היי כולם!!

MorraniChan

New member
../images/Emo140.gif היי כולם!!

יוו אני לא מאמינה! יש לי אינטרנט אחרי 16 שנים של סבל ובדידות XD קודם כל: היי! אני: מורן גיל: 16 בעוד חודשיים ניסיון דיבוב: עוד יהיה! איך הגעתי לעולם הדיבוב: מאז שאני זוכרת את עצמי מאוד אהבתי להחליש סרטים שאני זוכרת בע"פ ולדבב את כל הדמויות. ההורים שלי סיפרו לי שכשהייתי בת שלוש הייתי מדובבת את כל הקלטות ילדים שאהבתי XD [גם כן מדובבת.. "עוגה עוגה עוגה"] הממ.. כיום אני מתאמנת המון בדיבוב בבית. כשיהיה לי את האומץ אני אתקשר לאיזה אולפן ו... מה שיהיה יהיה :) תכנית טלוויזיה אהובה: התכנית שהכי אהבתי אי פעם היא יוגי הו תחביבים: לדבב בבית זה מה שאני הכי אוהבת! אבל מה לעשות שלכולם יש חובות שמקשות על החיים אז.. אני מנגנת על חליל צד 8 שנים, השנה התחלתי ללמוד לשיר אופרה [כן כן.. זאת הייתה החלטה מוזרה שליXD אני פשוט רוצה שיהיה לי קול מספיק מפותח לדיבוב. אני לא יודעת אם באמת צריך את זה =_=], לומדת במגמת מוסיקה ו... זהוXD מדובב אהוב: אסף אבידן!! קול מדהים ושיחוק מעולה!!! DDDD: אני ממש רוצה לפגוש אותו ^_____^ מסר לאומה: אני רוצה ל-ד-ב-ב- ב-ס-ר-ט-י-ם מ-צ-ו-י-י-ר-י-ם-!-!-! ו..אינטרנט זה ממש כיף!!! D: מצטערת על החפירה.. וכמו תמיד יש לי עוד דבר קטן להגיד: אני כ"כ מאושרת שיש עוד אנשים כמוני!! אל תדאגו, אנחנו עוד נהיה מדובבים! XD ביי בנתיים^^

Bar391

New member
היי מורן! וברוכים הבאים לקהילה XD

אני בר,בת 15..ואני מדבבת^^... ואממ את יכולה ללכת לקורס דיבוב שיש באולפני נלס ובג'פטו..ואולי בעוד כמה אבל אני לא יודעת ..השתלבות מהירה שתיהיה לך D:

MorraniChan

New member
אויש. נמחק מה שרציתי להגיד לך XD

קודם כל: את מדבבת???? *סגידה* *סגידה* *סגידה* XDDD הממ אני באמת מקווה שאני אצליח להשתלב פה^^ [כמו ששמת לב מחשבים זה לא בדיוק התחום שליXD אז אני מקווה שאנשים לא יעלבו אם אני אשלח חצי משפט]

Bar391

New member
חח לא ניראה לי שיעלבו מיזה

חוץ מיזה תתרגלי ..וגם לא שמתי לב שמחשבים זה לא התחום החזק שלך חח...גם לי יש בעיות עם תפוז XD

מאיוש33

New member
היי מורן ../images/Emo8.gif

ברוכה הבאה! אני מאיה בת 13 מראשון לציון וגם אני ממש רוצה לדבב כבר!!! נמנמ..לדעתי את ממש לא צריכה ללמוד אופרה כדי שיהיה לך קול מספיק מפותח לדיבוב..
אבל זה ממש יפתח לך את השמיעה המוזיקלית אז יש בזה משהו... ^_______^ ואת ממש לא צריכה לפחד או להתבייש מהאולפנים, נהפוכו! [חח..מילה מצחיקה
] האנשים שם ממש נחמדים ואת די תהני לדבר איתם [ כדאי לך להתקשר לאולפני נ.ל.ס - יש שם במקום צליל חיוג שירים של סדרות נוסטלגיות בין השאר פרנקלין ופוקימון וזה מוריד את הלחץ ברמות, תסמכי עלי
] אקיצ' את צריכה לשנות את המשפט שלך ל: "כשיהיה לי את הכסף אני אתקשר לאיזה אולפן ו... מה שיהיה יהיה :)" כי קורס דיבוב הוא יקר בטירוף...
יאללה חפרתי השתלבות מהירה! מאיה

MorraniChan

New member
^^

XDD ראיתי את ההודעה שקורס דיבוב עולה אלפיים ומשהו שקלים :S נעע לא נורא^^ אחרי שאני אתקבל [הלוואייי!!!] אני אשלם בחזרה להורים שלי על הקורס XDDD ולצערי שמיעה מוסיקלית כבר יש לי =__= [שמיעה אבסולוטית.. וזה לא כיף!] ווואוו..פוקימון ופרנקלין?! שווה! XD

מאיוש33

New member
למה לא שווה? הכי שווה!

שמיעה אבסולוטית= RULZ ! [ נדמה לי שאני בעלת שמיעה אבסולוטית, אני לא בטוחה אבל אם לא ממש הייתי רוצה להיות, זה הכי שווה!]

