מסרים

shirshur72

New member
../images/Emo65.gifשלום רותי, חג שמח../images/Emo65.gif

אני מעוניינת לשאול בהקשר הזה, האם את יכולה לשים את האצבע, איזו תכונה חזקה הבאתי איתי מחיים קודמים שיכולה לעזור לי, ומהו האתגר הרציני שעימו צריכה להתמודד בחיים האלו (נראה לי שמדובר בזנב הדרקון) כי פעם אחר פעם מרגישה חוסר אונים,בעיקר בתחום המשפחתי.. המון תודה אה,כמעט שכחתי... שירית ליבני בת חגית, ת"ל: 14.03.1972 חג שמח לכולם חג של חירות אישית בכל המובנים

רותי 11

New member
shirshur72 יקרה ../images/Emo140.gif

המילה הראשונה שעולה לי בראש זה פירגון, יש לך שיעור בנושא הזה, מצד אחד זאת תכונה שהבאת אותה לכאן, אבל את צריכה ללמוד להשתמש בהיותר ויותר כדי לחזק אותה אצלך. פירגון כמובן מעידה על עניין של הערכה, הערכת הזולת הערכה של מה שיש לך בחיים, הערכה של החיים עצמם. חוסר אונים נובע לפעמים דווקא ממקום של חוסר הערכה והכוונה היא שכשאר אנחנו לא מעריכים את מה שיש לנו אנחנו לא מסתפקים במהשיש לנו ואנחנו שואפים ליותר כשבעצם יש לנו מספיק ואנחנו לא רואים את זה. שימי לב לזה

shirshur72

New member
תודה רבה רותי../images/Emo140.gif

אקח את הדברים באמת לתשומת ליבי ואנסה לעשות עבודה פנימית בנושא

VampireLust

New member
חג שמח לך רותי היקרה

רציתי לשאול איזה קשר היה לי לסבא שלי מיכאל בגילגולים קודמים הוא אוהב אותי ודואג לי בצורה מיוחדת לא נראה לי שלהרבה יש סבא כזה אז מסקרן אותי מה התפקיד שלו כלפי כאן בגילגול הזה תודה וחג שמח כריסטינה.

רותי 11

New member
VampireLust יקרה ../images/Emo140.gif

אני מקבלת שהוא היה אבא שלך בגלגול האחרון שלכם, גם שם הוא היה אבא מחבק ודואג, את היית הילדה הקטנה המפונקת שלו, היית הילדה המועדפת עליו, את ידעת את זה ודי ניצלת את זה לטובתך, כי ידעת שהוא לא יכול לכעוס עלייך לא ניצלת את זה בצורה רעה אלא יותר שובבית. אני מקבלת שהוא גם היה המורה שלך באחד הגלגולים הקדומים יותר.

meofef1

New member
שלום רותי :)

אני מאוד מעוניין לדעת מהם הדברים (תכונה, השפעה, חסימה, טרדה, מעלה וכו') הכי מהותיים ש"באו" איתי מגלגולים קודמים? או אולי, מה הדבר הכי מהותי שקשור למסלול שאני עובר? מה מונע ממני להשיג את מה שאני רוצה? אין לי שאלה ספציפית. כל תשובה על אחת מהשאלות האלה, בכללי, תהיה נהדרת. או כל מה שייראה לך רלוונטי. :) תודה רבה, פרטים במסר. חג שמח.

רותי 11

New member
meofef1 היקר ../images/Emo140.gif

אחת התכונות החזקות שהבאת איתך לכאן היא נתינה אתה צריך לפתח את זהאצלך, זה משהו שמובנה בך, לא בטוח שהוא שהוא מופעל אצלך כמו שצריך, זה חלק מהיעוד שלך כאן. תפתח את הלב שלך והדברים יזרמו לך חופשי יותר, אתה עדיין סגור בפני העולם ובפני עצמך.

חג שמח ופורח

מה הייתי בגילגול קודם ? והאם יש קשר לדורית או אלון איריס בת מזל 6.11.68 תודה רותי:)

רותי 11

New member
קינמווון יקרה ../images/Emo140.gif

לא כל כך הבנתי את השאלה שלך ואני יענה לך בכל זאת לגבי דורית ואלון ברור שכל מי שאת מכירהבחיים האלה יש אליו קשר מחיים קודמים את לא סתם נפגש איתם כאן. אני מקבלת שבאחד הגלגולים האחרונים שלך היית נערת חווה נערה פשוטה חיים פשוטים, על מי מנוחות, חיים של אהבה לטבע היית טיפוס חולמני היית אוהבת לחלום בהקיץ, כל הזמן פינטזת על האביר שמגיע על סוס לבן, ואכן הוא הגיע אבל הוא היה רחוק מלהיות אביר, ורחוק מלהיות מפנק, נישאת לבחור שאהבת אבל הפכת עד מהרה להיות מנערת חווה למשרתת חווה, כי גם לו הייתה חווה באזור וכאן כבר לא יכולת להתפנק, היית חייבת לעבוד קשה כמו שאומרים "מצאת החמה עד צאת הנשמה". כל החלומות שלך הופרכו ועבדת באמת קשה מאוד.

