חברות חדשה

mati40

New member
../images/Emo140.gifחברות חדשה

ערב טוב חברים וחברות אני חדשה כאן בפורום ואשמל להכיר אנשים חדשים אני בת 66 אלמה אם לבוגרים וסבתא מאושרת אוהבת את החיים,ומקווה לחברותא טובה ונעימה עם כייף שיהיה לכולנו לילה נהדר מתי

ש ר ה לה

New member
../images/Emo24.gifסבתא מאושרת בטוח שתתקבל לחברותא../images/Emo140.gif

ברוכה המצטרפת מתי... וברוכים הנמצאים.. אחלה יום לכוווווווווווולםםםםםםםם... בן. אני נשבעת לך שהיה אייקון של מרשמלו.. יש לי מיון מפותח אמנם אבל לא עד כדי כך...... אז אולי אני לא בדיוק משרשרת במקום הנכון אבל אני פשוט כבר רצההההההההההההה לעבודה...!!! יום נעים לכולנו ולהתראות אחה'צ אולי.
ביי חמודים..

תשמעו מה המרשמלו של סבתא אמר,

כשאתמול בתי הביאה את בנה מגן חובה (דתי) אמרה לו: ישר למקלחת, הזאטוט התפנק ואמר לא בא לי,האמא התרגזה ניסתה לדבר על ליבו שיקל עליה כי היא צריכה ללכת לעבודה משמרת ערב, מן הון להון הקטנצ'יק ראה שאימו מתרגזת התרצה והתנצל ואמר,,, אמא אני לא אשם זההיצר הרע שהתשטלט עליי מקודם אבל עכשיו בא לי היצר הטוב היא היתה בשוק,, גם אני כשסיפרה לי,, כמה בני 6 כבר אומרים את זה,הוא קלט את זה מהגננת הדתיה,

66Amiram

New member
מה הפלא ? וכי ציפו שיהיה משהו אחר ?

שטיפת המוח מתחילה בגיל צעיר .

mati40

New member
ברוכים הנמצאים

תודה לכם על קבלתי לחברתכם הנעימה,ןמקווה שנעים יהיה לכולנו בחברותא הנעימה הזו שיהיה לכם הכי כייף שבעולם סוף שבוע מהנה עם המשפחות מתי

mati40

New member
חברים

שלום לכל החבורה,חן חן לתגובתכם אשמח להשתתף בכתיבה והשיחות בכתב למרות שאני גדולה מכם כמה שנים עם רוח צעירה היום מה שמטריד אותי זה שהשבויים שלנו יחזרו הביתה,אבל החברה למעלה עסוקים בלנגוס אחד בשני וזה נורא ואיום,יש כל כך הרבה דברים חשובים לפתור אבל הכסא הוא הקובע לדאבוני הגדול לא למדינה כזאת הורי פללו כשעלו לבנות את הארץ אני גדואגת מה אנו משאירים לנכדינו זהו להיום שיהיה לכם הכי טוב שבעולם ונמשיך להיות אופטימיים לימים טובים מתי

ben 911

New member
ברוכה הבאה מתי. ../images/Emo140.gif

נקווה לשובם במהרה של הבנים מהשבי. ועד שישובו בעזרת השם שיהיה בעזרם המלאך השומר

שירקאן12

New member
mati40 ברוכה ...

לגיל אין קשר לאמינות ואמת בהחלט יש ויש מעניין שלאחרונה הצטרפו אלינו כמה 66...... אבל נעזוב זאת לרגע קט... אנחנו כוחנו מודאגים ממה שקורה בארצנו הקטנטונת. מתקן אותך אמור להטריד אותך שהשבויים עדיין לא חוזרים.... אוקיי לאחר שהבנו.. נמשיך..מה שקורה אצלנו זו זוועה ,שחיתויות בצמרת .. סכינאות ...ומה לא מודעים לכל החולי .. אז במה להאמין? ולמי להאמין. יוסטון we הב a פרובלם.

ben 911

New member
../images/Emo51.gif שירקאן.

יש לי באמת תור לרופאת שיניים של הקטן.

ben 911

New member
סחטיין ערדניקית. ../images/Emo6.gif

מאז שאת בזוגיות החלפת פאזה כייפית הייתי אומר.

בחייאת נסיכוש..עוד מעט נצטרך להביא כסאות

מבית כנסת....ומשהיא כבר הספידה לפני מסםר ימים את הפורום...טפו טפט בלי עין הרע אנחמו מתרחבים...ברוכה הבאה ...אורחת רצוייה..דרך אגב אפשר גם בעמידה..יש מקומות בעמידה.. ביציע..אופו שבא לך...

גאיה ק

New member
התפקעתי מצחוק

אתה יכול להחליף את הכינוי לסימפטי,אלא שהניק הזה כבר תפוס.

66Amiram

New member
שמח שגרמתי לך לצחוק ,חושב שרק מעטים הבינו

למה התכוונתי....

למעלה