New member
אני לא משוכנע שאסיים

יריתם פעם במישהו/משהו? היה לי אקדח פיקות לכמה דקות ויריתי בכל מה שסבב אותי. מה עמדתכם בנוגע לציד בע"ח? חבל על הבע"ח. בשביל מה/מי השנה הזאת טובה? בשביל כל מי שמשתחרר בה ממשהו שמחזיק אותו בכח ובסבל איפה שהוא לא רוצה להיות כמו צבא. מה אתם באמת חושבים על האלבום כריסטמס של טורי? אלבום סבבות ובאותו הקשר (עמדתכם בנוגע לאלבומים החדשים של טורי), איך אתם עם מוזיקת מעליות? בארץ, אין מעליות עם מוזיקה. וזו כלימה. מה אתם שונאים? דם ותולעים ועכבישים וגולגלות. עם מי אתם רבים? עם עצמנו. מה משאיר אתכם אילמים? שירים יפים שארכם 17 דקות והם של ג'ואנה ניוסום. Doesn't take much to rip us into pieces? דאזנט אינדיד. מתי פעם אחרונה הייתם בבית קברות (
)? בקיץ האחרון. מאיזה יצור על-טבעי הכי פחדתם כשהייתם קטנים (או עדיין, אם אתם מאמינים בזה)? קופיקו. ממה אתם לא מפחדים למרות שאולי הייתם אמורים? משאלונים ללא סוף. מה מתפורר לכם? החיים. איזה צבעים הייתם רוצים לשנות? כולם מלבד ורוד. הכל הייתי צובע בורוד. למי אתם לא מצליחים להגיע? למה? לכל מי שמחוץ לחדר בו אני יושב כי יש קיר באמצע. אתם צריכים כאב בשביל לחיות, או שהייתם מוכנים לוותר עליו לגמרי? הייתי מוכן לוותר עליו לגמרי אבל גם שיבוא לפעמים כשאני קורא לו. מתי אתם לא מרגישים כמו עצמכם? בימי רביעי. מה הייתם רוצים שייתנו לכם? חֹם, אהבה וכרית כזו עם זרעי פשתן שמחממים במיקרו ואז היא נעימה בחורף. מה ה- little earthquakes שלכם? מחברת השאלון.

S m e l l y Cat

New member
קט, סמלי

יריתם פעם במישהו/משהו? כן אני בצבא האם שכחתם איך אני מגנה עליכם. אתם ישנים בלילה וזה בזכותי מה עמדתכם בנוגע לציד בע"ח? נגד זאת בשביל מה/מי השנה הזאת טובה? בשביל האבנים הצהובות . מה אתם באמת חושבים על האלבום כריסטמס של טורי? אני באמת חושבת ש לא הקשבתי לו עדיין ובאותו הקשר (עמדתכם בנוגע לאלבומים החדשים של טורי), איך אתם עם מוזיקת מעליות? אף פעם לא הייתי במעלית בה השמיעו מוזיקה אני מרגישה כאילו משהו התמסמס מה אתם שונאים? את הקרום של היוגורט פצפוצי שוקולד עם מי אתם רבים? עם הרב מה משאיר אתכם אילמים? פורצלן מזוייף. ואו פשוט אילמות Doesn't take much to rip us into pieces? נוט מוצ' מתי פעם אחרונה הייתם בבית קברות ()? כשהייתי קטנה ממש מאיזה יצור על-טבעי הכי פחדתם כשהייתם קטנים (או עדיין, אם אתם מאמינים בזה)? אף פעם לא פחדתי מדברים על-טבעיים רק מדברים טבעיים מאוד כמו גנבים והתרסקויות מטוס ספונטניות הייתי ילדה ריאליסטית סך הכל ממה אתם לא מפחדים למרות שאולי הייתם אמורים? ממך רעות י מה מתפורר לכם? מה שלא מתפורר מחשל . איזה צבעים הייתם רוצים לשנות? הייתי רוצה שמיים בצבע ירוק בהיר ואו זה נשמע יפה למי אתם לא מצליחים להגיע? למה? לתשובה לשאלה הזו כי זהו נגמרה היצירתיות ומטבעות הלשון ו ההתחכמויות המאממות. אתם צריכים כאב בשביל לחיות, או שהייתם מוכנים לוותר עליו לגמרי? אני על הכאב שלי לא מוותרת מה זה פה... מתי אתם לא מרגישים כמו עצמכם? כשאני אומרת מָמִי מה הייתם רוצים שייתנו לכם? מכּׁל טוּב מה ה- little earthquakes שלכם? ואו זוכרים שפעם היו רעידות אדמה ככה כל חודש?? נוסטלגיה

