Here we go again ../images/Emo16.gif
יריתם פעם במישהו/משהו? אפילו לא פיינטבול |פיס|
מה עמדתכם בנוגע לציד בע"ח? כל עוד זה מביא לי את הGoods לצלחת...
בשביל מה/מי השנה הזאת טובה? בשביל כל אלו שחיים את השנה כאילו זו בעצם שנה הבאה.
מה אתם באמת חושבים על האלבום כריסטמס של טורי? שיש לו כמה שירים מוצלחים (בעיקר Winter's Carol, Candle ו-Holly, Ivy and Rose) אבל לא נפלתי מהכסא. מה שכן, בפעם הראשונה ששמעתי אותו הייתי בהליכה, והוא ממש הכניס אותי "לקריסמס-ספיריט" כמעט הרגשתי מתנצרת. פנסי הרחוב נראו לי כמו קריסמס לייטס, והכל היה זוהר ונחמד... זה היה מגעיל
ובאותו הקשר (עמדתכם בנוגע לאלבומים החדשים של טורי), איך אתם עם מוזיקת מעליות? (אני שונאת מוזיקת מעליות. [לרוב] זו הגזמה להשוות אותה לטורי...) גם באלבומים האחרונים יש כמה שירים מוצלחים, ואפילו מוצלחים מאוד, אבל זה פשוט לא כמו שזה היה... וכשבאמת יש לי מצברוח לטורי, אני תמיד חוזרת לעשור הקודם.
מה אתם שונאים? שנת צהריים שאתה קם ממנה בהרגשה מגעילה, והכי גרוע - עייף יותר ממה שהיית לפני שנרדמת...
עם מי אתם רבים? נמאס לריב
מה משאיר אתכם אילמים? אנשים שפתאום הופכים אילמים ברגעים הכי משמעותיים.
Doesn't take much to rip us into pieces? נכון עד כאב
מתי פעם אחרונה הייתם בבית קברות ()? בפולין
מאיזה יצור על-טבעי הכי פחדתם כשהייתם קטנים (או עדיין, אם אתם מאמינים בזה)? משהו שראיתי בטלוויזיה, אני אפילו לא זוכרת איזו תוכנית.
ממה אתם לא מפחדים למרות שאולי הייתם אמורים? אני מפחדת מכל מה שאני אמורה לפחד
לעיתים קרובות גם ממה שלא..
מה מתפורר לכם? הזמן.
איזה צבעים הייתם רוצים לשנות? -
למי אתם לא מצליחים להגיע? למה? בד"כ למי שלא רוצה שאגיע אליו..
אתם צריכים כאב בשביל לחיות, או שהייתם מוכנים לוותר עליו לגמרי? חייבים קצת כאב. אבל כל הכאב הזה הוא בהחלט לא הכרחי
מתי אתם לא מרגישים כמו עצמכם? כשהייתי אמורה לדבר על עצמי עם המקשרת של השירות לאומי, והצגתי את עצמי בתור האדם שהייתי רוצה להיות במקום האדם שאני...
("כן" מוחלט לחינוך מיוחד. למרות ש*כן* עלולה להיווצר בעיה... בעעעע) הבנתי את זה רק בדיעבד. :|
מה הייתם רוצים שייתנו לכם?
מטאפורי אפילו. עד כמה שזה קיטשי, פתטי וקטנטן מצידי לבקש.
מה ה- little earthquakes שלכם? מבטים אדישים. אנשים אדישים. והשילוב ביניהם.
הודגש באמצעות מדגישומטיק