חברות חדשה

ש ר ה לה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gifמסמיקה במקומך עמי....

|... אגב, הסימפתי שלנו הוא סימפתי ב - ת', ככה שאם בא לך במקרה להחליף לסימפטי זה עדיין חוקי, למרות שאני דוקא מחבבת אותך ככה כמו שאתה..... סחטיין על הציניות....

66Amiram

New member
לעונג יהיה לי לצרף אותך לרשימת

המחבבות אותי . רק שעם חיבוב לא הולכים למכולת ואת הכסף כידוע סופרים במדרגות...

66Amiram

New member
הזכרת לי בדיחה :

זונה עומדת ברחוב הירקון וכל פעם שניידת המשטרה עוברת לידה היא מסתובבת אליהם וחושפת את ישבנה כלפי הניידת , לבסוף השוטרים שואלים אותה מדוע היא עושה זאת ? יש לי פרונקל בתחת עונה הזונה והרופא המליץ לי לעשות מנורה כחולה...

../images/Emo9.gif וגם ../images/Emo24.gif ענק

לא לדאוג התפוז דואג לאספקה של כסאות נוחים , רק שישבו עליהם אנשים ויהנו מהפורום התוסס שלנו למעשה זה כמו כנס משפחתי, אולי אני מושפעת מבר המצווה שבשולחן שלך 6 ישבנו בתורנות 12 בנות/נשים אז שזה בא מהאהבה יש תמיד מקום לכולם

hermona5

New member
ברוכה הבאה!

חבר'ה אתמול הייתי בשבוע הספר באמת שווה ביקור! לא תאמינו איזה ספרים מעניינים וחדשים יש עכשיו בשוק.. שלא יישמע לכם כמו פרסומת אבל גם המחירים ממש זולים

צלליתה

New member
גם אני הייתי אתמול בשבוע הספר

ומכל עבר עטו עלי וניסו לתת לי, במתנה גמורה, או בדוכן אחר בהנחה ענקית, ספרים העוסקים בקבלה. אני לא יהודיה דתיה וגם לא עוסקת בקבלה, אבל איך שהוא נראה לי שראוי לתת כבוד לספרים האלה. אפשר בהחלט לחלק מתנות, אבל בבקשה, לא בכזאת אגרסיביות. אני סרבתי למתנה.

mati40

New member
ברוכים הנמצאים

שווה ביקור בדוכני הספרים,כי ניסיתי לקנות את הספר האחרון של ישראל סגל והיה הפרש גדול בין חנות ספרים לדוכנים אז כדאי לנצל את השבוע הזה מי שאוהב לקרוא וגם קונה ספרים אני מנוייה בספריה אז גם קונה מידי פעם אז חברה שתיהיה לכם שבת שלום עם הרבה הרבה כייף מתי

ben 911

New member
בצעירותי הייתי תולעת ספרים שחבל"ז.

כיום תודה לאל עדיין לא מרכיב משקפי קריאה.. אך לאחר קריאה ממושכת העיניים "מתעייפות" אז יוצא לפעמים שאני מניח את הספר בצד ומעסה את ארובות העין כדי להרפות. לאחר כמה עמודים מוצא את עצמי עם ארובות אדומות כמו ישבן של קוף. לאחרונה הוצאת הספרים מסדה פתחה שירות חדש ללקוחותיה. שירות הקראת ספרים מקוונת. הכוונה שהם מקריאים לך ספרים תוך כדי שינה. אני עשיתי מנוי אצלם לאחרונה.. ברגע שאתה נרדם הפון מצלצל אליך וקול נשי חם ערב ומחרמן מקריא לך את הסיפור היומי.(אצלי זה הלילי) מאז אני קורא ספרים בלי סוף.
קראת את פרידריך הטעבאן? יופי נרדמים איתו.

mati40

New member
בוקר טוב

השמש מאירה את פני והצפורים מציצות וזה סימן ליום מקסים אני לא מרכיבה משקפי קריאה אבל משקפיים לרחוק כבר מהצבא,משתדלת לדרוא הרבה כי תמיד קראתי המון, עכשיו בענין הגיל אנו לא מבוגרים כי יש מבוגרים יותר ויש מבוגרים פחות העיקר הנפש הצעירה שלנו שתיהיה לכולנו שבת מקסימה עם אופטימיות מחר אני בטיול להר תבור והסביבה אז ברור שלא אוכל לכתוב לכם וחבל אז שוב חברים שבת שלום מתי

66Amiram

New member
בדוק בשבילי אם הגברת מקריאה את

סטאלג 13 "הייתי כלבתו של קולונל שולץ" אם התשובה חיובית אשקול לעשות מינוי .

בנושא הקריאה הזכרת לי סיפור מהטיול לאנגלייה..

אנחנו מגיעים לאחת הערים [לא זוכרת כעת] ושם נעמדים ליד אנדרטה לאותם חיילים בריטים שנלחמו במצריים..ליד האנדרטה היה מן מבנה מרובע קטן שבו היה כתוב בכתב ברייל את שמות החיילים שנהרגו וסיפור בהקרב...כל החברה מתרשמים שדאגו שגם העיוורים יוכלו לפחות לקרוא בברייל ..נוגעים מששים..ואז חנה החברה שלי אומרת.." אבל הם עיוורים..איך יוכלו לקרוא?"

למעלה