בוקר

הפעם האחרונה שאכלתי את זה../images/Emo68.gif

הייתה במפגש. וזהו. אני לא נוגעת בזה יותר. נמאס לי.

מיטללל

New member
ואילו אני חיסלתי חבילת טימ טאם שלמה

לבד ביומיים האחרונים. נמאס לי. אני יותר לא מתקרבת לזה (לפחות לא בימים הקרובים)...

leeloo

New member
אם כבר מעלימים דברים שפוגעים בנו

* זהירות! הודעה זו מכילה אייקונים לרוב לצורך המחשה* הנה עוד כמה: -
(הרי זה ברור, ההתמכרות מהירה וכואבת..) -
(לא פוגע, יכול לפגוע, שונאת את הריח..) -
+
(גם זה די ברור..) -
+
-
-
(רמות הקרינה הסרטניות..) -
-
-
(בייחוד אם נוהגים כמוני..) -
(התמכרות מאחד מהסוגים הגרועים ביותר) -
(התפרצויות של "מיאו" משונות..) -
(סתם בגלל המזל הרע..) -
-
(להקה נוראית!)
- וגם את הממזרים...

leeloo

New member
אתה תקום ותיפול ותקום ותיפול ותעמוד

ועכשיו תמתין.. זה בטח מה שהיה מתנגן בחדר אוכל בבוקר אם הייתי בקורס עכשיו..

De-Panther

New member
אייכס../images/Emo4.gif שונא את השיר הזה הבעיה היא

שהוא איכשהו נכנס לי לראש כל הזמן זה מה שקורה כשתוקעים לך כל הזמן את אותו השיר בנסיעות בבוקר

leeloo

New member
אני מפצה את עצמי

על כך שברוב חוצפתכם גמרתם את הטים טאם בלי לשתף אותי.. חוץ מזה, הוא יושב שם, אף אחד לא נוגע בו, לתת לו להתקלקל? לא, יותר הגיוני שמישהו יאכל אותו. המזל שלי, שהוא שוכב אצלי בארון..

leeloo

New member
זה בדיוק העניין

חשבתי שאני חלק מהכת שלכם... אחרי שדיברנו כה רבות על מה יהיה ההמנון שלנו.. הוא היה כל-כך מקסים.. דנץ עבד עליו הרבה.. ועוד המצאנו כל מיני קודים שאנשים לא יבינו.. אתם.. אתם החבאתם את הטים טאם.. you owe me.. אנשים פה צוברים חובות חופשי חודשי...

Paranoid Y

New member
בוקר חמים ונעים../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

גם מוזר ומשונה מאד.. השיער החליט להתפרע היום...(עוד פעם והוא ישלם על זה בחייו) ועוד פעם לא הצלחתי לאכול ארוחת בוקר לפני 4.. למשך שבועות (הכיבה תשלם ביוקר כנראה).. והמשקל עדיין בירידה... אז.. הטבע קורא לי... ואני הולך לבקר אותו לפני שתאכל אותו החשיכה.. אז..שיהיה יום טוב לכולם

אושר מ

New member
אחר צהריים טובים

מה קורה אנשים? אז הבית כולו שלי. אנוכי בודדה וגלמודה. אכלתי צהריים אצל חברים של ההורים. היה טעים. אתמול הייתי בחממה (מועדון בכפר ויתקין למי שמכיר). נהנתי מהמוזיקה, אבל היה על הפנים בכלליות. הם דחסו יותר מידי אנשים. כמה שהם טוענים שהם מקפידים על סלקציה.. אי אפשר היה לזוז או לרקוד. אני מעדיפה מועדונים אחרים... חוצמזה מישהו מוכן להסביר לי מה עושים עם בחור שלא רוקד? איך אני גורמת לו לרקוד?! הבאסה של יום ראשון מתקרבת.. עוד שבועים בבסיס...

leeloo

New member
בסוף נכנסת?

את יודעת לאיזה מועדון באמת כדאי ללכת.. ואם הבחור לא רוקד- אל תקחי אותו למסיבה בפעם הבאה.. יש מקומות אחרים שאפשר לקחת אנשים מסוגו...

אושר מ

New member
כן נכנסנו..

ואפילו בהנחה
. ולמה שאני לא אקח אותו? הוא רוצה שירקב בצד. אני ארקוד. ומידי פעם ננצל אותו ככה
.

jessy19

New member
ממקודם נסעתי עם חברים ליקנעם והיה

ממש כיף, נאלצנו להתפצל במכוניות ובסוף איבדנו אחד את השני אבל היה אחלה. כדאי היה מאוד לצאת לטיול הזה במיוחד כשזה עם חברים.

Idan91

New member
איבדתם אחד את השני ביקנעם?../images/Emo6.gif

איך הצלחתם??

jessy19

New member
התבלבלנו בדרך ולא הכרנו את המקום

בכלל וזה התחיל להראות כמו מחבואים.... יששש, אני עכשיו בבית ולא בבסיס בגלל שעשיתי תפקיד במשמרת שניה.

למעלה