מסרים

רותי 11

New member
../images/Emo140.gifמסרים../images/Emo24.gif

כפי שהבטחתי אני פותחת שרשור מיוחד למסרים. נושא המסרים יהיו על חיים קודמים (גלגולים) שלכם, אתם יכולים לשאול הכל לגבי זה , אפילו סתם שאלה בנאלית מה הייתי באחד הגלגולים שלי, אם אתם רוצים לשאול לגבי אדם מסויים בהקשר אליכם בלבד, אני צריכה את השם שלו בלבד, אני לא יענה על שאלות לחגבי אנשים שכבר נפטרו אין טעם בכך ולרוב ההדרכות לא עונים לי על זה. אפשר לכתוב את הבקשות עד מחר בלילה, ואני יענה במשך כל החג בזמני הפנוי. אני יענה אך ורק לחברי הפורום הפעילים.

../images/Emo20.gifשלום רותי וחג שמח

מסקרן אותי מה הייתי בגילגול הקודם-או כמה גילגולים לפי נוחיותך. רות בת אסתר ת.ל.17.8.1952 מקום לידה-ירושליים תודה בברכה רות

רותי 11

New member
../images/Emo24.gifחתול בריטי יקרה

אני מקבלת שבאחד הגלגולים שלך היית רוזן, שדי אהב את המעמד שלו, אהב וניצל זאת לא תמיד לטובה די נהנתן, די כזה אוהב את החיים ואת מה שהמעמד מציע לו לא אחד שהתאמץ בחיים שלו זה משהו שהוא קיבל בירושה לכן אחת הסיבות שבאת לעבוד כאן ועבודה לא קלה זה בגלל שבאת להעריך את מה שהעבודה נותנת, ולהבין מה זה לעבוד קשה, לעבוד פיזי, לא להתפנק בחיים האלה. זה כמובן רק אחד וגם רק סיבה אחת לבחירות שלך בחיים האלה

../images/Emo141.gifרותי תודה,רציתי לשאול אם עצם העובדה

שלא נישאתי-(יש לי בת) זה קשור לחיים הקודמים? לא רציתי להתפשר ולא נזקקתי לגבר "להישען" עליו. ותמיד תמיד הייתי ועודני עצמאית,ולא אוהבת שמנהלים אותי. היו לי מערכות יחסים ארוכות,שהסתיימו להן. וליבי נסגר,ומאן להיפתח שוב. המון תודה. טוב לי במה שיש לי עכשיו. בברכה רות

רותי יקרה , שאלתי היא ../images/Emo42.gif

שממש לאחרונה הכרתי מישהו במחשב והוא ישר אמר שהוא מרגיש חזק וגם חלם על זה אחר כך שהיה לנו קשר קרוב לפני "חמש מאות וחמישים שנה", כדבריו. האם את יכולה להגיד לי מה היה הקשר איתו, את השם המלא שלו אני שולחת לך במסר וחג נפלא ושמח שיהיה לך
.

רותי 11

New member
../images/Emo24.gifטופי הפיה יקרה

הקשר ביניכם מגיע ממספר גלגולים לא רק אותו גלגול שהוא חלם עליו יש ביניכם קשרים עתיקים מאוד. הקשרים ביניכם היו במספר תפקידים, אחד מהם הוא אח ואחות, השני הייתם בני זוג, כאח ואחות הוא היה האח הבכור האח המגונן שלך הוא די פינק אותך כאח היה מאוד מחובר אלייך גם את כמובן, היה קשר מיוחד ביניכם קשר ללא מילים.

aquamarine1202

New member
חג שמח ../images/Emo141.gif מבקשת מסר

מבקשת לדעת מה היה הקשר שלי עם בעלי בגלגול קודם , שמו הוא יגאל. תודה וחג פסח שמח

רותי 11

New member
../images/Emo24.gifaquamarine1202 יקרה

אני מקבלת שהיו ביניכם מספר גלגולים וזה לא היחיד כמובן היו עוד מספר גלגולים, לפחות 4 גלגולים. אחד הדומיננטיים ביניכם היה שגם שם הייתם בני זוג, הייתה ביניכם אהבה מאוד בבית וחברית, זה היה קשר מעניין ולא משעמם היה ביניכם קשר מאוד מפרה, אבל הוא קשר שלא בא לידי מימוש בסופו של דבר, לא הצלחתם לממש את הזוגיות שלכם יותר נכון לא הצלחתם למסד את הקשר הזה, היו לכם הפרעות בקשר מצד המשפחות, בעיקר מצד המשפחהשלך שחשבה שהוא קל דעת ולא מתאים לך כבעל, והם נשיאו אותך לבסוף לגבר אחר. כאן אחד הדברים שבאתם לעשות זהכמובן למסד את אותו קשר, להשלים את מה שלא הצלחתם לעשות בתקופת החיים הקודמת שלכם.

obobus

New member
הי רותי, חג שמח!

אני אשמח לשמוע מעט על הגלגול שהיתה לי בו תרומה מיוחדת או השפעה יוצאת דופן לטובה על חיי אנשים, מתי זה היה, מי הייתי ומה עשיתי. אולי אלמד משהו לגלגלול הנוכחי. השם במסר, חג אביב שמח!

