החיפוש, הכאב הראש והחוסר מציאה..
ברגע שאמרתי להוריי שאני מתכננת לנסוע סוף שבוע הבא לאילת, הם נכנסו לשוונג של החיפוש. אמא - "תביאי עיתונים!" אבא- "אני אתקשר לחבר שלי ואשאל אותו אם הוא יכול לסדר לך חדר באחד מהמלונות שלו" אמא - "תכנסי לאינטרנט" אבא - "תבדקי את התווים שלנו" יפה שאכפת להם, אבל אלוהים, אין בית מלון זול באילת, כלומר בהגדרת זול של חיילים, ובהתחלה בכלל תכננו לישון בבית החייל, ואז ידיד שלי אמר שכנראה נוכל לישון ביחידה הנפרדת אצל בן דוד שלו שגר באילת, אח"כ תכננו באכסניה ועכשיו זה עבר לבית מלון.. ועברנו מלון-מלון באינטרנט ואף אחד מהם לא מתאים לצרכים שלנו.. והצרכים די פשוטים - חוף צפוני, ארוחת בוקר ומיזוג אוויר. זה הכל. באמת שלא צריך יותר מזה, אנחנו ממילא לא נשאר יותר מידי בחדר.. אבל זה נראה כרגע כמשימה בלתי אפשרית. בינתיים ליאור ואח שלי המליצו לי על אכסנייה מסוימת, שאותה נבדוק מחר בבוקר, אבא שלי יבדוק לי על חדר בבית מלון, ואתן לחברה שלי כמה טלפונים שתעשה חיפוש משלה.. רק כמה דברים אני צריכה לסחוב.. הצילו! תיק לסבתא, תחפושת למסיבה בערב תחפושת למסיבה בבוקר בבסיס תיק לאילת והסידורים שאני צריכה לעשות.. שבוע עמוס.. עמוס..