מעב"ר

גחצי

New member
קפיצות עם ליאן

שיעור רגיל של קפיצות. לא הרגשתי שהתקדמתי במיוחד מבחינת גובה או ישיבה... אבל המריכה הקודמת שלי עברה ועשתה כזה "מי זאת התותחית הזאת?", והיא אמרה לי שמרוב שהשתפרתי היא לא מהה ~מסמיקה מנחת~, ובת שירות של הרכיבה הטיפולית גם פירגנה לי, וכולם לחצו שאני אבוא לקייטנה והכל... קיצור בקטע הזה היה בסטטט. רק חבל שלא הרגשתי כאילו השיעור הזה הוסיף לי משהו...

LeAnNe

New member
לסוסה קוראים ליאן../images/Emo6.gif../images/Emo62.gif

אני מקווה שהיא טובה.

גחצי

New member
לאאאא ../images/Emo3.gif

למדריכה קוראים ליאן. לסוס קוראים טוויל...

MorH

New member
חח../images/Emo174.gif יש לך בעיות עם הצילום

שלי?!!! סתמי היא כוסית
אהמ וגמאת אהמ...

שירלי317

New member
סידנוששששש

היום שעור דרס' עם סידני...היה חביב... לאט לאט מתקדם... מה שבטוח יותר טוב מהשעורים האחרונים... אבל בהתחלה לא היה משו... הייתי טיפה עייפה נראה לי.. אבל בסוף היה מעולה...! =) הדס אמרה שכנראה שעור הבא נתחיל לעבוד טיפה יותר על תרגילים בדרסז'.. אה, ובגלל שילדה אחת שרכבה על שאדו הטיפשון פחדה לעשות עליו קנטר אז הדס נתנה לי לעשות עליו קנטר וזהו... ואז שטפתי את הכוסון.. ולפני זה גם שטפתי את השקסית!
יום שישי אני טסה לקפריסין להופעה של DEEP PURPLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Saint Marko

New member
שיעור קפיצות

היה לי שיעור השלמה משבוע שעבר, קיצר שאלו אותי אם אני רוצה לעשות שיעור קפיצות.. אז אמרתי יאללה... ולא קפצתי שנה. זה התחיל באיקס קטן וחמוד בטרוט ונגמר במסלול של 9 מכשולים חלק איקסים וחלק לא... היה הכי כיף בעולם! קפיצות רווולז!

../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifהיום

דרסאז' על ונוס בהתחלה סתם עבדנו על מעברים של טרוט-הליכה.. אחרי זה שוב בלי ארכובות אבל היה הרבה יותר טוב בטרוט.. ואז עשינו לגילדים, והלך לי דווקא די טוב! חחח
ואז בקאנטר היה יותר טוב מפעמים קודמות אבל לא הייתי מרוצה.. וזייהו היה בסך הכל יותר טוב מהשיעורי דרסאז' הקודמים והיו עוד דברים

נַעָה!!!

בא לך לסתום??!!! זה שהסוסה לא על התג לא אומר כלום זה רק כי אני מוכשרץ
חח סתם זה כי זה רחינה שמקפידה על זה יותר והיה לך שיעור ממש יפה ואת יושבת אחלה וגם הקנטר היה יפה מאוד אז תשתקי! זהו ..הוצאתי את זה.

סוף סוף שיעור קפיצות נורמלי

רכבתי על שייניג..7וחצי בבוקר..התכלנו והוא לא זז בכלל וקפצנו איקס ממש נמוך בטרוט ואני פשוט שונאת לקפוץ איתו בטרוט כי הסוסה שרכבתי עליה עד עכשיו תמיד עושה צעד קאנטר לפני המכשול והוא לא..וזה דיי משנה לי הכל..אז היום היה יותר טוב אבל גם טעון שיפור.. אחרי זה הוא הוסיף איקס יותר גבוה בטרוט ואחרי זה עוד איקס בקנטר והלך לי מצויין עם הצעדים וזה..אחרי זה עשינו מסלולון של איקס 5 צעדים אפרייט 3 צעדים אוקסר די נמוכים ואז אחרי זה היה קומבינציה ממש גבוה (כמובן יחסית אלי)של איזה מטר + והלך לי חלק חוץ מזה שבהתחלה לא הסתכלתי אז פספסתי את הקו ממש במכשול הראשון אבל אז עשיתי שוב מהתחלה והיה מצוין!!! גאה בעצמי.. אחרי זה עשינו לונג ועיוני בקורס..היה נחמד..וסתם נשארתי עד 7 וחצי עיייפפפפפפפפה

lions queen

New member
../images/Emo23.gifבא לי לרשום.. =]

אני חולה.. =[ שוב.. =[ רכבתי עך ךיברטי בערך שלוש וחצי שעות של הליכה.. כל כך הרבה הליכה שפשוט התחלתי להשתעמם... אבל היה חם מאוד
וריחמתי עליה.. חוץ מזה שהי בהריון וחרם על הסוסה אז עשינו סתם הליכונת לבית עובד שמה ובכבישים היא קצת התחרפנה כרגיל.. במעבר הזה בין שני הכבישים היא פתאום התחילה לדפוק באקים ולעמוד על 2.. (חאפרית אחת) לא יודעת מה קרה לה פתאום... אז ירדתי ממנה והרגעתי אותה וחצינו ברגל.. היא נרגעה.. וזהו.. הכלבים באו איתנו כרגיל והיה נחמד.. כל הדרך דיברתי בטלפון ואכלתי פרות
ואז חזרתי וגיליתי שיש לי חום.. =\ חרא.. =[ ולא הלכתי לניצנים כי אני הומואית.. =\ *סורי אלה וענבר*
אה וצילמתי אותה עם הפלאפון אבל אין לי איך להעביר למחשב.. חבל..

PinkHorse

New member
אחד השיעורים הכי גרועים בחיים שלי

בעצם כבר יצא לי החשק לרכב. אולי נעשה איזה הפסקה של חודש, למרות שזה נראה לי ממש לא רציני
. סתם אני לא יודעת בכלל מה לעשות, אני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי
.

MorH

New member
../images/Emo174.gif מעייף ../images/Emo178.gif

בגלל שאין שיעורים בחופש ( גמלנו אין =P ) הקבוצות מחולקות לקורסים אז הסוסים לא עובדים כמעט ואנחנו צריכים לרכב עליהם אז ב4 וחצי איכפתי את בוזית עליתי עליה והיה היום דווקא לא משו היא יותר מדי התנגדה לי ליד ואז השתמשתי יותר בדורבן והיה יותר טוב לפחות בקאנטר היא הלכה לי רגוע ירדתי ממנה שטפתי אותה ועליתי על חצי חח הוא היה ממש חמוד היום עבדתי איתו על הארכת צוואר בטרוט וקצת בקאנטר איזה חמוד הוא בפליינגצ'אנג'ים ( אם רושמים ככה ) אז ירדתי ממנו שטפתי ועליתי על פיורינה לא היה משו כמו תמיד אבל היום קצת השתפר מפעמים קודמות למרות שהלך היום מגעיל אני הרגשתי שיש קצת שיפור ושמתי לה היום אוכף שעוד לא רכבתי עליה איתו ובטורט ישיבה זה פשוט ממש נוח אממ וזהו להיום אה ולופיו הדאב הזה דרך עלי הלכה לי הרגל זה כאילו 5 סוסים דורכים מניאק ...

למעלה