מעב"ר

arieledaho

New member
לופיו הגבר!!!!

חולה על הסוס הזה גרררררררררררר
~אהבה ממבט ראשון~ חחחחח

MorH

New member
../images/Emo174.gif מזהגבר

טנק !!! היום הוא היה ממש מניאק ! אני באה להכניס אותו למרעה וקשה לסובב אותו כשמובילים אותו אז אני דוחפת לו את הכתף כדי שיפנה ימינה והקקי הזה פשוט ממשיך לי על הרגל אז הוא חיכה כמה שניות כדי לקלוט להכניס לקופסא החלולה שלו שהוא על הרגל שלי ואני בינתיים בועטת בו אין הסוס הזה לא מרגיש כלוםםם...

ה צ י ף

New member
איזה סוס ענק למה הוא משמש אצלכם?

לרכיבה? לכירכרה? איזה זגזע הוא?

MorH

New member
../images/Emo174.gif

נעשה איתו טיולים בכרכרה וגם ולטיז' ( אם ככה רושמים ) לילדים הקטנים אין לי מושג איזה סוג הוא בדיוק חח לשבת על הדבר הזה זה כמו בכורסא...

arieledaho

New member
אם הוא למכירה תודיעי לי ישר!!!

אני לא יכולה איתו הוא מדהים!!!

MorH

New member
אני לא מבינה מה את מתלהבת../images/Emo174.gif

מהטנק הזה הוא בקושי זז אפילו בלונג' הוא לא עושה קאנטר זה לא מזיז לו שום דבר טוב המשך באיסיק חח...

איי איי איי

אל תדברי ככה על לופיו! כזה תינוק..אפילו שהוא יכול להרוג את שני הסוסים שהוא איתם במרעה הוא מפחד להתקרב אליהם ובורח מהם

arieledaho

New member
וקצת עם פיורינה....

תמונה אחת מאלף חחחחחח עם כל הסוסים באורווה חחחחחח מורוש אני עוד מעט מעלה גם שלך כוסית שליי!!

InSiGnIfIcAnT

New member
אני מהזה אבל מהזה כועסת על ליהי!!!

אני הייתי על אוליבר והיא על אזארו. בתחילת השיעור התרחש אירוע היסטורי שהוא: רועי הסכים לי ולליהי להתחלף!!!!! וליהי לא רצתה!!! יווווווווו עצבים איתה....!! קיצור, לא היה משהו...הוא הכי שונה מאזארו....ולא שזה רע..אני פשוט לא מתה עליו...
המ...חימום ~סביר~ לא משהו... ואז עשינו מסלולון כזה של 4 מכשולים ולא היה טוב אבל נגיד כי אין לי כח לפרט... ואז עשינו את אותו מסלול רק בסדר אחר ז"א מ-4 ל-1...ורועי אמר לעשות כמו ג'אמפ אוף...ומי כישרון?!? אני כישרון...!! אחרי הקפיצה הראשונה לא היה הייתי איתו ואז עשיתי סיבוב קצת קטן מידי...ובואו נגיד ככה, אני רציתי לקפוץ מרחוק, אבל לא הייתי בטוחה שהוא יקפוץ ואז התבלבלתי בעצמי ואוליבר לא ידע מה לעשות אז הוא קפץ על, כן, על המכשול..חח והכל התפרק ועפתי לו על הצאוור וזה היה ככה בערך~מעתיקה מהשיחה של מור~: קיצ עשינו מסלולון ~בשוק מעצמי שהצלחתי לשמור אותו כל המסלול בקאנטר אקטיבי!!~ ואחרי שעשינו 1-2-3-4 רועי שינה לנו את הסדר..ז"א 4-3-2-1...אז עשיתי...טיפה מבלבל אבל לונורא...קיצור אחרי פעם אחת לכיוון השני רועי אמר לעשות כמו בג'אמפ אוף, לקצר ולטוס קדימה..סבבה..קפיצה ראשונה לא הייתי איתו כי הוא קפץ ממש מרחוק...בלאט עם הסוס הזה...תמיד מעדיף לקפוץ מרחוק...חרא..אני רגילה לאזארו שתמיד מכניס עוד צעד ועוד שניה נתקע במכשול...חחחח בקיצור אחרי המכשול הראשון דפקתי חתיכתתתת קיצור ובאתי טיפי באלכסון..עכשיו הצעדים לא הסתדרו ממש ולא ישבתי בדיוק בפוזיציה שיכולתי לקבוע אם נקפוץ מרחוק או מקרוב...אז הוא לא ידע מה לעשות ופשוט קפץ ~על~ המכשול..חחח סוס פג...בקיצור הרגשתי איך לאט לאט אני עוברת מהאוכף לצאוור שלו, מאבדת ארכובות, עוד שניה נופלת, מחבקת לו את הצאוור על הרגליים כדי להתייצב, מתיישבת על הצאוור ועוצרת אותו...חחחחחחחחח יו מור זה היה פשוט ~הכיהכיהכיהכי~ הזוי..חחחחחחח ורועי כמובן נלחץ וישר שואל "את בסדר את בסדר???!???!???" ואני מתפוצצת מצחוק..כאילו...קטע עצוב אבל שיא הצחוקים..חחחחח המ...ואח"כ עשיתי שוב מהתחלה והיה סביר....בערך.... טוב, יש לי עוד דרך מאודדד ארוכה עם הסוס הזה....
~ידיים, רגליים, מבט!~

../images/Emo180.gifיום שני../images/Emo180.gif....