חחחח ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

ההתמכרות הבינלאומית לפייסבוק לא מפסיקה לתת את אותותיה. ["אני יכול להפסיק מתי שבא לי"]

בדיוק חשבתי על השורה הזאת היום.... (למה?)

יריתם פעם במישהו/משהו?לא. אבל זה נראה סופר-פורקני. מה עמדתכם בנוגע לציד בע"ח?אה,אין לי בעיה לאכול בשר. ואני כנראה לוקחת בחשבון שהורגים אותו לפני כן. אז בעצם לא ממש אמור להיות לי משהו נגד ציד בע"ח. אלא אם כן זה לשם שעשוע בלבד. ואם כן- כדאי להם שזה יהיה משעשע
סתם ,נו|: אנשים עם כסף ורובה ביד,מה הם עוד יכולים לעשות? בשביל מה/מי השנה הזאת טובה?בשביל כל מי שמרגיש לראשונה בחייו הזה את תחושת החירות לאחר היציאה מהמקום הפסיכי הזה שמכריח אותך לשבת על כיסא יום שלם,להקשיב,לכתוב ולהבין. (להבין?מישהו חייב להבהיר להם שזה כבר ממש מוגזם.) מה אתם באמת חושבים על האלבום כריסטמס של טורי?שמעתי רק את השיר הראשון בנתיים, והאמת היא שהופתעתי לטובה.(כאילו,יכול להיות שזה בגלל ש"יותר נמוך אי אפשר לרדת",ופתאום זה לא גרוע,אז זה טוב. אבל אני לא באמת מבינה.) באותו הקשר (עמדתכם בנוגע לאלבומים החדשים של טורי), איך אתם עם מוזיקת מעליות? אף אדם לא הצליח להסביר לי באופן מספק למה הכוונה במונח הזה. אין בישראל מוסיקה במעליות
מה אתם שונאים?אנשים שעושים רוח וצלצולים. פוזאיסטים. כשלונות. דרמות,דרמות,דרמות. עם מי אתם רבים?נה,עם אף אחד. אני שונאת לריב. מה משאיר אתכם אילמים?כשמצליחים לנגן צלילים ראשונים של שיר ממש אהוב ואלוהי כמעט,ואז לא יודעים להכיל את זה,והכל מאוד אילם ולא נקלט. מבורך. Doesn't take much to rip us into pieces? אני מניחה. נשמע הגיוני. נשמע לוזרי. נשמע הגיוני. מתי פעם אחרונה הייתם בבית קברות ()?לפני... קצת יותר מארבע שנים. טפו טפו טפו. מאיזה יצור על-טבעי הכי פחדתם כשהייתם קטנים (או עדיין, אם אתם מאמינים בזה)? ג'יפרס סקריפרס? זה היה בגיל די בוגר|: זה לא שהאמנתי בזה. זה פשוט היה מלחיץ,והדמיון עבד שעות נוספות בלילות,ככה ש... מה זה משנה אם אנחנו בכלל יודעים אם זה אמת או בדיה?
מפחיד זה מפחיד. ממה אתם לא מפחדים למרות שאולי הייתם אמורים?ספק אם קיים דבר כזה. מה מתפורר לכם?הקשיחות. (אה?איזה יופי,תפסתי את זה במובן החיובי) לא שאני אדם קשוח ורציני,אבל הנטיה לכיוון השטות והזיבולים מתחדדת למדי. כיף חיים. למי אתם לא מצליחים להגיע? למה?למי שלא מראה נכונות לזה. שונאת לרדוף אחרי אנשים. אתם צריכים כאב בשביל לחיות, או שהייתם מוכנים לוותר עליו לגמרי? ברור. חיוני שיכאב במקרים מסויימים. מלחיץ לחשוב שלא יכאב וכמה הזוי ולא אנושי זה יהיה. זה לא תקין. מתי אתם לא מרגישים כמו עצמכם?כשאני מובכת ומתחילה לדבר שטויות. אני כ"כ שונאת את עצמי כל פעם מחדש ולא מבינה למה,למה... ומה. חרא. מה הייתם רוצים שייתנו לכם?כישרון יוצא דופן לנגינה על כל כלי שהוא. פסנתר כנף. 100 בבגרויות. פטור מהשנה הזאת. המון שוקולד מריר מעל 70% קקאו. המון דיסקים שכבר כ"כ לא בסדר שהם לא מונחים אצלי על המדף. לפטופ. חברים ממש שונים ממני. מנוי לכל התיאטראות במרכז. כניסה חופשית ל"נפש הטובה מסצ'ואן". המון מחזות. מוסיקה טובה. המון בגדים מזארה. ומשהו דחוף למיגור השטחיות
מה ה- little earthquakes שלכם? לא יודעת נו,גדולה עלי השאלה הזאת עכשיו

