../images/Emo238.gifחצילים מטוגנים - הטיפים של ברטה משה
לבחור חצילים גדולים שיהיו קלים לקלף את החצילים לחצות אותם לחצי ולחתוך פרוסות שלא יהיו דקות במיוחד לפזר עליהם מלח - מהערב עד למחרת בשעה 12 תחשבו כמה שעות ככה כול המים השחורים והמרים יוצאים מהחצילים בקערת מים לשטוף את החצילים כול שתי פרוסות להדק ולסחוץ - לא לסמרטט על מגבת מטבח לסדר פרוסות חצילים בחצי ובחצי השני לכסות ולספח את החצילים בשמן חם לטגן משתי הכיוונים עד שישחימו - לא לשרוף - בזמן הטיגון לכסות את המחבט עם מכסה את החצילים המטוגנים לסדר בעמידה במסננת שמתחת צלחת ולתת לשאריות השמן ליזול למטה לסדר את החצילים על ניר סופג והרי לכם חצילים גררררר
הולך טוב עם הקציצות ירקות
- תוספת של ביצה - תפוח אדמה מבושל - מעט עמבה - מלפפון חמוץ