I'll Take You 2x25

הל

New member
לי דווקא נראה

שבילי בתקופה "נורמלית" ואין לו עדיין קוונות רעות. נחמד לדעת שגם את מכורה לסדרה הזו.

tslilush

New member
אגב בילי נורמאלי, אתם חושבים

שזה יחזיק מעמד? זה די מדאיג האמת. כי נראה שנבנה משהו הרבה מעבר משיכה בינו לין קלייר ולא בא לי למצוא אותה משופדת בעונה רביעית.

Chiarina

New member
בדיוק כתבתי הודעה בפורום טלויזיה

וגיליתי שנפתח הפורום הזה!! תודה רבה!! כמה חיכינו... אתם הולכים לסבול ממני והרבה:) יש לי כ"כ הרבה מה לכתוב על הסדרה הזו אבל לא עכשיו. הפרק היום היה מצוין. הסצנה בבית הקולנוע היתה מעולה ומאד מרגשת. בכלל היו היום המון רגעים מרגשים. זו הסדרה היחידה שגורמת לי לבכות (ואני לא בוכה בקלות). זו סדרה שכ"כ מתחברת לי לדברים אישיים בחיים. אבל זה לפעם אחרת.

SupeRonit

New member
נצל"ש למנהל/ת

אני מעוניינת לעשות מאמר לפורום (אני לא מפרטת שאף אחד לא ייגנוב לי את הרעיון ואת הקרדיט) מאחר והעניין יקח לי זמן אני אכתוב אותו על word-רק רציתי לקבל אור ירוק ממך

SupeRonit

New member
נ.ב:אני הרגע ניצלתשתי ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

רק תראו איך זה נכנס למודעות שלי ולאוטומט - יצאתי לפלפית ממושמעת -

Veganiny J

New member
מנהלת יקירתי, מנהלת ../images/Emo68.gif

והאור הירוק ניתן, כמובן

פרק מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ממש אהבתי אותו.. ובאמת הריב והפרידה של נייט וברנדה היה קטע מאוד חזק... and may i say that: דיוויד וקית'=
אני חולה עליההםםםםםםםםםםםםםםם!!

Veganiny J

New member
אכן, פרק מעולה

ואכן, כמו שאריאל ציין, מדובר בפרק אחד לפני האחרון. שבוע הבא פרק אחרון
. נקווה שהשידורים החוזרים יתחילו מיד. לאחר הסצינה של נייט וברנדה פלטתי אנחת רווחה. המתיחות הזו של השקר והבגידה בינהם מאד הלחיצה אותי בפרקים האחרונים, ובאמת הגיע הזמן שהם יתעמתו. ברנדה, בדבריה, צדקה ולא צדקה. נייט אכן נמשך אליה בעיקר בשל הדפיקות שבה, אבל אני בספק אם הוא ידע שאופיה מגיע לעיוות מהסוג הזה. זה היה תמים מצידו, כמובן, משום שהמערכת היחסים בין בילי לברנדה, למרות ואולי בגלל שברנדה היתה אמורה להיות השפויה בינהם, הסגירה הרבה מהעיוות הזה, שנייט ידע שקיים בבילי, אבל לא ראה, או לא רצה לראות בברנדה, עד אתמול. לדעתי למערכת היחסים שלהם לא היתה סיכוי מהרגע שראינו את התלות ההדדית העצומה ששוררת בין ברנדה לבילי. הם היוו נפש אחת במשך זמן רב. כל חייה של ברנדה סבבו סביב הטיפול בו, ומנעו ממנה, או פטרו אותה מהצורך לנהל מערכת יחסים רומנטית רצינית ובריאה. כאשר ברנדה, בעידודו של נייט, כלאה את בילי, משהו נכלא גם בתוכה. ואז, לדעתי, משהו בתוכה התחיל לשנוא את נייט, להאשים אותו בריק העצום שנוצר בתוכה כאשר בילי נלקח ממנה. כאשר נותק בינהם (בילי וברנדה) הקשר, משהו נקטע, פרפר גם בתוכה, והדרך היחידה שלה להחיות אותו היתה ע"י הליכה לקיצוניות ולשיאים, מכות חשמל שיחיו את נפשה החצויה. הכעס שלה אתמול על נייט מראה בבירור שהיא לא חשבה שיש בכלל קשר בין כל הגברים שהיא השכיבה לבין מערכת היחסים שלה עם נייט, כמו שאמרה לפסיכולוגית ולידידתה נערת הליווי. נייט היווה עוגן, ממנו היא נסחפת ואליו היא חוזרת בין כל ההרפתקאות שלה. הרבה סתירות, אבל כזו היא ברנדה שלי
בסך הכל, טוב מאד שנייט גילה ושהעימות התרחש סוף סוף. אני מרגישה שעצרתי את הנשימה שלי במשך כמה שבועות טובים ורק אתמול חזרתי לנשום
הפרידה של רות וניקולאי היתה צפויה ונכונה, אם כי מאד עצובה. ליבי ליבי על רות כשחזרה להתיישב באולם שלה. את ניקולאי אהבתי בהתחלה אבל הוא התגלה כפרזיט וכפוי טובה, ורות צריכה למצוא דרך אחרת לפצות את עצמה על ילדיה האבודים. או שאולי היא כבר מצאה? איזו תינוקת בג'לוצונת. אני מאד סקרנית ביחס לקלייר ובילי. עוד לא מובן אם בילי אכן השתנה והתייצב או שהכל הצגה ו/או הפסקה עד הטירוף הבא. נחיה ונראה
בנוסף, אני שמחה שקלייר מצאה את הנישה שלה. קית' הוא תוצר קלאסי של אבא מכה- האלימות קיימת בתוכו ומתפרצת החוצה, מילולית ופיזית, וזה כבר הכניס אותו לצרות. דייב נפלא ונהדר ואני אוהבת אותו נואשות (
). פרק נהדר.