MorraniChan

New member
לא תמיד שווה

שמיעה אבסולוטית זה לפעמים נחמד [את יודעת תווים של כל מיני שירים ומנגינות שאת אוהבת] אבל רוב הזמן זה לא כ"כ כיף כי קשה לשמוע מוסיקה. אני- במקום לשמוע מוסיקה אני "שומעת" תווים. זה קשה להסביר... לי אמרו שיש שמיעה אבסולוטית קיצונית [לדוגמא: אם נופל עיפרון אז אני מזהה באיזה תו הוא נפל] :S אני מקווה שלך יש שמיעה אבסולוטית לא קיצונית, כי זה באמת יכול להיות כיף! הלוואי עליי^^ אוהו O___O איזה חפירה XDD

mikeys barking

New member
ברצינות? ../images/Emo2.gif

אם ייפול עפרון אני אפילו לא אטרח להרים אותו, ובטח שלא לזהות באיזה תו הוא נפל
למרות שזה דווקא מאוד נחמד כששומעים מוזיקה. את זוכרת דברים משירים שאנשים אחרים לא שמים לב אליהם בכלל, כמו למשל קצב לא בולט לאוזן של תופים או כלי נגינה אחרים.. ^^. *חוזרת לפרק 9 של אבודים*

MorraniChan

New member
XDD כן

זה נכון שאני שומעת דברים כאלה. יש מקרים יותר גרועים..כמו למשל שכשבנאדם מדבר אני שומעת באיזה תווים הוא מדבר XD זה באמת במצבים קיצוניים שקורים לי לעיתים דיי רחוקות. ובקשר למה שאמרת שאני שומעת בשירים: יכול מאוד להיות שכל אדם יכול לשמוע מקצבים ומנגינות אחרות בתוך השיר, אם תתרכזי טוב טוב באיזה מנגינת ליווי אני בטוחה שגם לך זה יקרה (למשל להתרכז בבס)

אוקיקי

New member
אהה! אבודים!

באיזו עונה את? קניתי את כל העונה השנייה בתאילנד ובזמן האחרון התחלתי לראות כל יום פרק (איזה כיף!)... ובקשר לשמיעה אבסולוטית(*מצטרפת לשיחה שלך ושל מורן*)... זה בטוח אין לי אבל יש לי שמיעה טובה (נראה לי חח) אני הייתי שנה וחצי בחוג פסנתר (לפני 4 שנים בערך...) ואני בקושי זוכרת משהו חח אבל אני יכולה "למצוא" תווים של שירים על הפסנתר...נראה לי שכל אחד יכול לעשות את זה ורק צריך להיתרכז ולהתאמן. וגם אני שומעת יותר כלי נגינה שונים וקולות רקע בשירים. וזיופים. לפעמים אני לא מצליחה להבין איך חברות שלי לא שומעות שמישהו מזייף או לא שר/מנגן לפי המנגינה... אבל עיפרון שנופל על הריצפה? אין סיכוי!

ellapr41

New member
היי מורן!!!

אממ אני אלה בת 14.. עברתי את האודישין לקורס בנלס ובינתיים אני פשוט מחכה שיפתחו את הקורס ולפי מה שאני יודעת הוא נפתח בחופש אז תזדרזי!!!! חחח סתם.. אבל באמת כדאי לך להתקשר, ואם תעברי את האודישינים יש מצב שנהיה יחד בקורס!!! =) ומה??!!? 16 שנים בלי אינטרנט??? הייתי קופצת מצוק!!! שתהיה לך השתלבות מהירה!!

MorraniChan

New member
היי אלה^__^

מההה??? בחופש??? אוי לא...יש מצב שאני טסה בחופש להונגריה עם התזמורת שאני מנגנת בה.. זה עולה 1000$! אם אני אבקש מההורים שלי גם קורס, הם יחנקו אותי!! :O וכן. 16 שנים בלי אינטרנט =___= אני לא מבינה איך שרדתי! XDD אני מקווה שהנסיעה תדחה לחופש אחר כי אני כ"כ רוצה לדבב!!!! ואני רוצה לפגוש מדבבים וותיקים [אפשר גם חדשים] ומגניבים!!!XD

MorraniChan

New member
איזה שפם|!!ממ.. אני בדילמה! מה לעשות?!

מצד אחד: חלום חיי זה לדבב ועכשיו יש לי את ההזדמנות! מצד שני: לטוס לחו"ל עם החברים הכי טובים שלי. שלזה חיכינו יותר מ4 שנים! מה לעשות??? HELP ME!!

mikeys barking

New member
רוצה לדעת מה אני הייתי עושה? O:

קודם כל, הייתי טסה לחו"ל (למרות שברור לך שזה פי 3 אולי מקורס דיבוב?
). לפי דעתי הקורס יכול לחכות. אני מניחה שהחברים לא יחכו, נכון? בקיצור, חו"ל עכשיו. דיבוב אח"כ P=

אני שרדתי 5שנים כמעט בלי ערוצים

4 שנים הייתי עם ערוץ אחד ושתיים ושנה אחת בלי כלום. תודה לאל (למה תודה לאל?? תודה לעצמי! שהצלחתי לשכנע את ההורים שלי!) הסיוט נגמר!

mikeys barking

New member
גם אני ../images/Emo3.gif

עד כתה ו בערך לא היו לנו כבלים [רק 1 ו2], ועכשיו יש לנו כבלים לא דיגיטלים, אבל אולי יהיה לנו גם את זה ^^ [עאעאההההה ערוצי הסרטים של הוט וביפ HERE I COME!!
]

למעלה