מסרים

רותי 11

New member
../images/Emo140.gifצבעים מרפאים יקרה

ברור שאני לא יכולה לגעת בכל הגלגולים שהיית בהם אני ארשום כאן רק חלק. מבחינת עיסוק רוחני אני מקבלת שהיית שמאנית (מרפאה אינדיאנית) עסקת גם בטיפול בצמחי מרפא בגלגול אחר, בשני המקרים היית אישה. אני מקבלת שהיית ביוון מטפלת אנרגטית עסקת בזה בשילוב אבנים. במצרים העתיקה היית כוהן. זה חלק ממה שקיבלתי לגבי העיסוקים הרוחניים שלך

מדהים ../images/Emo140.gif נפלא ../images/Emo24.gif

אילו מראות שראיתי גם אני בזמן מדיטציות בקורס שחזור גלגולים. זה מחזק, מרגיש לי בכל הגוף והנשמה שזה הייעוד שלי !!! תודה מכל הלב

קטיהפלד

New member
שלום רותי וחג שמח

תודה רבה על יוזמתך. הייתי מעוניינת לדעת איזו תכונה מגלגול או גלגולים קודמים שלי מפריעה לי במציאת עבודה (סיימתי את לימודיי ואני בשלב של חיפוש עבודה ובינתיים אני רק סופגת אכזבות). תודה רבה, רקפת.

ינוקא1

New member
יש מצב בכל זאת , למרות האיחור ? ../images/Emo92.gif

יוסף בן רינה , טו' טבת תשלח , 25/12/1977 אם תראי משהו מעניין אשמח אם תגידי לי (כל דבר). תודה ! וסליחה על האיחור.

רותי 11

New member
ינוקא1 היקר ../images/Emo140.gif

ראשית אני מקבלת שהיית מעין רובין הוד לעניים היית טיפוס שמאוד אהב לעזור ולתמוך בעניים היה לך קשה עם עוולות העולם, עם כל העשיקה הזאת של העניים, לכן היום אתה בחרת במקצוע שגם עוזר לכלל עוזר לכולם לכל האנשים ולא משנה מה המצב הכלכלי שלהם, בחרת ביעוד כזה הפעם בתחום הרוחני כי זה הכלי שהכי עוזר לכולנו לעזור לעצמנו ולך יש את התכונה לעשות את זה לתת את הכלים הנכונים לאנשים כדי שהם יוכלו לעזור לעצמם. בהצלחה לך איש יקר ותמשיך בעבודת הקודש שלך.

ינוקא1

New member
תודה רבה רבה לך ../images/Emo140.gif

הלוואי ובאמת אזכה לזה ! תבורכי

רותי 11

New member
../images/Emo140.gifקטיהפלד יקרה

מתוקה לא כל כך בטוח שזה מגיע מחיים קודמים שלך, אבל בבסיס שלך יש לך חוסר אמונה לגבי היכולות האמיתיות שלך, את זה הבאת איתך אכן מחיים קודמים, וכאן זה בא לידי ביטוי ביכולת שלך למצוא עבודה בתחום שלמדת ושאת אמורה להיות בו טובה, את אמורה להתחבר לחלקים החיוביים שבך לחלקים היותר עמוקים שבך לבקש להסיר את אותו פחד ממך, להסיר את אותו ספק שלא נותן לך להתקדם, ספיגת האכזבות כאילו "מחזקת" את אותה תכונה את אותו מקום, את צריכה לעשות לפני כן עבודה עצמית ולנקות את אותו ספק/פחד שלא מאפשר לך להתקדם כדי שתוכלי למצוא עבודה ולהביא את עצמך לידי ביטוי.

רותי 11

New member
תוספת קטנה

את לא באמת מחוברת לפנימיות שלך ולכן את בעצם לא מודעת ליכולות שלך, את מחוברת יותר לצד השלילי שבך, אותו צד שמטיל ספק. התחברי יותר לעצמך הכירי בעצמך הכירי ביכולותייך יקירה ומשם הדרך תהיה סלולה בפנייך.

קטיהפלד

New member
תודה רבה רותי יקרה

עזרת לי מאוד. תודה על הנתינה שלך ועל הרצון לעזור. רקפת.

קיסרית01

New member
../images/Emo9.gif יש תיקווה למאחרים?

חג שמח רות הייתי בתקופה קצת מוזרה והנה אני חוזרת. הייתי שמחה לדעת באופן כללי כל מה שעולה לך..... מה הייתי איפה והאם זה משפיע על חיי היום תודה רבה רבה

אור 173

New member
היי רותי

מקווה שאת זוכרת אותי.. פשוט התגייסתי(כן..כן) והאינטרנט נותק לתקופה ארוכה אשמח אם תביני את אותי ותגידי לי... תודה

למעלה