רותי 11

New member
obobus היקר ../images/Emo24.gif

אני מקבלת שהיית כוהן שעסק בתחום הריפוי, והיעוץ בעיקר, הייתה לך סבלנות אין קץ לאנשים ידעת להקשיב להם ולבעיות שלהם וכמובן לתת להם את התשובות הנכונות להם, אתה היית איש מאוד מוערך על ידי הקהילה שלך, היית מאוד נאמן לתפקיד ולשליחות שלך, אנימקבלת שזה היה דווקא באירופה למרות שהיית כוהן ועסקת בתחומים האלה בעוד גלגוליים.

obobus

New member
מעניין

זה לא אחד מהגלגולים שלי שאני מכיר, ויחד עם זאת נוגע בנקודה שלאחרונה יותר ויותר חסרה לי, כמעט כמו געגוע, למרות שמעולם לא עסקתי בתחום הייעוץ והריפוי. אני כן נתפס ע"י אנשים כאחד שיודע להקשיב ולא פעם פונים אלי לעצה

Mandy18

New member
חג שמח רותי../images/Emo24.gif

אני די בטוחה שיש לי חרדת נטישה ודחייה (בעיקר קשור לזוגיות ועוד יותר בהקשר לבחורים) - אני בטוחה שיש קשר לגלגולים קודמים - אם תוכלי להאיר אור על אחד הגלגולים שתרמו לכך זה בהחלט יהיה מעניין לקרוא - ואולי אוכל להבין את עצמי יותר טוב.... תודה לך רותי! וחג נפלא! פרטים שלי: אולגה 13.12.1985

רותי 11

New member
Mandy18 יקרה ../images/Emo24.gif

אני רואה אותך באחת ממדינות ערב או משהו כזה, (בגלל הבגדים) אנירואהאותך נגררת על ידי גבר ביד הוא מושך אותך בכוח ואת די מפחדת ממנו, זה גבר שהיו לך ציפיות ממנו, ציפיות למשהו אמיתי שהוא יציע לך נישואים, הוא לא ממש חשב ככה, הוא כאילו "חוטף" אבל לבסוף מרחם עלייך ונוטש אותך הוא לא מבצע בך את זממו כמו שאומרים אבל הוא נוטש אותך במקום קצת שומם, מקום מדברי משהו את לבד די מפוחדת די מתוסכלת ודי מאוכזבת, אי אפשר לומר מה יותר - מאוכזבת, מתוסכלת או מפוחדת. את גם חוששת שלא יאמינו לך ושאת תימחקי על ידי הגברים ושלא תוכלי להינשא לאף אחד, מה שבאמת קורה, כי לא מאמינים לך שלא קרה כלום, את נשארת די בודדה כל החיים שלך, את הולכת ומסתגרת לאט לאט עד שאת לא מוטציאה אתהאף שלך מהבית,את כאילו כלואה מרצון בבית שלך (של ההורים). למרות שלא קרה כלום את הפכת להיות "סחורה פגומה" בעיני הגברים והמשפחות שלהם ולכן את נשארת לבד, ממורמרת עם הורים מתוסכלים.

אורלי217

New member
רותי היקרה

אשמח לדעת קצת על הגילגול האחרון שלי כדי שאוכל להבין יותר על עצמי היום וללמוד משהו נוסף חדש. תודה רבה וחג שמח
אורלי

רותי 11

New member
../images/Emo140.gifאורלי217 יקרה

התמונה הראשונה שעלתה לי היא נערה/בחורה בלונדינית מלאת חיים נראה שזה משהו בארה"ב, אוהבת את החיים טוב לך בחיים, ללא דאגות מיותרות, משפחה עשירה, אחת שאוהבת את כולם טיפוס מחבק, פתוחה, בית אוהב, לכן גם היית טיפוס אוהב, תמימה, וככה יצאת לעולם, שלא בדיוק היה כמוך, את נחלת די אכזבות מאנשים בחיים שם, משום שהם לא בדיוק היו מחבקים כמוך והם לא היו טהורים מחשבתית כמוך, וזה גרם לך להיסגר בפני האנשים, כי לא אהבתאת מה שראית לא אהבת את "הרוע" של האנשים את חוסר היושר, זה גרם לך כל פעם לאכזבות מחדש, את התחלת להתעורר אל העולם ולהבין שהעולם לא כל כך יפה ומאיר פנים בכל אופן האנשים את לא הבנת את זה משום שאת גדלת בחממה, את גדלת בבית אוהב עם אנשים טובים וחשבת שכולם כמו המשפחה שלך, וכמובן שזה לא היה ככה, גם בתחום הזוגי היו לך אכזבות קשות, משום שאת באת עם כל האהבה והאמונה שלך לתוך קשר זוגי (היה לך מרחב מחייה חופשי מההורים) ואת כל פעם גילית שבניהזוג שלך בחיים היו להם יותר אינטרסים מאשר באמת אהבה ותום זה גרם לך להיסגר ורצון להתבודד מהעולם, אפילו ברמה שלא להינשא לעולם משום שרצית נישואים כמו הורים שלך ולא מצאת דבר כזה. בקיצור מלאה אהבה לתת לעולם ומוצאת שהעולם לא מוכן לקבל את האהבה הזאת.

למעלה