Y M C A

New member
מסתומרת פרק אחרון???????

יש גם עונה 3 ורביעית , מה איתן? קשת לא קנו אותן? לא יצא לי לראות אתמול אבל הקלטתי ועוד לא ראיתי, אז ברשותכם לא קראתי תשרשור כדי לא להרוס לעצמי

Veganiny J

New member
אחרון לעונה חביבתי, לא לדאוג

וזכרי לקרוא את השרשור אחרי שתראי את הפרק

noGz

New member
../images/Emo99.gifאהבתי!!!!!!!!!!!!!

הניתוח שלך לברנדה מעולההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!

IkMfNiY

New member
יש משהו כ"כ אדיש בסדרה

איך שרות' חזרה פשוט לאולם השני... אני לא יודעת, זה מאוד מיוחד. אין לי הרבה מה לכתוב על הקטע של ברנדה ונייט... יעל

Vegeta fanatic

New member
כן, האדישות הזאת...

אני חושבת שזה מה שהכי מושך אותי בסדרה - האדישות וה"שמירה בלב". עם האדישות אני מאוד מזדהה, אבל את ההדחקות, ההסתתרות והגישה של "אני אסתדר בעצמי, תודה" אני לא תמיד מבינה. לפעמים נראה לי שהדמויות כבר הגיעו לקצה גבול היכולת שלהן ושאם הן ינסו להכיל עוד סודות בתוכן, הן פשוט יתפוצצו.

tslilush

New member
תגובה לג'ון! מסכימה ולא מסכימה

יפיפה מה שכתבת, נחמד למצוא עוד מנתחי מוות (כך מעידים עליי) ובכול מקרה אני לא מבינה איך את יכולה להיות כול כך סלחנית כלפי ברנדה. לא חושבת שנייט נמשך אליה בגלל הדפיקות שבה, הוא די ניסה להתעלם מזה כול הזמן, לנסות ל'פתוח' אותה. לא התייחסת לדברים שנייט אמר, אהבתי יותר את מה שנייט אמר לה, אני באמת חושבת שהיא צפה ברחמים עצמיים. אני ממש מסכימה איתו, למרות שהבגידה שלו גם היא לא ממש מוצדקת. כן, כבר הרבה זמן שאני מחכה שהם יתפרצו ואולי משהו אמיתי יצמח מזה... כי אהבה יש שם, ואולי אחרי תקופה שברנדה תתמודד עם עצמה הם יחזרו... הפאק במערכת יחסים שלהם היא לא ממש בילי לדעתי - ברור שבילי סיבה ל"נפשה החצויה" של ברנדה מלכתחילה, אבל הבעיה עם נייט זה שהיא התעטפה בתוך עצמה ולא נתנה לנייט אף פעם גישה אמיתית לעצמה. כול הזילזול שלה כלפיו רק מראה איך היא מנסה לדחוף אותו ממנה. דיויד לא רק מקסים, ואנושי.. הוא יהיה הורה מדהים לדעתי, ומסכימה שקית לא כי נדמה שהוא לא שולט בכעס שלו, הוא מפרש כול גילוי רגישות לילדה ולדיויד כאל חולשה או משהו. הוא כול הזמן בעמדת מגננה. נקווה שדיוויד ימשיך להיות כזה רך כלפיו ולא יעיף אותו (הוא אוכל ממנו הרבה חרא...) אני מפוחדת מבילי וקלייר. לא בטוחה שאדם עם הפרעות כאלה הופך עורו אחרי כמה חודשים של טיפול תרופתי. יכול להיות שהוא עוד יפתח אובססיה לקלייר ואז במעידה הראשונה שלה (הילדה לא עקבית) נמצא אותה בשקיות. למרות שזה סתם לא ריאלי אני מקווה שאיפשהו בגיל עשרים היא תמצא את היועץ הזה.

Veganiny J

New member
אני סלחנית כלפיה, חביבתי

רק משום שאני יכולה להבין אותה, מהבפנוכו המעוות שלה. אני ואתם לא מכירים מספיק (עדיין?), אבל בוא נאמר שאת תהומות העיוות והחתירה לקיצונויות להרגיש משהו, כלשהו, אני מכירה מקרוב. (לא, אני לא בוגדת באלמוג עם שלל גברים מכל הצורות והצבעים, אני את תקופת העיוות שלי עברתי, ויש כל מיני סוגים של קיצונויות לבחור מהם). התהליך שלה הוא הכי אישי לי, ואנושי בצורה הכי נכונה ותובענית, שלעתים אני ממש נותרת פעורת פה למול המסך, תוהה לעצמי "איך הם ידעו..?"

IkMfNiY

New member
פרק טוב

ורק השני שיצא לי לראות בעונה השנייה. כשיתחילו השידורים החוזרים, אני אתחיל להקליט גם את העונה הראשונה, שראיתי את רוב הפרקים בה. בכל מקרה, פרק מעולה. מדהים אותי כל פעם שלמרות שהפרקים מאוד ארוכים, יש בהם משהו מאוד מעניין שגורם לי להמשיך לצפות בהם. שילוב של העלילה, הצילום ועוד כנראה. באמת פרק טוב. רק שאלה אחת- מי זה הבנאדם החולה שנייט ביקר? יעל

למעלה