היי :)

הייתי שמחה לדעת על מה הייתי בגלגולים קודמים, והאם יש לי קשר עם אנשים שעברתי איתם גלגולים קודמים.. חג שמח :) אורית 3.7.88

רותי 11

New member
../images/Emo140.gifמאושרת לעד היקרה

ראשית את צריכה להבין שכל מי שאת מכירהבחיים האלה הרת באחד מהגלגולים שלך, תמיד יש קשר בין האנשים שאנחנו מכירים לגלגולים קודמים שלנו. אני מקבלת שהיית בסקנדינביה, במקביל קיבלתי גם שהיית בגלגול אחר אינדיאנית, בשני הגלגולים האלה היית אישה (נקבה), כאינדיאנית היו לך חיים מאוד רגילים, לאהיה שם משהו מיוחד, כסקנדינבית היית במעמד כלכלי קצת גבוה, היית נערת תפנוקים הייתי אומרת, אבל לא היית מפונקת יתר על המידה, היו לך שם מידות טובות חיים שקטים ושלווים התחתנת מאהבה, למרות שזה היה שידוך התאהבת בבעלך עוד לפני הנישואים, היו לך שם שני ילדים בן ובת, אני מקבלת שהם בחיים שלך היום הילדים - אני לא מקבלת את הקירבה שלהם אלייך היום. מעניין שקיבלתי עלייך שני גלגולים מאוד נחמדים וטובים לא משהו קשה

היא ללי

New member
חג שמח. ../images/Emo232.gif../images/Emo230.gif../images/Emo210.gif

רותי הי, מאוד הייתי רוצה לדעת מה היה הקשר שלי בעבר עם טל, חבר לשעבר, מישהו שהרגשתי שהוא נשמתי התאומה, הייתי בטוחה שהגורלות שלנו שלובים ושלא משנה דבר, שאני לא יכולה להילחם בזה, כי פשוט נועדנו. מאוד מסקרן אותי לדעת מה היה בינינו, מה השיעור שהיינו צריכים לעבור ביחד.. איך זה שאנחנו לא ביחד? האם יש לך מסר לגביו? אין לי מילים להודות.. הילה 9.6.82

רותי 11

New member
../images/Emo140.gifהיא ללי יקרה

היי חמודה ראשית אני מקבלת שיש ביניכם קשר נשמתי חזק מאוד, אמנם לא נשמות תאומות אבל בהחלט קשר נשמתי. הגורלות שלכם שלובים ביחד כבר לאורך מספר גלגולים, לכן התחושה הזאת שלך לגביו. אכן הייתה ביניכם כבר אהבה חזקה מאוד כמו שאומרים חזקה מהחיים ואת הסיבה שחשת כלפיו את מה שחשת, לא באתם לחוות את זה שוב כאן באתם לתמוך אחד בשני בתחושות האלה להבין שאכן יש כזאת אהבה גדולה שאפשר לסמוך על האהבה ולא לחשוב שהיא קיימת רק בסיפורים.

היא ללי

New member
אין לי מילים להודות לך../images/Emo232.gif../images/Emo14.gif../images/Emo230.gif

הייתי צריכה לקבל את המילים הללו היום. אני בנפילה קשה, מלאת עצב ודכדוך. חלמתי עליו בלילה. הוא כמו נפרד ממני שוב, תוך שהוא נושא את המילים שהיה אומר לי, אני אוהב אותך מותק. הוא באמת לימד אותי לאהוב, הוא לימד אותי. לחלוטין. לפעמים אני פשוט זקוקה לידיעה הזו שהוא אהב. בגלל שהוא זה שנפרד ממני, אני מוכרחה לדעת של דימיינתי את תחושותיו כלפיי... עדיין כל כך אוהבת אותו. את האהבה הזו לא מצליחה לכבות.. כותבת לך בדמעות חונקות. תודה רבה לך! ה.

אשמח לדעת ../images/Emo140.gif

מבחינה רוחנית- מה הייתי בגלגולים קודמים ומבחינת עבודה . חג שמח, רונית

למעלה