I'll Take You 2x25

Cartman

New member
הפרק שהיה עכשיו - ספויילרים כמובן

אחלה פרק. שמחתי שנייט גילה סוף סוף את כל האמת על ברנדה, ועכשיו שיעיף אותה כבר לכל הרוחות. הפלאשבאקים של ריקו היו נחמדים ותמיד טוב לראות רגעים חמימים כאלה מהעבר כשכל הדמויות שוקעות עמוק בחרא, וגם נזכרתי איזו דמות מגניבה היה נתניאל וחבל שהוא מת בפרק הראשון. עצוב לי על גארי שפוטר, אבל אני שמת שרות סוף סוף נפתרה מניקולאי הפוץ הזה, חבל רק שהיא הוציאה עליו כמה מיליוני דולרים בפרק הקודם. יש לי הרגשה שקלייר לא תתקבל למכללה הזאת. קית' יצא כלי, אני מת על התפרצויות הזעם שלו וחבל שלא מראים יותר קטעים שלו בעבודה. וקרונר סוף סוף נופלים כנראה, וככה מסתיים לו אחד הצירים המרכזיים של העלילה בתוכנית הזאת. ריקו מותק.

SupeRonit

New member
הפרק של היום

מדהים
פרק אחרון לעונה,או "סתם" מלא קצוות ותפניות
מה היה לנו
ההורים של ברנדה מחדשים נדרים
נייט וברנדה נפרדים
ליסה יולדת בת,מיה
דיוויד וק'ית נבחנים לאימוץ טיילור
ק'ית מכה דייר בצורה אגריסיבית (ולא ראויה)
היועץ של קלייר עוזב בשברון לב
רות וניקולאי נפרדים גם
שכנה שפדריקו "אימץ" הולכת לעולמה,ומורישה לו 490,000 $
אנו לומדים מה הביא את פדריקו לעסוק במקצוע
מקווה שלא שכחתי כלום
דעתי על הפרק (בהתאם לסעיפים למעלה)
בדיחה גדולה
סצנה חזקה
מרגש וסמלי (ובכלל חשבתי שהתינוקת מתוקה)
דיוויד וק'ית היו חמודים היום-אהבתי ביותר
אלימות מיותרת וחבל שקרתה
לא ממש משנה לי,אבל הוא היה חמוד
מגיע לרות שהיא נותנת את הנשמה מישהו יותר טוב מ'אדון "בסדר"' שלנו
זה גורם לך לרצות לאמץ שכנה
מ-ה-מ-ם,אהבתי את התהליך שעבר עליו,למדנו להכיר עוד צד באישיות שלו,וזכינו לראות אותו צעיר (איך שתסרוקת משנה את הבן-אדם)

Cartman

New member
זה פרק סיום עונה?

מסביר הרבה. כן, העבודה על התסרוקת של ריקו הייתה מעולה. בכלל, בקטעי הפלאשבאקים הם עושים עבודה מעולה באיפור כדי להראות שזה היה לפני כמה שנים, זה לא קיצוני מדי אבל לא נראה בדיוק כמו עכשיו, אחלה. ועוד מישהו חושב שהתינוקת היתה טיפה יותר מדי מגודלת בשביל פגית שנולדה באותו יום?

Cartman

New member
אה, ומה יהיה עם ברנדה ונייט?

מישהו פה חושב שהם באמת נפרדים, לתמיד? יש לי הרגשה חזקה שלא, ברנדה היא דמות חשובה מדי כדי להעיף אותה פתאום מהתוכנית, ואי אפשר להשאיר אותה בתוכנית בלי שיהיה לה קשר כלשהו לאחד מבני פישר.

tslilush

New member
רציתי לשים ספויילר אבל חבל להרוס

כמו שנהרס לי... עצוב לראות עונה שלמה ולדעת מה יהיה. בעעע הימנעו מספויילרים

Neta558

New member
זה תמיד ככה עם תינוקות בטלויזיה

לא יכולים להשתמש בתינוקות בני כמה ימים וזה תמיד נראה מוזר שכל התינוקות נולדים במראה של בני כמה שבועות. כנראה שהם לא רצו לוותר על התמונה של רות מחזיקה בנכדה..

SupeRonit

New member
שהיה קטע מרגש בפני עצמו

אני כזה:"אמא תראי,היא מחזיקה פעם ראשונה את הנכדה הבכורה שלה!אמא אמא אמא אמא אמאאאאאאאאאאאאאאאא תראי
" -ואמא שלי לא רואה את זה בכלל,וסתם ישבה לתומה בספה וקראה עיתון

SupeRonit

New member
אני משערת שזה פרק סיום העונה

נראה לי הגיוני לפחות (לפי כל הפיתולים והסיבוכים).. ובקשר לתינוקת: ליסה אמרה לרות שהיא נולדה מוקדם מהמושער=פג-בשביל להסביר את ההגעה המוקדמת לסדרה.. אבל בעצם אם התינוקת נולדה פג=היא צריכה להיות בפגייה (ולא בבית) ואם עברו מספר חודשים והיא השתחררה מהפגייה,לא היו צריכים לציין את זה בכלל.. הבנתם משהו (איך שאני כותבת מבולגן)
ואיך אתה קורא לתינוקת קטנה מגודלת-אותי זה מצחיק (ואני יודעת שלא התכוונת לזה)

Neta558

New member
לא בהכרח

היא אמרה שהתינוקת הקדימה בכמה שבועות, זה לא אומר שהיא בהכרח צריכה להיות בפגיה. אם היא נולדה שבועיים לפני הזמן ובמשקל מספיק, היא יכולה להשתחרר כרגיל. נראה לי סתם פרט משונה שהם הכניסו..

