אכן, פרק מעולה
ואכן, כמו שאריאל ציין, מדובר בפרק אחד לפני האחרון. שבוע הבא פרק אחרון
. נקווה שהשידורים החוזרים יתחילו מיד. לאחר הסצינה של נייט וברנדה פלטתי אנחת רווחה. המתיחות הזו של השקר והבגידה בינהם מאד הלחיצה אותי בפרקים האחרונים, ובאמת הגיע הזמן שהם יתעמתו. ברנדה, בדבריה, צדקה ולא צדקה. נייט אכן נמשך אליה בעיקר בשל הדפיקות שבה, אבל אני בספק אם הוא ידע שאופיה מגיע לעיוות מהסוג הזה. זה היה תמים מצידו, כמובן, משום שהמערכת היחסים בין בילי לברנדה, למרות ואולי בגלל שברנדה היתה אמורה להיות השפויה בינהם, הסגירה הרבה מהעיוות הזה, שנייט ידע שקיים בבילי, אבל לא ראה, או לא רצה לראות בברנדה, עד אתמול. לדעתי למערכת היחסים שלהם לא היתה סיכוי מהרגע שראינו את התלות ההדדית העצומה ששוררת בין ברנדה לבילי. הם היוו נפש אחת במשך זמן רב. כל חייה של ברנדה סבבו סביב הטיפול בו, ומנעו ממנה, או פטרו אותה מהצורך לנהל מערכת יחסים רומנטית רצינית ובריאה. כאשר ברנדה, בעידודו של נייט, כלאה את בילי, משהו נכלא גם בתוכה. ואז, לדעתי, משהו בתוכה התחיל לשנוא את נייט, להאשים אותו בריק העצום שנוצר בתוכה כאשר בילי נלקח ממנה. כאשר נותק בינהם (בילי וברנדה) הקשר, משהו נקטע, פרפר גם בתוכה, והדרך היחידה שלה להחיות אותו היתה ע"י הליכה לקיצוניות ולשיאים, מכות חשמל שיחיו את נפשה החצויה. הכעס שלה אתמול על נייט מראה בבירור שהיא לא חשבה שיש בכלל קשר בין כל הגברים שהיא השכיבה לבין מערכת היחסים שלה עם נייט, כמו שאמרה לפסיכולוגית ולידידתה נערת הליווי. נייט היווה עוגן, ממנו היא נסחפת ואליו היא חוזרת בין כל ההרפתקאות שלה. הרבה סתירות, אבל כזו היא ברנדה שלי
בסך הכל, טוב מאד שנייט גילה ושהעימות התרחש סוף סוף. אני מרגישה שעצרתי את הנשימה שלי במשך כמה שבועות טובים ורק אתמול חזרתי לנשום
הפרידה של רות וניקולאי היתה צפויה ונכונה, אם כי מאד עצובה. ליבי ליבי על רות כשחזרה להתיישב באולם שלה. את ניקולאי אהבתי בהתחלה אבל הוא התגלה כפרזיט וכפוי טובה, ורות צריכה למצוא דרך אחרת לפצות את עצמה על ילדיה האבודים. או שאולי היא כבר מצאה? איזו תינוקת בג'לוצונת. אני מאד סקרנית ביחס לקלייר ובילי. עוד לא מובן אם בילי אכן השתנה והתייצב או שהכל הצגה ו/או הפסקה עד הטירוף הבא. נחיה ונראה
בנוסף, אני שמחה שקלייר מצאה את הנישה שלה. קית' הוא תוצר קלאסי של אבא מכה- האלימות קיימת בתוכו ומתפרצת החוצה, מילולית ופיזית, וזה כבר הכניס אותו לצרות. דייב נפלא ונהדר ואני אוהבת אותו נואשות (
). פרק נהדר.