אני מהזה אבל מהזה כועסת על ליהי!!!
אני הייתי על אוליבר והיא על אזארו. בתחילת השיעור התרחש אירוע היסטורי שהוא: רועי הסכים לי ולליהי להתחלף!!!!! וליהי לא רצתה!!! יווווווווו עצבים איתה....!! קיצור, לא היה משהו...הוא הכי שונה מאזארו....ולא שזה רע..אני פשוט לא מתה עליו...
המ...חימום ~סביר~ לא משהו... ואז עשינו מסלולון כזה של 4 מכשולים ולא היה טוב אבל נגיד כי אין לי כח לפרט... ואז עשינו את אותו מסלול רק בסדר אחר ז"א מ-4 ל-1...ורועי אמר לעשות כמו ג'אמפ אוף...ומי כישרון?!? אני כישרון...!! אחרי הקפיצה הראשונה לא היה הייתי איתו ואז עשיתי סיבוב קצת קטן מידי...ובואו נגיד ככה, אני רציתי לקפוץ מרחוק, אבל לא הייתי בטוחה שהוא יקפוץ ואז התבלבלתי בעצמי ואוליבר לא ידע מה לעשות אז הוא קפץ על, כן, על המכשול..חח והכל התפרק ועפתי לו על הצאוור וזה היה ככה בערך~מעתיקה מהשיחה של מור~: קיצ עשינו מסלולון ~בשוק מעצמי שהצלחתי לשמור אותו כל המסלול בקאנטר אקטיבי!!~ ואחרי שעשינו 1-2-3-4 רועי שינה לנו את הסדר..ז"א 4-3-2-1...אז עשיתי...טיפה מבלבל אבל לונורא...קיצור אחרי פעם אחת לכיוון השני רועי אמר לעשות כמו בג'אמפ אוף, לקצר ולטוס קדימה..סבבה..קפיצה ראשונה לא הייתי איתו כי הוא קפץ ממש מרחוק...בלאט עם הסוס הזה...תמיד מעדיף לקפוץ מרחוק...חרא..אני רגילה לאזארו שתמיד מכניס עוד צעד ועוד שניה נתקע במכשול...חחחח בקיצור אחרי המכשול הראשון דפקתי חתיכתתתת קיצור ובאתי טיפי באלכסון..עכשיו הצעדים לא הסתדרו ממש ולא ישבתי בדיוק בפוזיציה שיכולתי לקבוע אם נקפוץ מרחוק או מקרוב...אז הוא לא ידע מה לעשות ופשוט קפץ ~על~ המכשול..חחח סוס פג...בקיצור הרגשתי איך לאט לאט אני עוברת מהאוכף לצאוור שלו, מאבדת ארכובות, עוד שניה נופלת, מחבקת לו את הצאוור על הרגליים כדי להתייצב, מתיישבת על הצאוור ועוצרת אותו...חחחחחחחחח יו מור זה היה פשוט ~הכיהכיהכיהכי~ הזוי..חחחחחחח ורועי כמובן נלחץ וישר שואל "את בסדר את בסדר???!???!???" ואני מתפוצצת מצחוק..כאילו...קטע עצוב אבל שיא הצחוקים..חחחחח המ...ואח"כ עשיתי שוב מהתחלה והיה סביר....בערך.... טוב, יש לי עוד דרך מאודדד ארוכה עם הסוס הזה....
~ידיים, רגליים, מבט!~