בוקר אור כורדינייה

../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif בוקר אור כורדינייה ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

ARIE56

New member
יומה ארוטה בריכה תכולוכון !

זילי גו שופרסל בזונן מנדי גיבתון כאמנדי ?

uzis1

New member
אריה! לפני הסופר היתה מכולת או חנות= דיקאנה

uzis1

New member
אריה! מה פתאום צריף?? אא"כ המכולת שלכם פעלה

מתוך צריף , קרוואן או אוהל....

o l i v i a

New member
בוקר צח לכולם

ברת כאלתי אני קוראת שהיית חולה מקווה שהכל מאחורייך ואת במטבח על הכותלה אשמח למשלוחה קטנה לכאן, אני היום לא מכינה. הטשטה אצל עזיז בחצר אתמול ראיתי אותה שם. סופ"ש קסום לכל החברים .

../images/Emo141.gif בראת כאלתי מקווה שעוד קצת זה מאחורי

ואתאושש לגמריי. ואני מחפשת ומחפשת את הטשטה ועזיז שותק והעולם שותק אני חושבת שכולם עשו אתו פסדוסה ולא מספרים לי איזה מזל שיש לי אותך, תודה כורסתה דידי עכשו בטח מגיע לך כותלה ואידיו כותלה סמוק'ה כמו שהחייל אוהב

uzis1

New member
את הטשטה מכרתי לאלטע-זאכן . את הכסף שקיבלתי

אני אעביר לבתיה כתמורה לכל האוכל שהיא הביאה לנו בשנה האחרונה.

ARIE56

New member
עוזי אודלוך מכירה פומבית תTשTה ? כמאי לה פריי

איתלוך אתה ? אייה תשתה דני אנה גבן % ! תמה גייוות כולו פריי בס תבתיה ? אנא מזהרינוך בודנלוכון מישפט צדק גו ביסת דיד רומנה דיד צדק !חחחחחחחח

uzis1

New member
אריה ! הטשטה זה לא התחום שלך תשאיר זאת לבתיה

ואוליביה....אם החלטנו למכור אז נמכור !

ARIE56

New member
עוזי נשלוך ? קבל מישלוחים דיד איכלה גו תשתה

אייה לה תשתה דיד מיזה תספדיסה וותלחפה דיד מיפעל דני !חחחחחחחחחח רובה שינה פלכנווה גו מיפעל תמה ליתלי חלק ? בתיה ,אוליביה אני לא מסכים מה אין לי חלק בהחלטה ? חברים מה דעתכם ?הנה תרגום : עוזי שכחת ? לפני מישלוחי האוכל בתשתה זאת הייתה התשתה של הצמר עבור הכריות והשמיכות של המיפעל שלנו !חחחחחח הרבה שנים עבדנו במיפעל מדוע אין לי חלק ?

אהלןןן חאלתי שרהל'ה - מחפשת פטור אהה

במקום שילדיך יבואו עם סירים ויקחו משלוח - נכנסת לעצלות ואת מחפשת משלוחים מאחרים איזה כורדיה את של שנות ה 2011

uzis1

New member
לידיעתכם ! היום ב"מעריב" כתבה גדולה על

כורדיסטאן הפורחת.

ARIE56

New member
אוליביה שבסת שלום ! מטו גמרי בלישנן צח ?

פוכה קרירה ?

uzis1

New member
אריה ! צח =קליווא =נקי , אפשרי במקרים

מסויימים גם - תזה= taza שזה יותר - ללא רבב

למעלה