היה כיף!!!!!..... בתחילת השיעור שיתחממנו בילבי ובנצי יתנגשו כי הילדה שרכבה על בילבי לא ידעה שמואל לשמואל... אחרי זה הקנטר הסוסים ניבהלו ורק ג'ינג'י היה רגוע
....הילדה שרכבה על בילבי כיוונה אותה בדיוק לתחת של ג'ינג'י אבל הוא לא בעת באה הוא רק מעד כי היא דחפה אותו......אחרי זה קפצנו איקסים....היה ממש טוב הוא לא רץ ולא נירדם...אחרי זה קפצנו מין קומבינציה גם היה טוב
....ובסוף השיעור הוא אמר לנו אחרי הקפיצה הראשונה ישר לעצור את הסוס...אז...אני וג'ינג'י עצרנו תמין הכי קרוב למיחשול...(זה באמת היה קרוב...) ..בקיצור היה לי שועור
מושלם

היה פשוט מטורף..

אני וריין עבדנו על סליידים..(והלך לנו ממש טוב
) אני וירדן עבדנו על אוקסרים של איזה 3-4 מטר.. בא לי לפרט קצת.. אז קפצתי על ריין בהתחלה היה ממש טוב, עשינו כמה פעמים קומבינציה בהתחלה איקסים בסוף 80 ואז שני רצתה שנקפוץ קצת את כל המכשולים במנאז' פעם-פעמיים ואז מסלול..אז לחביות לא הייתה בעיה..והיא נתנה זינוק מדהים ואז קפצנו גם את שני האוקסרים שהיו בגישה של מעגל שממש אהבתי את הגישה ואז באתי לניו-ג'רז..וסך הכל קפצתי אותו איתה לפני שבועיים.. הבאתי אותה יותר מדי פתוח אז בצעד האחרון לא הסתדר לה ואני קצת זרקתי אותה גם הגב אז היא נתנה לי חתיכת סירוב, התיישבה לה על האחוריים(בקרוב שלוחים לי תמונות יפות של זה..חח) ואז שני עלתה עליה לקפוץ איתה את זה והיא גם פעמיים ראשונות סירבה לה..ואז שני באה מצד שני וריין קפצה יפה..ואז שוב מהצד של הסירוב ושוב סירבה ועשתה מין קפיצה לצד..ואז שני באה שוב וריין קפצה לחוץ נורא..ואז שוב וקפצה נורמלי וליעל כאבה הבטן ולא היה לה כח לקפוץ כנראה אז עליתי על ירדן ועשיתי איתו את אותו מסלול..ואז קפיצה ראשונה קצת עפתי מההדף כי סך הכל יחסית לקפיצות השטוחות של ריין יש לו וואחד קפיצה..חח אז המשכתי את המסלול, אוקסר, חביות וכל מיני כאלה..ואז באתי לניו ג'רז..וממש הלחצתי אותו..ליודעת בגלל שהוא כזה פדלעה אני מרגישה שהוא לא זז ואני דוחפת אותו יותר מדי, אבל ככה הקצב שלו..בקיצור אני יושבת לי בכיף מחכה שיכניס לפחות עוד 2 צעדים לפחות לפני הקפיצה והוא דופק לי קפיצה מאיזה 4 מטר לפני המכשול.. ואני כולה "וואאעעעע" חחח יש את זה בידיאו וזה כזה גאוניייי חח אז הוא נתן קפיצה מרחוקקק, איזה 4 מטר לפני המכשול וקפץ גבוה יחסית למכשול וכמעט עפתי אבל היה מצחיק..ואפילו מיכלצ אמרה לי שסיפקתי להם הנאה היום באימון..אז כולי אושר..חחח זהו..כמה כתבתי

עוד אחת..

היא מתוך סרטון אז האיכות לא משו.. זה בפעם השניה שבאתי לניו-ג'רז..רואים שהייתי לחוצה

חחח... בסרטון זה היה כל כך מצחיק...

אח"כ ירדו לי ולשני דמעות מרוב צחוק
ועל אמת זה היה הדבר הכי מפחיד שראיתי בחיים....חחח נתתי כזאת צרחה... וד"א יש תמונות שלי?

חחחח זה היה פשוט מטורף..

באמת שאני לא מבינה איך שרדתי את זה.. העיקר קיבלתי רישמית את התואר אינדיאנית
אני חייבת את הסרטון הזה! כה יש תמונות מדהימות שלך=] כי רכבת מדהים.. אני יעלה לך לאנשהו כבר יותר מאוחר
-->

למעלה