בוקר

nutmeg

New member
../images/Emo141.gif בוקר

יוצאים לאחו עוד כמה דקות. יום יפה היום. אל תשבו מול המחשב אם יש לכם ברירה אחרת! יאללה! החוצה!! עדיין יש אויר נורמאלי!

../images/Emo42.gif איזה בוקר ואיזה בטיח

אצלי זה עדיין יום שישי. אתמול ב-16:00 הלכתי לתפוס, כך לפחות חשבתי, תנומת צהריים. נחשו מתי התעוררתי? נכון, בשעה 5:00 בבוקר היום. כנראה שזה בגלל השבוע העמוס והמעייף שהיה לי בעבודה. (המון זבל לקראת פסח) בקיצור, החלטתי לנצל את הגזרה ולהשלים כמה משימות טורדניות שאני דוחה בחודש האחרון. צרבתי המון דיסקים והקלטתי את המיוזקל של באפי ואוסף של מתי כספי על קלטות בכדי שיהיה לי למה להאזין באוטו. All in all - בוקר סביר.

דן צ

New member
לא אמרו לך שאסור לצרוב?

רחי, תסבירי לו בבקשה את חומרת העיניין!

דן צ

New member
בוקר טוב , צריך עזרה נפשית

חמותי באה לבקר היום, תחזיקו לי אצבעות

miss tamborin

New member
../images/Emo42.gifבוקר..

כואב לי ההראש!! אני חושבת שזה מסכם את עיניין הבוקר להיום... דןצ-
|דביקון מחזיק אצבעות|

דן צ

New member
תודה מעין , את צדיקה בסדום ../images/Emo140.gif

אף אחד לא תמך בי

miss tamborin

New member
וככה גומלים לי?? ככה?

חצי שנה אני כותבת בפורום הזה ועדיין לא למדתם שהשם שלי הוא מעיין ולא מעין או כל וריאציה אחרת לשם שעולה בראשכם?!?!!
אני רשמית הפסקתי להחזיק בשבילך אצבעות!! מעיין <מועלבת>

דן צ

New member
יווו, נשבע לך שבהתחלה כתבתי מעיין

אבל אז נזכרתי שאת רוצה ב"י" אחד ולא ידעתי שזה להיפך, מצטער יקירתי!

Idan91

New member
רק רציתי להגיד ../images/Emo187.gif

שהביטוי "צדיק בסדום" הוא תמוה ביותר. צדיק בסדום? גם אחד לא.

אה, אבל זה בדיוק העניין!

שהיה צורך בעשרה צדיקים על מנת להציל את סדום.... ורק לוט היה! הגשנו - באופן מילולי, פינת הפלצנות היומית

Idan91

New member
החזיקו אותי, בבקשה. ../images/Emo187.gif

א. לוט הוא הדמות השנואה עליי בתנ"ך. ב. לוט צדיק?! ח-ה. גם אם הוא נחשב לכזה (אלוהים השוביניסטית הזאת!), הוא פוסטם ברמה. "קחו את שתי בנותיי שלא ידעו איש, ועשו בהן כטוב בעיניכם..."

Idan91

New member
אגב, ../images/Emo187.gif

הציטוט לא מילה במילה. הציטוט המדויק הוא: "אלנא אחי תרעו, הנה נא לי שתי בנות אשר לא ידעו איש, אוציאה נא אתהן אליכם ועשו להן כטוב בעיניכם..." (את זה הוא אמר בתגובה להמון סביב ביתו שדרש: "הוציאם אלינו ונדעה אותם..." (על שני אורחיו, המלאכים)

אבוא להגנתו, למרות...

למרות שאין ספק שהיו בו צדדים רעים (הוא הלך לגור בסדום הרי...), התנ"ך כן מתייחס אליו בתור צדיק. או סוג של... קודם כל, זה שהוא היה מוכן להקריב את 2 בנותיו על מנת להציל את האורחים... יש בזה גם משהו חיובי. במיוחד אם הוא ידע שהם מלאכים... חוץ מזה, הבנות האלה גם כנראה לא היו שרה אמנו, הם זיינו אחר כך את לוט אחרי ששיכרו אותו... וחוץ מזה, הוא הדמות השנואה עלייך?! מה עם עשיו, לבן, פרעה, פנחס! האמת, אני אפילו יותר שונא את אליהו הנביא!

Idan91

New member
ובכן, ../images/Emo187.gif

א.בקשר לזה שהתנ"ך כן מתייחס אליו כצדיק - על כך אמרתי "אלוהים השוביניסטית הזאת..."
ב. להקריב את שתי בנותיו?! למה-מה-קרה?! האורחים רצו לדעת את האורחים אשר היו זכרים, שיציע את עצמו. ג. הוא לא ידע שהם מלאכים, ובכלל, אם כבר העובדה שהוא לא ידע שהם מלאכים היא זו שמשחקת לטובתו, שכן מלאכים כל אדם ישמח להציל, וסתם אנשים... לא כל אחד. ד. הבנות לא סיינו אותו להנאתן. המסכנות התעוררו בבוקר בתוך המערה, הסתכלו סביבן, וראו רק חורבן! הן חשבו שהעולם נחרב, והחליטו לדאוג להמשך קיום המין האנושי, או משפחתן. האמת, אני לא מאמינה שהן באמת אל ידעו כלום, כל מהלך האירועים שם מאוד מאוד מאוד תמוה. מה, לא היה ביניהן ובין לוט שום דיבור על מה שקורה? על זה שלא משמידים את כל העולם (שוב)? הן הרי ברחו אתו מסדום כל הדרך, הן ידעו שאסור להסתכל לאחור, אמא שלהן אפילו הפכה לנציב מלח בשלב מסוים... בכל מקרה, יש גם פרשנויות שונות לסיבה שהן עשו את מה שעשו, או שהן היו ממש ממש טיפשות, או שהן היו פמינסטיות בצורה מחליאה
(לפחות הבכורה), או שסתם היו ממורמרות (שוב, לפחות הבכורה). האמת, אני שונאת גם את אמנון. מילא שאנס את אחותו, אבל שכתנן הכל ועוד "הִתחלה" בשביל זה?! מחליא.

עוד דמויות תנ"כיות נוראיות...

א. נבל הכרמלי - דמות הBAD GUY הקלאסי. ב. המן - כי מי יותר נורא מהמן? ג. יעקב - בסדר בגדול, אבל שקרן ותחמן ברמות מטורפות... ויותר מכל - ד. אלוהים - מה השטות הזאת של "נושא עוון אבות על בנים ועל בני בנים, על שילשים ועל ריבעים" - למה מה קרה???

Idan91

New member
לא יודעת, ../images/Emo187.gif

אנסים שנואים עליי יותר מסתם תחמנים ורעים.

הייזל

New member
ומה עם ארבעת האימהות?

כל אחת מהן היתה כלבה לא קטנה אפילו ובמיוחד רחל אהובת נפשם של יותר מדי אנשים.

למעלה