Tori Amos

New member
לגבי התינוקת

לי נראה שהיא אמרה שהיא נולדה מוקדם להסביר (לנו) למה נייט לא נמצא שם איתה (בלידה או אחריה). הוא בכלל יודע? כנראה שכאמא היא תפסה שכל והבינה שמי שתתמוך בה באמת היא הסבתא.

Cartman

New member
לפי האתר tvtome

הפרק הבא הוא פרק סיום העונה. לפי מה שהבנתי קשת מתכננים לעשות סבב של שידורים חוזרים של שתי העונות האלה ואז להביא את העונה השלישית. אוף, זה עוד מלא זמן!

Neta558

New member
ויש דמות חדשה ../images/Emo8.gif

מיה
כרגיל בסדרה, ההתנהגות של הדמויות מוזרה לחלוטין. רות הולכת לבקר את ליסה עוד לפני שאחת מהן טורחת להתקשר לנייט ולהודיע לו שהוא אבא. רגע לפני כן מראים אותו מדבר בנייד ובכל זאת הוא לא מקבל לשם שיחה שכזאת.. מר אני-עומד-למות-כל-רגע (לא קלטתי את השם שלו) מסתמן כדמות מענינת. נראה שהם חותרים לקראת איזו ידידות מוזרה בינו לבין נייט כחלק מההתמודדות הדיי בנאלית של נייט עם המה-שמו שיש לו במוחוס. מענין אם היחס של ריקו לעבודה ולענין השותפות ישתנה עכשיו, אחרי שקיבל ירושה גדולה שכזאת. בעצם, מענין אם היחס של דיוויד לריקו ישתנה בעקבות הירושה.. אגב, משהו לא מסתדר בענין הבנים שלו, הוא סיפר שהם קראו לה "סבתא", אבל כשהם גרו בבית הקודם, מול אותה זקנה, הבן הקטן בקושי נולד ובטח שלא דיבר. והיא לא הוציאה עליו כמה מיליוני דולרים, רק 87 אלף
מענין מי יהיה הרומן הבא שלה.

SupeRonit

New member
הוצאת לי את המילים מהמקלדת

הילד הקטן רק בן כמה חודשים
בלופר ב"עמוק באדמה". למרות שבוודאי הוא כבר בן שנה,כי הזמן בסדרה הזאת
.. 1.פתאום היא בהריון,פתאום היא חודש חמישי,פתאום היא יולדת (ליסה) 2.פתאום הם נפגשים,פתאום הם שבעה חודשים יחד,פתאום שנה למפגש בינהם (נייט וברנדה) 3.פתאום הוא נולד,פתאום הוא מדבר (חואן או שאולי אגוסטו)

Neta558

New member
אבל זה לא ענין של זמן טס

כי אנחנו יודעים מתי הם עברו דירה ביחס ללידה של הילד. גם אם עברו כמה חודשים בין לבין, זה לא מספיק כדי שהוא ידבר. אבל באמת הזמן קצת יותר מדי טס, והרבה סיפורים הולכים לאיבוד בדרך.

SupeRonit

New member
עם הסדרה הזאת צריך ללכת לאט-לאט

זאת אומרת לשחזר צעד-צעד - בכללי 1.ונסה ילדה 2.הם עברו דירה כשהילד בן חודשיים 3.סיפור השיפוץ שהילד בן ארבעה חודשים 4.מאז עברו עוד שלושה חודשים - החברות של נייט וברנדה כאשר הם חגגו שנה הילד היה בן ארבעה/חמישה חודשים+שלושה (הם לא חשבו שרונית מישראל תשב ותעשה להם חישובים כאלה)
למישהו יש חישובים סותרים
לפרטוקול-יש עוד כמה חישובים בשרוול,רק שאני כותבת בשינה (רמז מאוד ברור)

הילהל

New member
את ממש בעד ריקו../images/Emo8.gif

149,000 מתוקה, לא 490... אבל את נחמדה שאת רוצה להעניק לו יותר! קצת אידיוטי מצד נייט להתלהב אנושות מהיכולת של ההורים לסלוח ואז להתנהג בפרץ זעם קדוש, לא? נו מילא, אולי סופסוף הפסיכופתית שלו תמצא עזרה נפשית טובה (אולי אותם כדורים שאחיה לוקח?) נדמה לי, או שבילי מתכנן לקלייר משהו ממש אכזרי?

Cartman

New member
בקשר לבילי, אני מקווה

מה הוא הפך לכזה חנבג' משעמם?! איפה בילי הפסיכופט שרצה לקלף לברנדה את העור? ששיחק לנייט עם המוח? שהיה לו שיער כמו ליזהר כהן? יאללה, שיהיה קצת אקשן בתוכנית הזאת סוף סוף! נמאס לחכות עונה שלמה בשביל פרק סוף עונה טוב!

SupeRonit

New member
שייתן לי את ההפרש ../images/Emo6.gif

ואין לך מושג כמה שמחתי בשבילהם. כי אני מרגישה שמכל הדמויות הכי אפשר להזדהות איתם: אמא-אבא(-שני ילדים),שנאבקים לפרנס את המשפחה (הכי יומיומי,משלנו)..
פתאום זה לא נראה כל כך נורא שפיטרו את וונסה בפרק הקודם

למעלה