Mr Bing 17

New member
פח היית מתה שהתחושה שחשים אחרי שיוצאים

מבית הספר תהיה חירות. תנסי רצון למות. חרוז.

רעוּת

New member
לא, זה קורה רק כשמתגייסים לצהל ../images/Emo16.gif

ויש כמה ברי מזל שגם זוכים שזה יתגשם, ואפשר למצוא אותם בחלקות הצבאיות ברחבי הארץ
.

חח נו,אבל ת'כלס-(ממוען גם לרעות)

סופסוף עושים מה שאוהבים. לומדים מה שמעניין. עושים דברים שנוגעים ל נ ו. ולא סתם,סתם.. ואה,כן.. רעות
לי אין את הבעיה של צבא... כבר קיבלתי פטור חתום וכשר למהדרין
הולך להיות לי ממש כיף. ממש ממש כיף. כ"כ כיף. טוב נו,גם קשה. אבל מספק. בטח אלך לקליטת עליה,או חולי סרטן,או קיבוץ..

רעוּת

New member
לפחות יש לך את זכות הבחירה ../images/Emo16.gif

ואת האופציה להפסיק או להחליף מקום או זה יהיה כזה נורא. אני אמרתי בצבא שאני רוצה לעבור בסיס, אז אמרו לי: "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, טופס 55 זה בזבוז של נייר"
. כאילו. הצבא היה מוכן שאני אפסול מקצוע (אחרי שמיינו אותי, הכשירו אותי בקורס, ולפי כל הדעות עשיתי את התפקיד שלי מצוין, גם כשממש לא רציתי להיות שם), מאשר לתת לי לעבור לשרת רחוק מהבית. אח"כ קבלתי זימון לקצונה אז אמרו לי: "את רוצה לצאת לקצונה רק בשביל לעבור בסיס". אח"כ קיבלתי זימון שני, אז אמרתי להם: "לכו תזדיינו, אני לא הולכת להיות קצינה בצבא הכיבוש שלכם"
. אח"כ עברתי תפקיד לתפקיד שאפשר לי לא להיות בבסיס כל הזמן (בלי לפסול מקצוע,
) וקצת ירדתי להם מהוריד
.

למעלה